Aneta91

Član
  • Broj odgovora

    9
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici Aneta91

Informacije o profilu

  • Pol muški

Aktivnosti člana/članice Aneta91

  1. Aneta91 je dodao/la post u temi CRY IT OUT   

    nisam vas ni pitala za misljenje zato vase misljenje ni ne uvazavam, niti bih prical nesto napamet, valjda sam se sa nekim konsultovala....a pitala sam totalno drugo pitanje, ali nema veze, Kako sam i sta radila znam ja, a ne vi, niti sam vam to rekla niti imam nameru da se pravdam, ja najbolje cinim za svoje dete i ne govorim to napamet. U PRAVU STE ZENE. SVE NAJBOLJE.POZDRAV.
  2. Aneta91 je dodao/la post u temi CRY IT OUT   

    A o kom autoru ti pricas? 
  3. Aneta91 je dodao/la post u temi CRY IT OUT   

    Ne da nisi lepo procitala jer je logicno da dete od 5 m. ne ume da ,,skace po krevetu,, vec si potrcala odmah da osudis i spustis! Za to imas vremena...kao i druge slicne tebi. Bas sam htela i da pitam da li radite nesto u zivotu sem sto pisete po ovom forumu i sudite tudje stavove i misljenja. Strasno.
  4. Aneta91 je dodao/la post u temi CRY IT OUT   

    uzmi knjigu pa procitaj ili nadji na netu o toj knjizi, ako te vec zanima. i bice ti jasno onda, posto nemam nameru da se pravdam bilo kome a pogotovo ne nepoznatima.
  5. Aneta91 je dodao/la post u temi CRY IT OUT   

    hahah, ,,skakanje,, mene sa njom u rukama, raymisli dva puta pre nego kazes glupost
     
  6. Aneta91 je dodao/la post u temi CRY IT OUT   

    Stres se izaziva ako ga pustiš da plače dok ne zaspi! Ovo nije to, ali nema veze, sto bih se ja bilo kome pravdala. A i sto bih se pravdala i objasnjavala da moje dete vise ne place...kome?,,HVALA,, u svakom slucaju na odgovoru na moje pitanje. Nemam ja vremena da se ovde prepirem sa nekim koga ni ne poznajem. Posto nisam dobila odg na moje pitanje a i ne treba mi svakako vise... 
  7. Aneta91 je dodao/la post u temi CRY IT OUT   

    Ja sam je naucila na ovaj nacin samo iz razlog sto je uspavljivanje bilo nepodnosljivo. skakanje na krevetu, budjenje svakih 15 minuta, pa dospavljivanje, vise nicemu nije vodilo...videla sam da nesto moram da promenim,, jer nisam funkcionisala...i tada odlucih da procitam tu knjigu... i isplatilo se. ja sam bolja majka za svoje dete, i moje dete se budi srecno i nasmejano. Svako ima pravo na svoje misljenje i svoje odluke, zato ne sudite, nego gledajte svoje. Pozdrav.
  8. Aneta91 je dodao/la post u temi CRY IT OUT   

    Ko je rekao da ostavljam dete da place?? rekla sam da primenjujem metodu koja je opisana u toj knjizi i naravno da ulazim u sobu da smirim dete, i znala sam da ce se javiti svi da kritikuju a samo ne oni koje sam zapravo trazila...dete ispod 6 meseci nije receno da ne sme, nego se verovatno zena ogradjuje, a znam milion primera skroz male dece koji sami znaju da se uspavaju. Zena govori u knjizi da se ovaj metod ne primenjuje samo na bebama starim 2,3 nedelje. Pritom je zena psiholog, i ne bi takvu metodu opisala da nije u redu. Nikada dete nisam ostavila da place a da ne udjem da ga utesim i nikada to ne bih uradila. Samo sam pitala da li ce se duzina samouspavljivanja smanjiti vremenom. Ali sam vec dobila odgovor od svog deteta koje skoro uopste vise ne place. Ali hvala. Ja svom detetu pruzam puno ljubavi i paznje kada je budno a moje misljenje je upravo ono iz knjige, umorna majka ne znaci mnogo detetu, a sto se dete pre nauci da se samo uspavljuje to je bolje. Ponavljam dete niakda ne bih pustila da neutesno place, kako ste vi shvatili. Pozdrav.
     
  9. Aneta91 je dodao/la post u temi CRY IT OUT   

    Vec 6 dana primenjujem metodu opisanu u knjizi ,,kako nauciti dete da spava,,. Svaki put moja beba od 5meseci zaspi posle plakanja od 10,15 minuta, jedino posle kupanja ne place i zaspi bez plakanja...Pitanje moje je, da li je normalno sto i dalje place, tj. nije se navikla na to...Koliko traje period privikavanja? Kontam da ce se uvek buniti kada treba da spava, ali kada ce se plac malo smaniti? Ako je neko primenio ovaj metod, neka mi se javi. Hvala.