Tanjiska

Član
  • Broj odgovora

    4
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Aktivnosti člana/članice Tanjiska

  1. Tanjiska je dodao/la post u temi Blizanačka trudnoća   

    Hvala pudlice na odgovoru,puno bi mi znacilo tvoje iskustvo..Nadam se da ce sve proci kako treba kod tebe I da to nije nesto strasno,posto se ja jako plasim.. Danas idem na kontrolu pa se nadam da ce sve biti uredu.. Nemam iskustva uopste I ove forum je sjajan jer mozes da procitas I dobijes mnogo korisnih saveta. Nadam se da ce se jos neke buduce mame ukljuciti da nam prenesu svoja iskustva..  
  2. Tanjiska je dodao/la post u temi Blizanačka trudnoća   

    Hvala na odgovoru.. Bila sam kod doktora u medjuvremenu jel mi se pojavila neka usirena krv i on je konstatovao da imam neku ranicu na grlicu,pa me zanima jel ima neko jos iskustva sa tim? Ja se jako plasim jer mi je prva trudnoca i nista ne znam,a dao mi je neke vaginalete da stavljam jednom nedeljno i ako ne bude kako treba verovatno ce mi stabiti onaj serklaz,valjda se tako zove.. Jel ima neko iskistva sa tim i jel bi mogli da mi prenesete? Hvala unapred..
  3. Tanjiska je dodao/la post u temi Blizanačka trudnoća   

  4. Tanjiska je dodao/la post u temi Blizanačka trudnoća   

    Zdravo svima,ja sam nova I imam takodje mnogo pitanja vezanih za blizanacku trudnocu.. Trenutnoo sam u 18 nedelji I nosim dva decaka,mada doctor nije siguran za drugo,ali kaze 99%.. Skoro sam imala neke bolove u predelu jajnika pa me zanima im li jos koga u 18 nedelji I kakvi su vam siptomi sad? Idem na kontrolu tek za dve nedelje doctor mi zakazuje preglede na mesec dana jel kaze da je sve u redu I da ne brinem.. Mada sam ja jako mlada imam 20 godina I nema blage veze o trudnoci I svaki novi bol mi je stran I jako me olasi.. Ja jos uvek nisam ostetila svoje blizance,zanimam me kad ste vi prvi put pocele da ih osecate I da li treba da brines da nije jos rano? hvala punooo unapred