krpi

Član
  • Broj odgovora

    6
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Reputacija

  1. MarajaR se sviđa post u temi od krpi u Letovanje sa bebom manjom od 6 meseci   
    Sto da ne? Ja sam mislila da ce nama biti rano da idemo na more ove godine, ali sada vidim da bismo mogli opusteno.. Ali ipak cemo ici tek sledece godine, ove cemo na belocrkvanska jezera, odavde su udaljena oko pola sata voznje.. Mislim da sve zavisi i od bebe, kako jede, spava, da li voli da se vozi..... Sada znam da bi nas bebac bio super (dva meseca ima sada), ali more ipak sledece godine, sada nam je vec isplanirano drugacije..
  2. krpi se sviđa post u temi od bezveze u Pravilno drzanje bebe   
    Eto,moj insekat me nikad ne vara
    Nekim mama toliko drze predavanje,strine,tetke,svekrve i ostale dusebriznice da se one potpuno izgube i zaborave da samo one mogu osetiti sta njihovom detetu prija!

  3. krpi se sviđa post u temi od MatroNadja u Pismo Ponosnog Tate Svome Sinu   
    Kako ove tate umeju da me rasplacu...
  4. krpi se sviđa post u temi od Tranquilo u Pismo Ponosnog Tate Svome Sinu   
    Sine moj, rodjen si pre 3 dana, rodjen si kao plod ljubavi tvoje mame i mene.
    Ti si postao moja zvezda vodilja u zivotu, gde precrtavam sve dosadasnje ciljeve i moj jedini cilj od sada pa dok sam ziv je da ti i tvoja mama budete najsrecniji u zivotu.
    Tvoja mama te je donela na ovaj svet, resio si da izadjes pre vremena, kao sto smo se ti i ja dogovorili dok si jos bio u maminom stomaku, gde smo nas dvojica pricali, smejali se i uzivali.
    Ali pozurivao sam te, jer nisam mogao da docekam da te vidim. Nije bilo fer da samo mama uziva sa tobom, hoce i tata da uziva sa tobom. Izgleda da si i ti resio da izadjes ranije .
    Ne buni se mama, bitno je samo da ste mi Vas dvoje dobro i zdravo. Nista vise u zivotu me ne zanima. Jos ste u bolnici, nestrpljivo Vas cekam da mi javite da dodjem po Vas.
    Tata ti je sinoc do kasno spremao tovju sobu, tvoj novi dom, da kad dodjes mozes da uzivas u ljubavi kojom cemo mama i ja da te obasipamo.
    Posto sam ja najsrecniji otac sad, moj zadatak je da imam i najsrecnijeg sina i najsrecniju mamu.
    Da budemo najsrecnija porodica.
    Zelim da u zivotu uzivas kao i ja kad sam cuo da si se rodio. Zelim da budes lep kao tvoja mama, a od mene samo da ne pokupis tatinu filozofiju .
    Zelim da budes pametan, zelim da budes srecan i sto se mene tice, ucinicu sve da ti ispunim sve zelje.
    Ucinio si me ponosnim, ucinio si me srecnim, ucinio si me zadovoljnim, i zbog toga ti obecavam da cu ti uciniti isto tokom celog zivota.
    Ti si sad sa svojom mamom mog razlog za zivot, ti si ono sto sam cekao citavog zivota, i znao sam da ces doci, onda kad si mi najpotrebniji, jer najlepse stvari se desavaju kad su najpotrebnije.
    A koliko si mi bio potreban saznaces u sledecim godinama, onim godinama gde cu biti tu da te vidim da prohodas, da progovoris, da se nasmejes, da podelim sa Vama sve radosti ovoga sveta.
    Videces da ces imati najboljeg tatu, a tvoja mama najboljeg muza, jer ste mi Vas dvoje podarili najvecu radost u mom zivotu, i sada dok god sam ziv ne mogu da Vam se oduzim, ali obecavam da cu ziveti za Vas dvoje.
    Sine moj, jos jednom veliko hvala i tebi i tvojoj mami na ovom poklonu.

    Tvoj tata