Trudan misic

Član
  • Broj odgovora

    3
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Odgovori objavio/la Trudan misic


  1. e pa ovako

    24.2. sedam sati vece ja ustajem posle ponevne dremke i vodenjak mi se samo slije niz noge!ja mahinalno se stezem al ne vredi curi li curi!

    kazem ja ukucanima oni digose frku kao da je njima pukao vodenjak a ne meni.mene nista ne boli ja mrtva hladna jedva sam cekala taj dan uzmem lepo moju torbu i pravac porodiliste!prime me lepo,pregledaju ja ni malonisam otvorena!cekam ja....nista ne boli....cekam...zene dolaze sa bolovima poradjaju je ja ih docekam i ispratim nista me ne boli jos cekam...prodje 10 sati od pucanja vodenjaka vec je 25.2.mene hvata panika ali kazu mi da je beba ok i da mozemo jos da cekamo...cekam...nista me ne boli....prodje petnaest sati od pucanja vodenjaka...mm kao na iglama dojadi mi porukama ja nervozna plasim se za bebu posvadjam se sa njim...prodje 29 sati od pucanja vodenjaka...i dalje nista ne boli cekam...besna sam na ceo svet od straha za bebu...svadjam se sa svima sa sestrama i doktorima hocu indukciju ili CR...niko me ne ferma...25 sati od pucanja vodenjaka dolazi treca smena i dr.Radica Bog joj srecu dao...plasi se za moje stanje i predlaze prvo indukciju pa ako se ubrzo ne otvorim CR.ma pristajem na sve samo neka krene...za cetiri sata sam se ja ljudi moji otvorila,ujedal;a sam sipke od kreveta od muke...prvi napon sam imala u krevetu,drugi u boksu i tad sam iz neznanja vratila bebu na pola napona sam popustila,mogla sam da je ugusim!iz treceg napona rodila se moja andjela sa cvorugom na glavi grdna ona gurala a nije mogla da izadje...i tako posle 29 sati od pucanja vodenjaka(tacnije 26.2 u 00.05h) ja sam se porodila prirodno hvala bogu...

    pobila bih ove dr.koji su mogli odmah da mi daju indukciju,a nisu, i da se ne mucimo ni beba ni ja!

    Pih..ti doktori. Nek ti je sa srecom tvoja lepotica. Cestitam i dobro je da je sve proslo kako treba.


  2. <p>

    ja trebam poceti piti neke kontr.zovu se novyette dali je neka pila ih i iskustva molim

    Ja sam 5godina pila jasmin,nikakvih problema,sve super, + cistija koža + nema vise jakih bolova, obilnih krvarenja i nesvestica. Nakon toga ginekolog mi je preporucio NOVINET posto je efekat isti a ima manje hormona. Poslusala sam ga. Pila ih godinu, isto sve ok, samo sto su jos i upola jeftinije. Kad smo muž i ja resili da dobijemo dete, cim sam prestala da se stitim, zatrudnela sam. Hvala bogu, sad cekamo Veljka.


  3. Uh...grcevi. vec dugo me muci jak grc u listu svako jutro kad se u polu snu slucajno istegnem. Pre trudnoce sam probala Mg pa nije pomoglo pa mi je Dr rekla da uzmem 100mg andola ili aspirina a za par dana ko rukom odnesen problem koji me mucio 2godine. Sad to naravno ne smem :( Probacu ovo istezanje pre nego me uhvati grc i naizmenicno tusiranje pa nadam se da ce biti nekog efekta. Hvala svima na predlozima.