branislava

Član
  • Broj odgovora

    10
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici branislava

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Aktivnosti člana/članice branislava

  1. branislava je dodao/la post u temi Nutricionista   

    Evo,ja sam nutricionista!!!!
    Citajuci vase komentare,shvatila sam da su misljenja veoma razlicita. Neko je od Vas pomenuo da nije prioritet skidanje kilograma,vec dovodjenje u red zdravstvenog stanja. Da,upravo tako,prioritet je zdravstveno stanje,a uporedo sa regulisanjem masti,secera u krvi,regulese se i pritisak,poboljsava se opse stanje i naravno,gubi visak kilograma.
    Treba uzeti u obzir da se pri sastavljanju dijete koriste licni podaci pacijenta,a na osnovu toga sastavlja se i individualna dijeta. Zapravo NE POSTOJI univerzalna dijeta. Takodje,brzo skidanje kilograma je jako stetno po organizam. Ono treba da traje oko 6 meseci do godinu dana uz neprestano pracenje osobe koja se pridrzava tog rezima.
    Uz sve ovo najbitnija je dobra volja i istrajnost
  2. branislava je dodao/la post u temi More, ah more   

    Letovanje!!!! Hoce li doci i to na red,zapravo,ne mogu da docekam! Iskustva su zaista razlicita.
    Pre 11 godina,kada je nase prvo dete imalo 10,5 meseci,letovali smo u Budvi. Tada i vise NIKADA! Jako se razboleo,primao injekcije,a zatim smo se razboleli suprug i ja. Jedva smo pomerili let i vratili se kuci.
    Ove godine sa odraslim sinom i bebom od,tada ce imati 14 meseci,idemo u Tursku,u Belek. Letovali smo duz Antalijske obale predhodnih godina i mogu reci da je savrseno za decu. Toplo more,prelepa klima,hrana odlicna,cisti hoteli....
    Egipat nikako nije za malu decu,zbog neizbeznih trbusnih tegoba,ali,doci ce i on opet na red,pre ili kasnije...
  3. branislava je dodao/la post u temi Sa koliko godina ste postali roditelj?   


    SVAKA CAST!!!!! To je za svaku pohvalu!
    Ja sam prvo dete dobila u 23 godini,decaka,a devojcicu 11 godina kasnije.....i sada cemo,za koji dan slaviti prvi rodjendan!!!
  4. branislava je dodao/la post u temi Alergija na hranu   


    Evo jos jedne mame i bebe pacenice koja je morala da pije to grozno mleko ALFARE!!!
    Moja beba je sa dva meseca morala da pocne da pije tu formulu,da bi je oko petog meseca sama odbacila i opet pocela da stagnira u napredovanju. Presla sam na NAN 1,lepo je to prihvatila,ali NAN 2 nije zelela ni da okusi. Nisam imala izbora,dala sam joj Humanu 2 i to je bez ikakvih problema pila. Ekcem se povremeno javljao,ali stomacne tegobe,koje su bile uzasavajuce su nestale. Uskoro punimo godinu,jedemo sve,cak pijemo kravicu!!!! Da i bas smo bucmasti!!!!
  5. branislava je dodao/la post u temi Uvođenje čvrste hrane   

    Potpuno ispravno,tako trba nastaviti do prve godine,samo se kolicine polako povecavaju
  6. Ne možete da vidite ovaj odgovor jer se nalazi u temi za koju je potrebno 100 posts da bi bila pikazana.
  7. branislava je dodao/la post u temi Sta beba trenutno radi?   

    Spava......
  8. branislava je dodao/la post u temi Aktivnosti pre prvih koraka   

    Imam dvoje dece,razlika izmedju njih je 11 godina.....
    I nijedno nije puzalo.......
  9. branislava je dodao/la post u temi Prvi rođendan   

    Ah,taj prvi rodjendan! Pre 11,5 godina proslavili smo sinu prvi rodjendan u krugu prijatelja i rodbine. Bilo je veoma naporno,beba nervozna,zatrpana poklonima,koji mu zapravo nisu nista znacili,mi smo se rastrcali da bi smo,koliko toliko posvetili paznju svakom gostu. Sve u svemu,cekala sam da prodje vreme i odemo kuci.
    Za dve nedelje cerkica puni godinu dana i rodjendan cemo proslaviti kod kuce sa,nama i njoj,najblizim i dragim osobama,a proslave cemo ostaviti i odloziti za koju godinu,kada ce se i ona tome u potpunosti radovati.



  10. branislava je dodao/la post u temi Pamučne pelene   


    I ja imam veoma lose iskustvo sa Pampersom. Imali smo isti problem,beba se budila mokra,a kaka je curela po ledjima. Pomislila sam da se ja ne snalazim za pelenama,ali razuverila sam se kada sam promenila proizvodjaca. Trenutno koristimo Huggies i prezadovoljna sam. Lepo prijanjaju,mekane su i sto je najbitnije,odlicno upijaju!