V_ana

Član
  • Broj odgovora

    8
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici V_ana

  • Rođendan 03/02/86

Informacije o profilu

  • Pol ženski
  • Lokacija Zrenjanin

Aktivnosti člana/članice V_ana

  1. V_ana je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   


    Aha. Moja sestra nije imala problema da zatrudni, već da održi trudnoću, prekidale su se uvek od 5-9 nedelje, ali su njoj ustanovili da ima dvorogu matericu, pa kad su joj radili histeros., "sredili" su joj matericu, i za sad je sve super . Ona je u Višegradskoj radilai tamo leži. Inače je doktorima bila prava enigma, pošto je inače bilo sve u najboljem redu.
  2. V_ana je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   


    Učiteljice, izvini što se ovako ubacujem, pošto sam nova, vidim da ideš na histeroskopiju, jel mi možeš reći zbog čega? Moja sestra je išla prošle godine i izgleda da su joj odradili dobar posao, sada nosi blizance (prirodno)
  3. V_ana je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

    Dobro "jutro" devojke! Kako ste danas? Pre svega čestitam novoj trudnici ! Neka sve prođe lagano i sa što manje stresiranja !
  4. V_ana je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

    Hvala devojke ! Nadam se da smo već smućkali...treba to i dočekati :/ Interesuje me vaše mišljenje: koliko meseci je po vašem mišljenju "normalno" da se začne? Meni je ginekolog rekao 2-3 meseca, mi smo kontali 3-4, pa ako slučajno ne bude ništa, da krenemo sa ozbiljnijim pretragama.
  5. V_ana je dodao/la post u temi Porodilište - Zrenjanin   

    Ćao devojke! Recite mi da li je neko od vas čuo nešto o dr Jeleni Korovljev? Prosto nisam više znala kod koga ću, pa sam se uputila kod nje. Delovala mi je ženica korektno, sve u detalje objasnila.
  6. V_ana je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

    Ta vaša mućkalica je bomba , sad sam videla šta sve ide u nju. Ako to počnem da dajem dragom, biće svega :D
  7. V_ana je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

    Hvala ! imam još dobrih nedelju dana da se nadam, da mi (neće) doći
    U suštini smo tek počeli, ovo je drugi mesec, bolje rečeno prvi, prošlog meseca se nismo BAŠ potrudili Što se simptoma tiče, više ne znam ni ja, mislim da je još rano. Ako smo uspeli, onda sam trudna tek nedelju dana, a juče sam bila toliko blesava, da sam uradila test, koji je, naravno, bio negativan Nestrpljiva i to je!
  8. V_ana je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

    Ćao devojke! Do sada sam bila pasivni član, ali sam u isčekivanju druge crtice odlučila da vam se pridružim sa mojim ludilom od nestrpljenja