mama3

Član
  • Broj odgovora

    8
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Reputacija

  1. Cokalin@ se sviđa post u temi od mama3 u Rizik snimanja rendgenom u trudnoći   
    Hvala ti Hellen na ovom clanku procitala sam ga i malo mi je lakse .
  2. Marija77 se sviđa post u temi od mama3 u Problem u komunikaciji   
    Draga moja razumem te potpuno ja imam vec dve devojcice starija ima 6 godina a mladja deset meseci i trudna sam ponovo,cetvrti mesec tako da nece te niko bolje shvatiti od mene,moras samo da budes strpljiva i to ti je najbolji recept,naoruzaj se strpljenjem i samo polako jer sve ce proci pa i to tesko razdoblje :)
  3. Smey se sviđa post u temi od mama3 u Koliko ste kilograma "nabacile" u trudnoći?   
    ja u pocetku zbog mucnine malo skinem neko kilo pa tek onda krenem da se gojim,prvi puit sam se ugojila 10kg.,drugi put 11kg. a sad treci put tek cemo da vidimo jer sam u cetvrtom mesecu
  4. mama3 se sviđa post u temi od Nina* u Najraniji simptomi trudnoće   
    E mene je doktor kada sam otisla na obican prekled, pitao da li pokusavamo da zatrudnimo, ja kazem..pa kako kad ( nekad smo pazili nekad ne ) , a on ce meni " e ko zna u kom grmu lezi zec, u ostalom nezavisi to od kokoske nego od petla "
  5. mama3 se sviđa post u temi od Dulcinea u Vrtic kao vojska   
    Prvo,vrtic nije vojska! Drugo,iscitaj postove na temama o polasku u vrtic i adaptaciji. I nemoj da panicis,dete ce to primetiti.Nama najteze pada taj polaza,odnosno odvajanje od nas.Normalno je da ce biti plakanja i odbijanja u pocetku,ali to ce trajati najvise mesec dana. Pripremaj dete polako za polazak tako sto ce joj pricati da ide da se igra sa puno novih drugara,ucice puno pesmica,tamo rade dobre tete koje ce je cuvati dok si ti na poslu i sl.
  6. mama3 se sviđa post u temi od MatroNadja u Problem u komunikaciji   
    Sad me podseti-sta ce biti kad moje devojcice i ja sve budemo u isto vreme u PMS-u