Earl Grey

Član
  • Broj odgovora

    12095
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Reputacija

  1. Earl Grey se sviđa post u temi od Bralac u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Jaoj stiže mi obaveštenje o poruci i ne verujem sta citam.... Boze dragi koliko mi je zao.... draga naša Milice počivaju u miru, i neka Bog cuva tvoja dva anđela 
  2. Earl Grey se sviđa post u temi od miliccam u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Ubola sufru iz prve, znaci makar mi jos uvek mozak radi
    Macka, cestitam, nisam ni znala da si trudna. 
    Kru, hvala puno na svim porukama, mesecima nisam mogla da kucam, tj da drzim mobilni u rukama tako da je like bio moj maksimum.
    Ostale zene, ljubim puno I javicu se
  3. Earl Grey se sviđa post u temi od k a m u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Kako si @Macka? Ostale ženice?? @KruelaDeviL @mozza, @Bralac, @leni, @Earl Grey i da ne nabrajam.... ( Ne znam zašto se ne tagujete)...
  4. Earl Grey se sviđa post u temi od k a m u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Drago mi je kad vidim da je neko pisao. 
    M je kroz dnevnu bolnicu radila sistematski vezano za dijabetes, sve je ok hvala Bogu iako sam se plašila. Novo je da od decembra sumnjaju još i na cističnu fibrozu pa idemo na IMD zbog toga. Genetika je rađena, čekamo rezultate. Ona završava sada drugi. Jako mi je teško da se sa njom sporazumem. K završava četvrti, jedva čekam, učiteljica mi se na glavu popela. Isidora raste, svašta priča i svašta radi, baš je zrela i samostalna. 
    Jako sam umorna.
    Kako ste vi, svi ??? Pišite žene , pls!!!
  5. Earl Grey se sviđa post u temi od KruelaDeviL u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    maji,cestitke! Koliko ima brat? 
  6. Earl Grey se sviđa post u temi od Maja87 u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Ajde i ja da se javim posle 100 godina.Poslednji put kada sam bila samo Lena je bila aktuelna, u medjuvremenu je dobila pojacanje u vidu brata 
  7. Earl Grey se sviđa post u temi od KruelaDeviL u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Mitko,imaš ti insta? Jedino tebe nemam. I Kam,ali znam da Kam nema drustvene mreže
    Meni bas nedostaje forum…. Ali kontam da pored svih društvenih mreža je jednostavno ostao po strani. Ali ja ulazim s vremena na vreme,pisite. Uvek se obradujem.
    Mi uskoro završavamo prvi razred. Učenje mu ide,lep peva,kaže uciteljica najlepše u razredu. Trenira judo. Porastao je mnogo. 
    J još uvek ne ide u vrtic. Nemamo potrebu,ali od sledećeg septembra će krenuti. Priča sve davno,peva… jako je velika maza i čim otvori oči govori: Ja volim mamu! 
    Pisala sam Milici par puta da se nadam da je dobro ali samo lajkuje… volela bih da znam kako je. Nadam se da je dobro.
    Kam,takodje…. Ako čitaš,Kam javi se!  
    Kako ste vi,kako deca?
    bralac i tebi je porasla druga devojka već. 
    Macko,srećan rodjendan B. 
    Mozzu isto vidim na ista ali čini mi se da davno nisam.
    pisite žene
  8. mama maza se sviđa post u temi od Earl Grey u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Nekako sam se ponadala da je nešto ostalo od foruma  bas mi je zao sto vas je ovako malo. Nedostaje mi ovaj forum i stare diskusije, razmena mišljenja i rasprave . Ljubim vas sve 
  9. Macka se sviđa post u temi od Earl Grey u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Nekako sam se ponadala da je nešto ostalo od foruma  bas mi je zao sto vas je ovako malo. Nedostaje mi ovaj forum i stare diskusije, razmena mišljenja i rasprave . Ljubim vas sve 
  10. Bralac se sviđa post u temi od Earl Grey u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Nekako sam se ponadala da je nešto ostalo od foruma  bas mi je zao sto vas je ovako malo. Nedostaje mi ovaj forum i stare diskusije, razmena mišljenja i rasprave . Ljubim vas sve 
  11. Earl Grey se sviđa post u temi od Fox u Žene gde je....?   
    Ja ponekad svratim cisto radi lepih dana provedenih na forumu ali vidim da je mrtvo more. 
    Zao mi je jer nema mnogih poruka od kada je forum onomad zabagovao..
  12. Earl Grey se sviđa post u temi od Analim u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Pozdrav žene! 
    Samo da se javim. Meni je juče bio termin, ali Lana je požurila tačno 2 nedelje. Rodila se 5.12. sa 3800g i 50cm. Sve je prošlo kako treba. Oporavljam se još uvek, ali u suštini normalno funkcionišem. Lana sisa i većinom spava po ceo dan. Mila je lepo prihvatila, ljubi je i mazi. 
  13. Macka se sviđa post u temi od Earl Grey u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    E nas dugo nema. Ali kada imam dva skolarca kod kuće za vreme korone, i kada mi pola dana prođe samo u predavanju , učenju, pa i moj posao od kuće , pa odemo negde napolje , u prirodu, posle gledam neki film, čitam knjigu, mozak odmaram. I definitvno mislim da mi je 24h dana malo.
    Mi smo za ovo vreme nekoliko puta putovali na odmor i svaki put morali da se testiramo kada se vraćamo kući, bez izuzetka. Sada od sredine decembra će da nam ukinu putovanje sa testovima nego svako ko se vrati u karantin 10 dana, ima pravo na test tek 5.dan. 
     
    Nekoliko dragih ljudi mi se jedva oporavilo od korone, u Srbiji. Tri cele porodice su obolele, naša rodbina ili prijatelji. Poslednji , koji se još oporavljaju su mnogo teško pregurali, petočlana porodica. Troje uspelo kod kuće da pregura, dvoje su još u bolnici. Bolje su nego sto je bilo. Dva čoveka, jaka kao stena, pali kao pokoseni. 
    a ovde su mi većinom oboleli dalji poznanici, ili prijatelji koji rade u bolnicama. 
     
    Iako su deca sada opet morala 3 nedelje na pauzu, više zbog pritiska analitičara, nego sto je to htela struka , definitvno znaju da deca uopšte niti prenose niti oboljevaju, ima izuzetaka ali u mizernom procentu. Kod nas od milion i sto hiljada učenika, nije obolelo ni 500-600 i to svi sa lakšom slikom od odraslih. I svi dobili od nekog odraslog, ili roditelja ili nastavnika , među sobom ne prenose. Studije sve više po svEtu potvrdjuju to. 
     
    Kod nas su restorani i lokali već dugo zatvoreni, i ne vidi se dan kada će ih ponovo otvoriti. Mi se čuvamo u smislu da imamo jedan jako uzak krug ljudi, sa kojima se vidimo zbog posla, na udaljenosti, i samo jedna osoba nam dolazi u kucu stalno koja nije član porodice . 
     
    Ja više se ne usuđujem da idem , jer sam baksuz  mislim ni kod koga u kucu. Prvi put kada sam ss videla sa drugaricom posle ne znam koliko vremena kod nje kući. Posle par dana mi javljaju da je cerka bila pozitivna i tada su svi 10 dana u karantinu bili. I onda čekaj, strahuj, da li sam i ja, i da li sam sve svoje zarazila. Evo sada zadnji put sam se videla sa rodbinom u kojoj su svi oboleli. Ali samo sa jednim od njih i to napolju. Rukovala sam se , posle ruke oprala i dezinfikovala. Nismo bili zajedno ni dva minuta. I sada opet cupkam i čekam. Otkud znam više kako se prenosi. Deca mi sutra krecu u školu koja do raspusta traje samo dve nedlelje. Zamisli da mi zbog mene ne idu ni te dve nedelje. Imam povremeno bolove u grlo ali meni je uvek tako zimi od grejanja. I nadam se da ništa pokupila nisam, proslo je već dve nedelje i više. 
     
     
    udavih malo  sve u svemu , svi smo dobro, deca od kako je korona počela nijednom se nisu prehladli, čak nema ni ono kada kupe pocetkom škole i pocetkom vrtića. Već su sada veliki valjda, jak imunitet, otkud znam. 
     
    Najmladi član nam već skoro sve priča , peva, igra, sve jede, starija je od sve dece  
     
    ljubim vas sve , sa maskom 
  14. Earl Grey se sviđa post u temi od k a m u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Vidim da se baš slabo piše, što mi je žao. 
    Kod nas je novo da su se M i mm vratili prekjuče. Bilo je i suza kod opraštanja, svi smo plakali. Mnogo su se deca vezala, i mame koje su bile (i jedna baka) su divne, ostali smo sa svima u kontaktu. Kažu mi za mm ništa ne brini, sve je naučio. I sve kažu divan je i kakvog muža imaš. Stvarno sam ponosna na njega kako je sve izdržao i koliko je posvećen bio i našem i tuđoj deci. A M je svuda gde je bila trag ostavila. Svi kažu specijalna devojčica, blenta moja, ne možeš da je ne zavoliš. 
    Sad mm ija proveravamo šećeri beki i K. Obe samo gladne i traže da jedu i piju vodu..mozak da ti prokuva.
    I je super. Jede sve i to ne male količine. Konačno jedno dete da me ne zeza sa hranom. Pelena svako jutro suva, odmah piški na nošu. U toku dana traži tako što se uhvati za pelenu. Desi se i da neki put pišne u pelenu. Sve bi bilo puno lakše kada bi pričala. Što se toga tiče, još smo tanki, slabo priča.
    Cvrky, bravo za povratak u firmu, super! 
    Mozza, bravo zaTeodoru, velika, pametna devojčica!
    Kru, hvala što pitaš. Nema ih odavno. Pije i dalje lek, što mi nije baš drago jer je toksičan ali polako, videćemo. Ovih dana treba da stupimo u kontakt sa nutricionistom iz klinike ana gifing. A i treba da je vodimo na pregled kod dr koja radi kvantnu medicinu. 
  15. Earl Grey se sviđa post u temi od *Cvrky87* u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Ja ulazim svaki dan na forum,ali glupo mi da pišem sama sa sobom.
    Kam draga docice to u normalu,bitno je da znate sta je
    Inace polako sam resila da ucim A na wc,nevoli pelene i bas mu smetaju i onda smo resili da se ucimo.
    Inače skoro mi se javila i prijateljica čije dete pati od cerebralne paralize i početkom prošlog meseca je uzela proizvode za njega i odusevljena je njima...prosto mi bude puno srce kad znam da mogu nekom pomoci 
     
  16. Earl Grey se sviđa post u temi od KruelaDeviL u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Nije istina da se prvo najviše voli. Svu decu voliš isto. Ljubav se ne deli samo se množi i povećava! 
    Divno je sto ga svekrva tvoja tako voli. Moj deda je takav sa V. I drago mi je da ima nekog takvog. Moja mama ima bolji odnos sa V. Kupuje mu sitnice koje njemu mnoooogo znace,vodi ga u park i na sladoled. Sveki je bila dva puta i rekla ne ide nikad više jer su bezobrazni. (Ona i unka broj dva,vršnjaci su) 
     
  17. Earl Grey se sviđa post u temi od JednaHana u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    U Srbiji nije ni padao broj zarazenih pre izbora,pre ce biti da su lazirali broj obolelih da bi sto vise ljudi izaslo na izbore.Moji su se pazili,paze se i sad.Evo,i mene ceka porodjaj ako Bog da sredinom avgusta,a oni ne mogu da dodju,sve i da ne moraju u karantin opet ne bi dosli jer nemaju auto,a u vozu ili autobusu ne mogu da znaju ko je zarazen.Ne zele ni oni a ni ja toliko da rizikuju,ipak imam u kuci dete od 2 god imacu i novorodjence.Jos mi korona i odvajanje od dece fali.Takodje necemo nista praviti,ovo mi dobro dodje jer se ovde komsiluk odmah sjati da vidi bebu,a ja cu se na carski poroditi,nemam snage stvarno da se cimam jos oko ruckova i ljudi.Taman malo da odmorim i uzivamo.Sa svekrvom sam trenutno imam pomoc,nisam sama ali ne treba nam niko u ovo vreme.Kada prodje sve,druzicemo se,samo da smo zivi i zdravi.Svi smo se nekog uzeleli.
    Ni ovde nije nista bolje nego u regionu,rade malo testova od 200 bude nekad 30 nekad skoro 50 pozitivno.Znam za par ljudi za koje kazu da su pozitivni,pazimo se,nosimo maske,predvece prosetamo,ne diramo nista,u park ne izvodim dete,sednemo pojedemo sladoled ili ga vodim gde nema dece i guzve.Pa kako nam bude...ne mogu ga drzati u kuci,prosto je ne moguce.
  18. Macka se sviđa post u temi od Earl Grey u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    E ljudi nažalost, zbog srpskih slavlja i ne pridrzavanja pravila zbog corone mi verovatno nećemo skoro videti bebicu
    Austrija je opet izdala najveće upozorenje broj 6 za Balkan, prevelik rast je u Srbiji obolelih . I to sada više nije da niko ne zna nikog ko je oboleo, nažalost svi znamo, i svi koji smo bilo optimisticni sada više nismo. Ako i dođemo za Srbiju, nazad možemo samo karantin ili test. 
     
    Moja prijateljica, koja je bila najveći optimista pre neki dan je pala psihicki skroz , kada je odvela svekrvu, zdravu ženu, u bolnicu, koje je sada već na respiratoru i dobija krv, i kada je provela pola noći u bolnici u Beogradu, koja je u kolapsu
     
    zaista ne razumem zbog čega ljudi imaju potrebu veću za slavljem nego za zdravljem 
    besna sam i tužna. 
     
    Nazalost smo i mi u opasnosti, zbog količine ljudi koji planiraju odlazak na Balkan i koji su već otišli, lako je kada idu u karantin ili rade test pa se zna, problem je sto je se u Srbiji počeo uveliko , još pre mesec dana prodavati lažni test da ste negativni na coronu, i nažalost već znam neke ljude koji su se tako vratili  s tim sto je jedina sreća sto su ti ljudi koji idu svaki vikend , već nekoliko puta su se zapravo testirali i bili negativni, i sada samo kupuju falš test, da ne čekaju dugo 
  19. Earl Grey se sviđa post u temi od KruelaDeviL u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Ćao svima! 
    Kako ste?
    Kam,kako ste vi,da li je malo bolje M?
    mi smo se juče krstili i proslavili prvi rodjendan sa zakasnjenjem. Bilo je super,slavljenik je izdržao do kraja. Dosli smo kući 22.30h,okupali i koma. Nismo imali muziku(jesmo radio )spremila sam mu klopu ranije i donela u restoran. Bilo je divno,nije umeo da duva svecice bas ali kad su svu tapsali posle pesmice i on je. Igrao se svom decom koja su tu bila i avi su ga hvalili kako je smeo. 
    Izbija nam druga gornja dvojka. Apetit je ispod nule. Danas je pojeo ni pola kupovne kasice i dva tri zalogaja mesa i dve kašike supe. Ništa neće i naterati ga ne mogu. Dojim ga još uvek oa se tesim da dobija odande šta treba. 
    Eg,tetka cestitke! Super ste sa kilazom i dužinom. J je 79cm a stariji je mesec dana. Kilaza je bila slična. Zaboravila sam,čini mi se 10.600(?)
    cvrky,biće to sve ok,ne brini!
     
  20. Earl Grey se sviđa post u temi od leni u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Zaboravila sam sifru i nije me bilo neko vreme. Usla sam da dam podrsku Kam, sigurna sam da ce tvoja cera prevazici sve to cim malo poraste. Nadam se da ces i ti naci ravnotezu i mir i sacuvato svoje zdravlje.
     
  21. Earl Grey se sviđa post u temi od *Cvrky87* u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Hvala draga na podršci 
    Sve se nadam da cu uskoro uspeti da ovo sa alojom napravim da mi bude jedini posao,pogotovo sad zbog U da mogu da se posvetim njenom učenju...Za sada mi ok,zaradim 200e samo od prodaje bez saradnika,a bice vise...nego sto nam trenutno to malo zbog kredita za stan,pa trazim novi posao...ali verujem da mogu postići uspeh i idem ka tome 
    A jos A je toliko kritičan,tj toliko je zivo dete da ne mogu da vam opišem,a noću se budi stalno...nespavam vec dugo,sve u rate...u petak sam zbog današnje slave pravila kolače i mm otišao sa A kod svojih i ja iskoristili priliku za veliko spremanje,kad sam ga videla da nije ostao kod s & s pocela sam da plačem...preumorna sam
     
  22. leni se sviđa post u temi od Earl Grey u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Zdravo žene, osetila sam potrebu da se javim, postala sam danas tetka, malom Mihajlu. Presrećna sam. Malo i besna kako se ophode prema ženama u Betaniji, sramota . Ali bitno je da bebac dobro, sestra takođe i da sto pre odu svojoj kući. 
     
    Moja I je postala velika bas, pocinje malo i da priča, ima opasan karakter, srećko je mali. Poslednji put na kontroli je imala oko 10kg i 80cm.
     
    Kam, draga, znam da ti je teško ali veruj mi, samo 100% tvog pozitivnog razmišljanja će da pomogne svima. Samo tvoja snaga i pozitvnost , od toga sve zavisi. Želim ti da sto lakše prolazite kroz sve to, i svu sreću i snagu ovoga sveta ti želim 
     
    Cvrky, budi jaka . Nekako sam uvek razmišljala , posto je moje prvo dete bas kasno progovorilo , pa sam vremenom imala razne dijagnoze u glavi, da možda deca koja imaju neki problem , ili čak i autizam, nisu ona sa ”greškom” nego možda mi, a oni su prosto osetljive duše koje ne mogu da podnesu surovost i realnost ovog sveta i kriju se negde gde je lepše. 
     
    Milicam, imam prijateljicu , njena cerka ide sa mojom sada u predskolosko, od septembra u školu. Ona je nedonosce , i uvek je bila do 3-4 godine preterano često prehlađena , nema koji je virus nije uhvatio, i onda je samo prestalo. Čak je prestala i da joj daje više vakcine protiv gripa, iako je dokotri pritiskaju, ali ona valjda oseca da joj je imunitet sazreo . Malecka je prilično napredna, jaka, snalažljiva, živahna. Ona i moja ćerku su najviše u vrticu i najživahnije 
     
    Ostale žene, puno vas sve pozdravljam i ljubim, i želim sve najlepše 
  23. miliccam se sviđa post u temi od Earl Grey u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Zdravo žene, osetila sam potrebu da se javim, postala sam danas tetka, malom Mihajlu. Presrećna sam. Malo i besna kako se ophode prema ženama u Betaniji, sramota . Ali bitno je da bebac dobro, sestra takođe i da sto pre odu svojoj kući. 
     
    Moja I je postala velika bas, pocinje malo i da priča, ima opasan karakter, srećko je mali. Poslednji put na kontroli je imala oko 10kg i 80cm.
     
    Kam, draga, znam da ti je teško ali veruj mi, samo 100% tvog pozitivnog razmišljanja će da pomogne svima. Samo tvoja snaga i pozitvnost , od toga sve zavisi. Želim ti da sto lakše prolazite kroz sve to, i svu sreću i snagu ovoga sveta ti želim 
     
    Cvrky, budi jaka . Nekako sam uvek razmišljala , posto je moje prvo dete bas kasno progovorilo , pa sam vremenom imala razne dijagnoze u glavi, da možda deca koja imaju neki problem , ili čak i autizam, nisu ona sa ”greškom” nego možda mi, a oni su prosto osetljive duše koje ne mogu da podnesu surovost i realnost ovog sveta i kriju se negde gde je lepše. 
     
    Milicam, imam prijateljicu , njena cerka ide sa mojom sada u predskolosko, od septembra u školu. Ona je nedonosce , i uvek je bila do 3-4 godine preterano često prehlađena , nema koji je virus nije uhvatio, i onda je samo prestalo. Čak je prestala i da joj daje više vakcine protiv gripa, iako je dokotri pritiskaju, ali ona valjda oseca da joj je imunitet sazreo . Malecka je prilično napredna, jaka, snalažljiva, živahna. Ona i moja ćerku su najviše u vrticu i najživahnije 
     
    Ostale žene, puno vas sve pozdravljam i ljubim, i želim sve najlepše 
  24. Bralac se sviđa post u temi od Earl Grey u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Zdravo žene, osetila sam potrebu da se javim, postala sam danas tetka, malom Mihajlu. Presrećna sam. Malo i besna kako se ophode prema ženama u Betaniji, sramota . Ali bitno je da bebac dobro, sestra takođe i da sto pre odu svojoj kući. 
     
    Moja I je postala velika bas, pocinje malo i da priča, ima opasan karakter, srećko je mali. Poslednji put na kontroli je imala oko 10kg i 80cm.
     
    Kam, draga, znam da ti je teško ali veruj mi, samo 100% tvog pozitivnog razmišljanja će da pomogne svima. Samo tvoja snaga i pozitvnost , od toga sve zavisi. Želim ti da sto lakše prolazite kroz sve to, i svu sreću i snagu ovoga sveta ti želim 
     
    Cvrky, budi jaka . Nekako sam uvek razmišljala , posto je moje prvo dete bas kasno progovorilo , pa sam vremenom imala razne dijagnoze u glavi, da možda deca koja imaju neki problem , ili čak i autizam, nisu ona sa ”greškom” nego možda mi, a oni su prosto osetljive duše koje ne mogu da podnesu surovost i realnost ovog sveta i kriju se negde gde je lepše. 
     
    Milicam, imam prijateljicu , njena cerka ide sa mojom sada u predskolosko, od septembra u školu. Ona je nedonosce , i uvek je bila do 3-4 godine preterano često prehlađena , nema koji je virus nije uhvatio, i onda je samo prestalo. Čak je prestala i da joj daje više vakcine protiv gripa, iako je dokotri pritiskaju, ali ona valjda oseca da joj je imunitet sazreo . Malecka je prilično napredna, jaka, snalažljiva, živahna. Ona i moja ćerku su najviše u vrticu i najživahnije 
     
    Ostale žene, puno vas sve pozdravljam i ljubim, i želim sve najlepše 
  25. Earl Grey se sviđa post u temi od mozza u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Cao zene,
    Ja sam ugrabila malo slobodnog vremena dok T spava. Ovdw je vreme uzas,mm je dosao konacno i vreme je toliko lose da smo stalno u stanu,jedino sto smo otisli do trznog centra do igraonice,cisto da T moze negde da trci i da se malo igra sa decom,znaci od cetvrtka kisa nije stala,ali barem smo zajedno.
    Ne znam sta cu sa sveki,u Bosni opet neki karantin pa sad ako ode kuci,ko zna da li moze da se vrati ovamo,vec joj je 3meseca isteklo i sad moja majka treba da dodje da zameni sveki i sve sam isplanirala ali ovu sitiaciju sa granicama ne mogu da kontrolisem i promenim. 
    Sto se tice T ona je i dalje tvrdoglava ali malo radim sa njom,krenula je da ponavlja zamnom sta govorim,sad zna malo vise reci i brblja pa se smeje kad joj uspe,nekad se iznenadim sta sve zna a da je nisam ni ucila,znaci da me snima sta radim i brzo kapira,veoma je brza i spretna,to je na mm jer ja sam trapava, izasle su joj gornje trojke i jedna donja i ima sve cetvorke i dve petice.
    Vidim koliko su sva deca razlicita i da se jednostavno ne moze uporediti,shvatam i da sa decom treba raditi ali nekad nema vremena i savlada nas umor od svih obaveza,ja bih volela jos jednu bebu ali me plasi to sa granicama,ako zatvore a mislim da hoce,na jesen ce biti haos,pa kad mi bude trebala pomoc a nigde nikoga,oma da odlepim. T jos ne moze u vrtic jer sad idu deca koja su prioritetna,roditelji koji rade u prvim linijama,kao sto su doktori ,policajci i drugi. A koliko mi i vredi vrtic jer radim do kasno a vrtic je otvoren do 16 h najkasnije pa ne znam kako sve stici.
    Na poalu obaveza koliko hoces,sve muskarci oko mene pa imaju problem sa autoritetom,kako su teski pa moram dvostruko da se trudim,ali sreca pa imam direktora koji je na mojoj strani i podrzava me u svemu,nema problem sa tim ato sam zensko jer me jw on postavio na tu poziciju i veruje mojim odlukama,jer iza mene stoji dugogodisnje iskustvo koje sam vise puta imala prilike da mu pokazem.
    Bralac,videla sam i ja malu bucu,preslatka je i imace gustu kosicu,vec je ima,znaci bice kikice.