MaliCrv

Član
  • Broj odgovora

    775
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Reputacija

  1. anisoptera se sviđa post u temi od MaliCrv u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Samo da pozdravim veselo drustvo, nadam se da ste ok. Nekako nestizem u zadnje vreme da se javim, ne znam ni ja kako, nije se nista promenilo ali eto, nestize se . Uglavnom procitam ko, sta, i kako je.
    Mi smo poceli da uvodimo cvrstu hranu i bljuckanje je nestalo, sto je i bio cilj zasto smo zurili . Vocne idu super, tj.slatke a sa slanima se malo naguravamo
    Schveco dobro nam dosla
  2. malagarava se sviđa post u temi od MaliCrv u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Samo da pozdravim veselo drustvo, nadam se da ste ok. Nekako nestizem u zadnje vreme da se javim, ne znam ni ja kako, nije se nista promenilo ali eto, nestize se . Uglavnom procitam ko, sta, i kako je.
    Mi smo poceli da uvodimo cvrstu hranu i bljuckanje je nestalo, sto je i bio cilj zasto smo zurili . Vocne idu super, tj.slatke a sa slanima se malo naguravamo
    Schveco dobro nam dosla
  3. MarijaMara se sviđa post u temi od MaliCrv u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Samo da pozdravim veselo drustvo, nadam se da ste ok. Nekako nestizem u zadnje vreme da se javim, ne znam ni ja kako, nije se nista promenilo ali eto, nestize se . Uglavnom procitam ko, sta, i kako je.
    Mi smo poceli da uvodimo cvrstu hranu i bljuckanje je nestalo, sto je i bio cilj zasto smo zurili . Vocne idu super, tj.slatke a sa slanima se malo naguravamo
    Schveco dobro nam dosla
  4. MaliCrv se sviđa post u temi od Schveca u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Zdravo društvo

    Mi smo juče stigli kući

    Beba sisa non stop, ne znam kako jojnnije dosta danas smo obavili i kupanje, ponadala sam se da će sastaviti bar šola sata spavanja, ali nije Sara mi se razbolela pa sam onako baš na sve strane... moram nabaviti tu maramu, ali sam trenutno para bez

    Mleko je fino krenulo, ranu nemam, samo tri šavića unutra, ali zato imam hemoroide ko klikere.. sve u svemu, odlično sam, ovako sam se osećala mesec dana posle prvog porođaja

    imam svašta da ispričam i u vezi porođaja i u vezi bebe i sare i svašta, ali mi misli pobegnu, pa kad krenem da kucam ja zaboravim

    eto tako biće meni veselo, vidim ja

  5. MaliCrv se sviđa post u temi od SuperStar u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Moja mrsavica ima "samo" 7kg i 62 cm,cvrsta je kao neko buckasto cudo i dr nam je rekao da SKINEMO ŠIROKO POVIJANJE
    jeeej
  6. MaliCrv se sviđa post u temi od Ivanica85 u Kako ste se snasle sa novorodjencetom?   
    Ovo je priča o nesavršenim mamama. One savršene mogu slobodno da preskoče ovaj tekst i vrate se u reklamu za puding, merix, glade microspray i drugu kućnu hemiju.

    Nesavršena mama nekad ne može da ustane ujutru iz kreveta jer je beba plakala cele noći zbog zuba, bolesti ili razloga koje naučnici još uvek nisu otkrili. Nesavršena mama se budi ukočena jer se predivni zlikovac ušunjao u ono što se nekad zvalo bračni krevet. Sem što se ušunjao raširio se po horizontali ostaviviši mami nekih 10cm prostora tako da joj pola zadnjice viri napolje.

    Nesavršena mama će pustiti malo dete da sat vremena gleda tv (iako eksperti to ne preporučuju) a za tih sat vremena će spremiti ručak, oprati suđe, uključiti veš mašinu, sastavi dirižabl i slično.

    Nesavršena mama jede kao gladni Etiopljanin stojećki bez suvišnog žvakanja. Nesavršena mama će se baciti na projektil od hrane jer je kašu lakše skidati sa kose i obrva nego sa zida.

    Nesavršenoj mami puna puncata pelena pada ukakanom stranom na pod (I Marfijev zakon) a zatim joj se ugljeniše šerpa sa ručkom jer briše tu kaku sa poda. Nesavršena mama će izaći iz kuće i u centru grada shvatiti da na trenerici ima fleku od bljuvotine. Kad nesavršenu mamu pitaju”Šišala si se?” odgovće “Ne samo sam skinula rep i oprala kosu”.

    Nesavršena mama će da razvuče usne u osmeh iza kod škrguću zubi kad njeno mezimče vrišti u gostima, vristi na goste, juriša po supermarketu obarajući skupe proizvode, i (prava stvar) kada vrišti i baca se na sred ulice. Slegnuće ramenima dok po njoj padaju pogledi prolaznika tipa “BOŽE, preduzmi nešto” (eh i ja sam nekad bila prolaznik).

    Nesavršena mama čak i kad je uveče uspavala dete iz prve neće moći da zaspi jer će u glavi da joj se iznova i iznova ponavlja ” AJAJAJA JAJA AJAJAJA JAJA… RAZBOLE SE LISICA SUŠI SE KO GRANA….”

    Ako ste se pronašle u nekoj situaciji čestitam, nesavršene ste. Kad svi legnu naspite čašu vina, dignite noge i nazdravite sebi. Prošao je još jedan SAVRŠEN dan.
  7. MaliCrv se sviđa post u temi od paper_moon u Treći trimestar   
    1.5 prst otvorena,smekšao glić,malo nedostaje plodove vode,ali normalno za tu gestaciju,i vodenjak ok.

    Eto.Jutros bila na pregledu.Izgleda da ćemo i ovog puta na termin samo da se zna da će biti Devica kao tata
  8. MaliCrv se sviđa post u temi od My happiness u Treći trimestar   
    Devojke VelNes se porodila danas u 17:30,Ognjen je tezak 3450g a dugacak 54cm,kaze da je porodjaj prosao super Pa cekamo nju da nam preprica svoje iskustvo.Cestitam joj i ovde,i da nam je drugar ziv i zdrav 100godina
    P.S.Mi smo danas nasoj smizli slavili rodjendan pa tek sad stizem da javim lepe vesti od VelNes :wub:
  9. MaliCrv se sviđa post u temi od neca79 u Treći trimestar   
    dada, mozda ce da me grdi sto sam javila ja pre nego sto se oglasila ali sam srecna kao da sam se ja porodila moram da sirim srecu dalje, juhuuu....slatke male bebiceeee
  10. MaliCrv se sviđa post u temi od neca79 u Treći trimestar   
    e pa da cestitamo i nasoj Velnes..porodila se danas, rodio se mali Ogi :wub:
  11. MaliCrv se sviđa post u temi od Djadja u Treći trimestar   
    Dragi stomacici brisite nas sa spiska,porodila sam se 30_tog kao sto je neca i prognozirala,u 14:30 rodila Strahinju 3800,56 dugackog.
  12. MaliCrv se sviđa post u temi od malagarava u Treći trimestar   
    Tangerine, ja sam te zamisljala smedju ali 170 bar. bas si lepa.
    Ja sam 165 i imala 58 kad sam ostala trudna, sad skoro 67, odmah dobila dupe i butine i tu je i ostalo.
    Mene glava i ledja razbijaju od juce, popijem paracetamol sinoc da me ne bi budio jaci bol, kad ono posle par sati opet pocelo da boli, sad se ceo dan razvlacim. Zao mi sto popih sinoc, mogla sam danas. Inace se patim s glavoboljom/ migrenom od starta, i sad jedno mesec i po me nije bolelo, a pre toga bar dan 2 nedeljno sam bila neupotrebljiva, pa racionalisem sa paracetamolima na 1-2 mesecno.

    Danas idem na kontrolu, dr je prosli put rekla mozda carski, al ja bih sve opcije da mi budu otvorene, da vidim i za epi i za onu kadu (ima u gradskoj, kazu da je dobra stvar) i za prisustvo muza (koji verovatno i nece, da ne bude da mislim i o njemu tamo ali za svaki slucaj).. ja bih sve ko majmunche; muz, kada, epi, carski...daj daj daj!!! .

    Sad idem malo da vam gledam slikice, a pokusacu i neku svoju d'okacim. Kako postavljate slike?
  13. MaliCrv se sviđa post u temi od Tangerine u Treći trimestar   
    Hvala
    SuperStar, pa nisam ja ni daleko od muškarače, mislim, po ponašanju, onako, prilično sam militantna i čas posla padnem u vatru.
  14. MaliCrv se sviđa post u temi od neca79 u Treći trimestar   

    prosto ne mogu da zamislim da si visoka 164cm....ja te zamisljam kao neku od 178cm recimo, crnu, sa pravim drzanjem, onako kao neki autoritet da zraci iz tebe
  15. MaliCrv se sviđa post u temi od malagarava u Treći trimestar   
    U Bg vidim da se u bebi paketu dobija 5 svedskih pelena, jel' to znaci da ipak treba kupiti ili ne? I kad se dobija taj paket, dok si u bolnici ili kad krenes kuci?
  16. MaliCrv se sviđa post u temi od VelNes u Treći trimestar   
    e da i da najavim da me nece biti par dana jer su mi iskljucili net , javljam se cim komsiji ukradem signal , tj cim komsija sedne za kompjuter Ako pocne nesto da se desava javice vam M*a*j*a
  17. MaliCrv se sviđa post u temi od Tangerine u Treći trimestar   
    Joj, meni se ta kolica što ste ih napljuvali baš sviđaju. Moj muž je zgrožen, a meni su baš lepa. Samo, nema sile da bih dala toliko para za glupa kolica, ja sam uglavnom kir Janja za neke stvari.

    A moram da vam ispričam kako mi je muž danas ulepšao dan i život. Prvo je smarao ceo dan da idemo na otvoreni bazen (idemo skoro svaki dan, samo ja ne plivam) a onda kad sam ja krenula da odugovlačim a on zaspao posle ručka, umesto u pola 4 -- što je bio prvobitan plan -- krenuli tek u 5. I on je toliko žurio da je mahinalno otišao na bazen u raspalim ćaletovim papučama kineske proizvodnje koje je valjda nosila još neka pretpotopna mumija kad ide u poljski wc i mi smo to ukapirali tek kad smo prostrli peškire. Plakala sam od smeha, ja inače umem tako da se zacenim da vrištim od smeha.
  18. MaliCrv se sviđa post u temi od Nena82 u Treći trimestar   
    Sto se ja danas nesto lepo osecam i bas sam srecna. Da ne bude da samo kukam tu po forumu, da kazem nekada i kada sam super :-)
    Ne znam sta mi je, cekam jos leptirici oko mene da pocnu da lete pa da imam kompletan dozivaljaj (da mi nije mm nesto podvalio u kafu....)
  19. zvezda se sviđa post u temi od MaliCrv u Treći trimestar   

    Ukucaj stokke u google i pogledaj slike, koliko se meni cini samo ima taj jedan model 3 u 1. Meni su se isto svidela bugaboo, jer su imala uglavnom ono sto sam ja trazila, da su lagana (7,5kg) da su nekako mala, ne kao kombi, da im se rucka prebacuje i sl. ali kad sam cula cijenu :o . Odustala sam naravno, i onda sam jos razmisljala, u njima dodje bebi korpa koja je do 6 mjeseci, a sta posle kad odem na celi dan negde, na plazu, izlet ili sl. kako dete da mi spava u onoj stolici. Ona mi dodju kao kisobran kolica. Moze se ona oboriti ali mi neudobno da spava tu celi dan pa sam skontala da mi treba krevetac na tockove . Jos se nisam odlucila za kolica i ne znam sta cu.
  20. Ivanica85 se sviđa post u temi od MaliCrv u Treći trimestar   
    Da, to je to. Stolica na tockove
  21. MasaPetar se sviđa post u temi od MaliCrv u Treći trimestar   

    Ja sam stavila sliku svog u fotografijama, jos malo pa ce da me prevagne
  22. MaliCrv se sviđa post u temi od VelNes u Treći trimestar   
    Koja ce sledace da me preskoci na spisku???? m? m? m?
  23. MaliCrv se sviđa post u temi od Tangerine u Treći trimestar   
    I ja sam probdela noć, ali nije mi prvi put. Uvek ista priča. Šta li će biti kad stomak još naraste??? Moraću da nabavim onaj beluga jastuk-potkovicu. Zaspala sam tek jutros kad sam prešla u drugu sobu i ostavila muža u spavaćoj, ali evo već sam budna.

    Inače, zaključila sam da nije prestao stomak da mi raste, nego sad raste nekako unapred, a ne više u visinu. Iz profila se sad baš vidi da je veći nego ikad.
  24. MaliCrv se sviđa post u temi od VelNes u Treći trimestar   
    Georgina se javlja na raport. nesto bolucka ali nije strasno , osecam bebu bas nisko , i kao da me malo prtiska , ali nije alarmantno
  25. MaliCrv se sviđa post u temi od Nena82 u Treći trimestar   
    Dobro jutro drage trudnice! Konacno sam spavala barem do 6h :-)
    Mene beba isto suta nisko, a kada udari u besiku to je bas neprijatan i po malo bolan osecaj. Juce je pogotovo bio aktivan.

    Konacno smo gotovi sa preuredjenjem stana, i stigla je moja garnitura.
    Izvolite na kaficu/sok/pivo-ko sta voli! Evo nocas smo prvi put spavali na njoj i bas je udoban dusek. Bila sam malo sumnjicava ali je dusek jos udobniji od onog koji smo imali na bracnom krevetu. Kada pomislim koliko nas je kostala, i ne sme da bude neudobna.

    Sledeca "misija" mi je kupovina veceg stana, ali nije nista hitno. Vec me je sinoc mm pitao sta sam novo smislila da radim i da li nesto kupujem i hocu li barem malo oduvati i leskariti jedan dan. Rekla sam mu nisam nista smislila ali kada vec pita a i na godisnjem je, mogli bi da idemo da uzmemo jastucnice i zavesu za deciju sobu,a tepih mozemo i kasnije :-):-):-)
    Jao i nalepnice sam zaboravila :-)