Ana M.

Član
  • Broj odgovora

    4
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Aktivnosti člana/članice Ana M.

  1. Ana M. je dodao/la post u temi Skokovi u razvoju i dojenje   

    I moj bebac i ja prolazimo kroz taj opasni skok u rastu izmedju 3 i 4 meseca... Ja ga dohranjujem uvece, pre spavanja, jer mi se cini da nemam dovoljno mleka. U toku dana samo sisa i deluje sito, ali uvece... Par minuta sisa i pocne da se vrpolji, da place, a ja kad stisnem jedva bude par kapljica (inace preko dana ide mlaz). I tako ga namucim dok ne iscedi obe dojke, pa ga dohranim... Ne znam kako da to resim. Pa, mame, H E L P.
  2. Ana M. je dodao/la post u temi Jedna dojka veća, a druga manja!?   

    Meni je i pre trudnoce desna dojka bila manja od leve i nekako cvrsca, ali vrlo malo. Razlika je mnogo veca od kad mi je nadoslo mleko par dana posle porodjaja. Nije samo dojka, nego mi je i bradavica duplo manja. Inace na manjoj dojci imam vec godinama fibroadenom, ona mi je mnogo manje ispucala u trudnoci (mislim na strije), nisam smela ni previse da je masiram, pa verujem da je sve to imalo uticaja. Nisam bas sigurna da ce se to srediti.
  3. Ana M. je dodao/la post u temi Problemi sa stolicom kod beba   

    KAKILI!!! SAMI!!! I to 2 puta danas!!! Jeeeeeeeeeee... Prva je bila onako malo zelenkasta, a druga je bila OK. Pretpostavljam da je to jer je dugo stajalo u crevcima. Uh, laknulo nam je, a i Iki je bolje raspolozen.
  4. Ana M. je dodao/la post u temi Problemi sa stolicom kod beba   

    Mi imamo uzasan problem sa kakanjem. Ilija ima puna tri meseca i vec mesec i po dana ne moze da kaki sam, nego na svakih 4-5 dana moramo da mu pomognemo sapuncetom. Jednom smo ga vodili i na klistiranje, jer smo kuci pokusali sa mikroklizmom pa ni to nije pomoglo. Inace smo pokusavali sve: cajeve, vodu, sok od jabuke, sa i bez secera, probiotike, masaze, vezbe, obloge... NISTA! On se posle treceg dana vec toliko unervozi, pocne da se savija i grci i da place i ja imam osecaj da je u strasnim bolovima, pa onda sapuce u ruke... Doktorka kaze da je to u tom periodu normalno, ali dokle? Ja se jako plasim da on nikad nece da nauci da kaki sam. U prvom mesecu je dohranjivan, a sada ga samo dojim. Ovako je sve u redu, dobra, vesela, zivahna beba.
    Svaki savet je dobrodosao