sreckica11

Član
  • Broj odgovora

    14
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Reputacija

  1. jednamama se sviđa post u temi od sreckica11 u Porodilište - Zrenjanin   
    @jednamama naravno
  2. sreckica11 se sviđa post u temi od naca81 u Porodilište - Zrenjanin   
    Ja sam ovaj drugi put bila porodjena carskim rezom pa beba samnom to je bilo septembar 2011.nije bila stalno.Prvo dete sam odmah držala i od starta je bilo samnom,presvlačilča ga uz pokazivanje sestre ali to je bilo u Bg gradska bolnica na Zvezdari.Nulti dan u šok sobi bio je bez bebe samo su mi pokazali je i odneli.Meni je posle carskog sada mleko krenulo treći dan.
  3. jednamama se sviđa post u temi od sreckica11 u Porodilište - Zrenjanin   
    Ja sam danas u savetovalistu dobila papir na kom pise sta treba za porodiliste,mozda nekome bude od koristi
    -DOKUMENTACIJA: zdravstvena knjizica,uput,karton krvne gr.,nalazi UZ radjenih u trudnoci,zadnje lab.nalaze,izvod iz maticne knjige vencanih a ako ga nemate onda izvod iz m.k. rodjenih i druga dokumentacija spec.pregleda u trudnoci.
    Za porodiliste: spavacica,peskir,cesalj,cetkica,pasta,sapun,casa,papuce,ovde pise 2 pakovanja mrezastih ulozaka ali mi se cini da treba 5 ; pakovanje pampers pelena,toplomer i sokovi u tetrapaku.
    Eto,to je sve sto ovde pise...
  4. sreckica11 se sviđa post u temi od naca81 u Porodilište - Zrenjanin   
    Neće te vratiti kući sigurno,možda će zakolutati očima ili će recimo kad pitaju za tebe reći ova sa torbetinom...u svakom slučaju tamo je kesa dobrodošla svakog tipa...jer priroda posla u porodilištu je kesetarska.Kesetare babice,kesetare lekari,u svako slučaju prostakluk i prinitivizam daleko od jednog zaista izvanrednog obrazovanja kakva je medicina.Čast i poštovanje ljudima koji su daleko od takve priče.
  5. sreckica11 se sviđa post u temi od jednamama u Porodilište - Zrenjanin   
    Pitaj dr na pregledu, ja sam se porodila 2010 u BG i isto smo sve nosili u kesama, po meni skroz neprakticno, al sta ces
  6. sreckica11 se sviđa post u temi od MatroNadja u Porodilište - Zrenjanin   
    Da vam se ubacim malo i ja-pre 3,5 godine sam se porodila u Novom Sadu i u skolici za trudnice su na isto govorili da nosimo sve u kesama, sto s jedne strane jeste zgodno jer znas tacno sta je u kojoj kesi, ali ja sam sve te kese strpala u kofer i tako ponela u porodiliste. Naravno da niko nije pravio problem i naravno da je tako zgodnije nositi stvari, jer kofer ima tockice pa mozes da ga vuces... A nikad se ne zna da li ce te prebacivati na drugo odeljenje, drugo sobu itd. Mene su selili vise puta...