Leptirici

Član
  • Broj odgovora

    108
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Odgovori objavio/la Leptirici


  1. Neon srecno ti bilo ako bog da, da prodjes dobro i ti i bebice videces sta je dete tek kad uzmes u ruke. Ja mislim da na ovom svetu vece srece nema neko kad prvi put ugledas bebu..nesto sto je iz tebe izaslo pa jos onaj miris bebe... :wub:

    Slazem se Lex!Moj najsretniji dan u životu je bio kada sam ugledala mog andjela...neopisivo presretna

    December, doda i lex volite ovo

  2. Nema nista novo,mislim da ovog puta preskočila ovulacije,niti me je boleo stomak ,nije bilo ni sluzi....tako da čisto sumnjam...

    imam još desetak dana do ciklusa,ovog puta nemam neki osjećaj,kao da se ništa ne dešava!

    pozdrav cekalice:rolleyes:

    doda i lex volite ovo

  3. Ja sam nazalost moju prvu bebicu izgubila osecam se tuzno I jadno :((( Zbog cega se dwsavaju spontani u prvoj trudnoci?

    zao mi je,glavu gore!

    Moja sestra je imala spontani,posle tri meseca ostala trudna,sad je ušla u deveti mesec,sve bilo ok!

    miliccam i Jasmina.S. volite ovo

  4. Tiaa nadam se da neces dobiti, nece vestica doci nijednoj od nas ovog lepo septembra mesecaaaaa...

    Leptiriciiii pa gde si ti, ja i ti smo zajedno kada ti NE TREBA da dobijes? za sada prednjace Tija Koala i Doda ja i ti smo odma za njima..Negi recite vi meni gde su oni smajlici ima ih raznih ja ne umem da ih nadjeeeem ubila sam se od smeha kada sam neke videla u davnasnjim postovima od zenica. 

    1.10.  Ne bi trebalo da dobijem!

    Odlucila sam da ako ništa ne bude i ovog meseca,tražim Dr da radimo analize i dalja ispitivanja

    imam 34 godine i već godinu dana radimo na bebi!mislim da nešto ne štima.

    ovo je druga trudnoća,prva se odmah desila,nakon prvog meseca!

    doda voli ovo

  5. Popih brufen koliko me boli stomak,a inače nemam bolne cikluse!

    Sad molim Boga da krene ciklus,da se ne opterećujem vise i da prodje i krenemo ponovo u akciju:baby:

    lex voli ovo

  6. Alex.94 koliko dugo radiš na bebi?da li si radila neka ispitivanja?stitna?nije mi to ok ne dobijaš ,ginekolog da tablete i dobiješ.mislim da mora da se nadje uzrok zašto ne dobijaš redovno?


  7. Pozdrav, muz i ja pokusavamo da dobijemo bebu nesto manje od godinu dana. Imam neredovne menstruacije bas, sad mi npr preskocile dve menstruacije i treba trecu da dobijem a ona ni naznake ne daje,zapravo kasni i ona. Obecala sam sebi da necu raditi test jer sam vise puta bila u katastrofalnom stanju posle negativnog testa. Medjutim , pogazila sam rec i kad mi je kasnila druga menstruacija ja uradim i naravno nista. Ni da se pomoli druga crtica. E sad , svremena na vreme meni grudi budi kao natekle ali to je kratko, taj dan mozda. Zadnjih dana mislim da vise idem u wc (iskreno se nadam da nisam prehladila besiku) nemam bolne grudi, pre dva dana uvece me probudila mucnina i od juce imam temperaturu koja lomi. Sinoc je bila oko 36,9 uzasno me bolele oci, ceo dan me lomila. Jutros je 37,2. Da li ima neko ko nije imao simptome? Da mu je temperatura bila povisena? Ili da ga nisu bolele grudi jer kazu da je ovaj simptom kljucan? I inace me nikad ne bole kad dobijem. Taman kad sam resila da vise ne radim test pa ako se porodim, porodila sam se , muz mi kaze da oseca da sam trudna. Svi oko mene tih dana su mi postavljali pitanje, da nisi trudna? Iz cista mira i sad se 'vatam za slamku verovatno jer su mi vratili nadu. Strah me da uradim test opet razocaracu se u zivot. -.-

    Dobro došla!Ajde radi test,pa javljaj:baby:

    lex voli ovo

  8. I ja sam razmišljala da počnem i sa njom ali kad juče pročitah ovo, i ja sam se predomislila. To je problem što svaki organizam reaguje drugačije, naprimer moja sestra je od virka imala jako obilne menstruacije pa ga je prestala piti. Meni za sad ne škodi, osim ako i meni ne produži ciklus pa da stvarno poludim više. Sutra je krajnji dan za dobijanje. Bole me krsta tako da stvarno ne znam šta da mislim. Neću ništa da očekujem. <_< 

     

    Lex držim palčeve za pozitivan rezultat! :baby: I ja ću da uzmem test da uradim ako ne dobijem do ujutru. Temp mi nije spala tako da ima nade.

    Cekalice jel ste radile test jutros?Lex i December?


  9. Leptirici glavu gore i u nove pobede:) bice to jedna letna bebi:)

    Ja sam pila tu macinu travu,mada ima vec i 10 godina od tada, u to vreme sam jedino bolje ovulaciju osecala, na ciklus nije delovala u smislu krace/duze. 

    Jao Hana, ovo sad kao reklama pijte macinu travu da se udate:D

    Tako je Venera,hvala,sad samo da krene ciklus

    Venera voli ovo

  10. leptirici nastavi da pijes taj caj i virak isto mpgu samo da pomognu nikako da poremete, bez brige slobodno. 

    ok!nesto sam čula da se macina trava pije samo do ovulacije,a virak stalno?


  11. Skoro sam počela da pijem macinu travu i virak,šta mislite,da li može zbog čaja da kasni ciklus,mislim da se pobrkaju hormoni?

    Da li je neko pio te čajeve,iskustva?

    lex i Zone* volite ovo

  12. Pozdrav za sve članice!

    Ovde sam nova i čitam vas nekoliko dana unazad jer sam takođe čekalica.

    Sa radovima smo krenuli pre pet meseci, ali ništa se ne dešava. Ciklus mi varira od 24 do 36 dana ali osećam ovulacije i pratim bazalnu pa znam odprilike kad je ovulacija. Međutim, pre dve nedelje sam bila na pregledu radi provere jel sve u redu i naravno nije bilo, imala sam ciste na jajniku i dobila terapiju. Rečeno mi je da sve dok su ciste tu neće doći do trudnoće. To je bilo pretprošlog petka i rekla mi je da sam na sredini ciklusa. Mi se svejedno nismo pazili ali nismo ni intenzivno radili na tome stim da ne mogu ostati trudna dok su ciste tu. Tako sam ja zaboravila na to, spremala sa decom za školu i tako prođu dve nedelje. Prekjuče ceo dan osetim grčeve u krstima i u stomaku i pomislih kreće. Stavila uložak uveče jer me baš krenulo boleti, međutim ujutru se probudim i ništa. Nema ni bola ni veštice, samo puno iscedka koji me uvek zbuni da je krenula. Juče popodne i uveče ponovo tako, svo vreme osećaj kao da kreće i iscedak. Danas ništa, samo pojačan iscedak zbog kojeg sam stalno mokra pa sam stavila dnevni uložak. Bazalna mi je povećana od pretprošlog ponedeljka tako da ako sutra ne krene, ozbiljno mislim da je do trudnoće došlo. Ostalih simptoma nemam, standardni pms, jedino što mi je pred svaku men. hladno iako je napolju vruće, sad ne mogu sebe da smislim koliko mi je vruće. Opet ne želim previše da se nadam jer mi je dosta razočarenja.

    Sutra ako do ujutru ne bude ništa, uzimam test.

    Leptirici, i ja sam očekivala pozitivan ishod :( obično od silne želje sav ciklus poblesavi :(

    Očigledno i psiha uradi svoje!Sad molim Boga da sto pre krene,brinem da nije neki problem.

    Nadam se tvom pozitivnom testu:baby:

    lex voli ovo

  13. i ja sutra ako bogda radicu betu nemogu da docekam vala. mada mi ne kasni ali cisto iz neizdrzljivosti :angel:

    Lex držim palčeve:baby:


  14. Leptirici, nista ponovo ispocetka idemo svi u nove nade nikad nije kasno.. dovoljno je od nas sto se molimo jedna za drugu bice ako bogda. December i tebi zelim da uspe kao i svim cekalicama zajedno samnom:rolleyes:

    slažem se,al nekako sam se potajno nadala!

    zna da mi kasni najviše tri dana,ovo je malo duže.sad samo da krene,pa u akciju

    lex voli ovo

  15. nemoj biti tuzna:wub:sad u akciju cim dobijes msm cim prodje:)jel to prvi pokusaj msm prva beba:)

    već godinu dana pokušavamo!hvalaBogu druga beba