azra sakic

Član
  • Broj odgovora

    4
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Sve od člana azra sakic

  1. azra sakic je dodao/la post u temi Epilepsija u trudnoci   

    hvala vam mnogo na lijepim rijecima utjehe.. i ja se iskreno nadam da ce sve biti uredu, za sada jeste, za sebe se i ne sikiram mnogo, nekako cu pregurati sve ovo, ali se brinem samo za dijete, da ne bih slucajno lose pala pa povrijedila dijete sada, ili poslije porodjaja da li ce sve biti ok..samo me to brine...a Djadja to z anerviranje, malo je to tesko, uvijek sam bila slaba na zivcima, malo fali da me neko iznervira..a inace sam veoma vesela osoba! nadam se boljem!
    hvala vam mnogo od srca!!! pozdrav..
  2. azra sakic je dodao/la post u temi Epilepsija u trudnoci   

    meni moj doktor nije ukinuo tablete, ostala sam na istim samo mi je smanjio dozu, a valjda je to bilo prenaglo jos i trudna, pa mijenja se sve u organizmu, i prenaglo smanjenje tableta i trudna, kazu sve je to uticalo na to da se ponovo jave napadi..a sada mi je vratio jos malo i pojacao, ali nije puno..no medjutim mene ne brine to toliko..najvise me brine za dijete, doktori kazu da je sve uredu, do sada nema nikakvih problema, ali mene ipak interesuju iskustva dr majki koje boluju od epilepsije, kako su prosle u trudnoci i kako je beba poslije poroda..
    iskreno, ja se pridrzavam svih pravila, redovno pijem tablete, redovno spavam, pazim se sto vise mogu..no medjutim najgore je sto nikad ne znam kada ce se desiti nemam nikakav predosjecaj, skoro sam tako na ulici imala napad, i hitna dosla po mene, ali dobro je pa je mama bila sa mnom..i slicne stvari..brine me sta da se desi ako budem sama nekad, dok je muz na poslu ili nesto slicno..
    a Djadja, nikad ni jedan doktor nije spomenuo nista u vezi ishrane, samo paze na moju kilazu..
    pozdrav..
  3. azra sakic je dodao/la post u temi Epilepsija u trudnoci   

    pijem i ja lijekove od kako mi se javila ova bolest, medjutim kako sam navela, napadi su bili prestali, 5 godina ih nisam imala, i valjda zbog trudnoce ponovo su se javili.
  4. azra sakic je dodao/la tema Zdravlje   

    Epilepsija u trudnoci
    pozdrav svima! interesuje me da li je neko imao ovaj problem, i interesuju me iskustva,jer ja bolujem od epilepsije od svoje 10-e godine! no medjutim 5 godina prije no sto sam ostala u drugom stanju nisam imala napada.svi moguci doktori su to shvatili kao kraj, da sam vec i izlijecena, no medjutim kao sto sam vec rekla ponovo su se javili napadi i too veoma cesti kada sam ostala u drugom stanju. sada sam u 25-oj nedelji trudnoce i konstantno se napadi javljaju. da li neko ima isti problem, kakva su vasa iskustva, da li neko ima neki savjet, sta se vama desavalo, da ce to uticati na dijete? do sada doktori kazu da je sve uredu s dijetom, gledajuci preko ultra zvuka naravno. molim za pomoc. unaprijed hvala! pozdrav!
    • odgovora
    • pregleda