AgaLej

Član
  • Broj odgovora

    9
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Aktivnosti člana/članice AgaLej

  1. AgaLej je dodao/la post u temi Najraniji simptomi trudnoće   


    hvala punooo
  2. AgaLej je dodao/la post u temi Najraniji simptomi trudnoće   


    hvala punooooo,hocu naravno :)L.P.
  3. AgaLej je dodao/la post u temi Najraniji simptomi trudnoće   


    meni je rekla da se krecem zato sto sam usla u trodnocu sa 92 kg ali to je super u februaru sam imala 99,takav mi je posao da samo sjedim pa sigurno zato! od sutra pijem folnu,hvala i ja tebi zelim mirnu i laku trudnocu i sve najljepse kao i svim zenama koje jedva cekaju ove mjesece...
  4. AgaLej je dodao/la post u temi Najraniji simptomi trudnoće   


    eh ovako moje dame test je pokazao pozitivno jutros i isla sam ginekologu na ultrazvuku je isto pokazalo trudnocu 4 nedelja,iskreno da vam kazem 2 godine smo pokusavali i nista od trudnoce,koristila sam fenisam A kapi al jako kratko,pila sam cajeve ali nista odredjeno neki mix rucno branih biljaka ali iskreno plodni dani su jako bitni ja sam zatrudnila drugi dana mojih plodnih dana po danasnjoj racunici i doktorica mi je potvrdila,i jos nesto boravila sam na velikoj nadmorskoj visini tj planinama mozda je i to doprinjelo,uglavnom nemojte odustajati,ali opet sve je ja mislim u Bozijim rukama! Zelim svima srecu i i zenama koje iscekuju trudnocu da je sto skorije docekaju,ali iskreno vec nije lako glava me boli i zeludac mi ne podnosi ove mirise koje na sve strane osjecami svi smetaju...ali bice dobro i mucnine su gadne,bitno je jesti sve sem tjestenine sto manje i slatkisa danas mi je doktorica rekla,piti folnu i kretati se vise u ovim sedmicama trudnoce! Sretno svima jos jednom!
  5. AgaLej je dodao/la post u temi Najraniji simptomi trudnoće   


    hocu naravno i hvala vam punoo bicu jako sretna ako bude test pozitivan
  6. AgaLej je dodao/la post u temi Najraniji simptomi trudnoće   


    hocu naravno i hvala vam punoo bicu jako sretna ako bude test pozitivan
  7. AgaLej je dodao/la post u temi Najraniji simptomi trudnoće   


    podrazumjevam to da nisu se nikakve crtice pojavile i onda sam pogledala u upustvu i to je znak da je test nevazeci,ali kupila sam 2 pa cu ujutru opet ponoviti!
  8. AgaLej je dodao/la post u temi Najraniji simptomi trudnoće   


    kupila sam 2 pa cu odma ujutru ponoviti hvala vam u svakom slucaju
  9. AgaLej je dodao/la post u temi Najraniji simptomi trudnoće   

    <p>Pozz svima,ja sam nova ovdje, zadnju mentruaciju sam imala od 9-14 avg.inace mi bude od 9-tog pa sl. mjeseca 9-tog ili dan prije ili poslije,ovaj put imam osjecaj da mi kasni menstruacija,2 godine imam redovne odnose sa mojim vjerenikom i potajno i ja i on zelimo bebu,jutros sam radila test nije nista pokazao tj- nevazeci je! imala sam strasnu glavobolju,idem skoro svaki cas u wc,grudi su mi ogromne bole me,nesto mi se u stomaku cudno desava,jajnici su me samo jednom zigali tj kad sam krenula da kisem,moje promjene u raspolozenju su evidentne,ali ne znam...da li je neko imao ovakve simptome i kakav je rezultat bio? L.P.