natadjuro

Član
  • Broj odgovora

    22
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Odgovori objavio/la natadjuro


  1. Devojke,treba mi vas savet. Poslednju mens.sam imala 06.09.koja je dosla par dana ranije i trajala svega dva dana.Sada,treba da dobijem 04.10.ali zadnjih 7 dana frudi me toliko bole,pojavile su mi se venice na bradavicama,ledja ne prestaju.Obicno nemam te bolove pred menstruaciju,tako da ne znam da li da radim test?


  2. :rolleyes:

    Hajd'te kod mene u Vrsac, sledeci vikend su dani Grožđa, takozvani Grožđebal. :)

    Mmmmmmm,to zvuci primamljivo. Al neko ima sugavi ispit... :(


  3. Jao Maro al si cica :rolleyes: bas ti je slatko aljince, vidim ipak si se predomislila, sto se mene tice ova mi je jos lepsa od prethodne.

    I ja danas bila na jednom krstenju a sutra na drugo krstenje i vencanje u Nis. Celo leto za gde god da se spremam nosim jednu istu stvar jer su sva desavanja sa razlicitim ljudima, jedino sam mm ista. Prosle nedelje kad sam to isto obukla za sestrin rodjendan pitam ga kako izgledam, on kaze OK, ja njemu - pa mozes i neki prosireni kompliment da mi udelis a on meni - pa pre 2 meseca sam ti rekao da ti to dobro stoji i da dobro izgledas :lol:

    Ja dansa kupila u Lillyju za 849 din. i racunala sam pise da je 30 kapi po 0.75 ml za jednu dozu, uzima se 2-4 puta dnevno. U bococi ima 30 ml sto je za 40 doza pa ako koristimo 3 dnevno (ja cu toliko) to je za 13 dana. Pa da vidimo!

    I jaaaaaaaa! Sve mrzim oko noktiju, spasilo me ovo ojacavanje sa gelom ali me i za to mrzi da idem na korekcije <_<

    Pa i ja sam se sa Savom bas iznenadila, ja sam prirodno smedja, mada sam bila plava kao dete ali ne bas toliko ko Savke i smedjooka sam, mm isto sav smedj i svi nasi roditelji tako a ja rodih belo i plavooko dete.

    Aj vazi za nos, bolje da me vuces i virtuelno nego nikako. Danas su me dve trudnjace povukle za nos, ali sam to morala da iskukumavcim <_<

    Lepo se provedi :rolleyes: Zao mi je sto cemo se mimoici ali bice jos prilika. Ako si sad stvarno trudna ima i ja da idem u Budimpestu, majke mi :P

    Na Femisan A kapima pise da ih ne smeju koristi trudnice, dojilje, deca do 12 godina i osobe sa inflamatornim oboljenjem bubrega.

    Imali smo ovde ranije polemiku na tu temu jer se mnogim trudnicama preporucuje uvin caj i ni jedna nije imala problema a resila se upale besike bez drugih lekova. Ko ce ga znati.... recimo ni caj od nane se ne preporucuje jer ubrzava cirkulaciju pa moze da izazove pobacaj.

    Mnogo volim Bajinu Bastu

    ZGROZ :angry: Ne volim lekare iz Bajine Baste

    Dunja, draga, pa najnormalnijja stvar je da se bojis, pa sta si ti sve morala da prezivis, ja ti se divim kako uopste imas hrabrosti da probas ponovo. Dobro je da se plasis i treba jer strah nas cini pazljivijim i nece ti dozvoliti da se opustis nego da odreagujes i na najmanji znak da se nesto desava. Samo nemoj da ocajavas i da dizes sebi pritisak, pusti to dete da bude srecno i zasticeno a uskoro ces da brines o mleku i pelenama ;)

    JAo,pa to je divnooo :) Mada,moogu ti reci,dosta ljudi nema poooojma gde je BB. :(


  4. Moja baka,koja se jako dugo,nekih 15 godina bori sa rakom,imala je bolove u donjem delu stomaka.Sumnjala je da je sugava bolest i jajnike zahvatila,ali je otisla kod ginekologa i kao sve je ok.Kasnije je od prijateljice cula da pokusa da mu ponudi novac,jer nalazi markera su rasli.I na kraju je tako i uradila.Ponudila novac,i covek je operisao.Katastrofa. A nece da te upute dalje


  5. Pa to.

    Meni nije preporucio moj doktor a s obzirom da je tuta muta verovatno bi to uradio samo ako ja predlozim kao i sve do sad. <_<

    Tako da ima samu sebe da lecim ubuduće :lol:

    E piše da je i za bolne menstruacije tako da udri na kapi :D

    Ima da ih pijem :).Inace,i moja doktorka je bas bezveze.Mada kod mene u gradu,ni oni privatnici nisu od koristi.


  6. I ja cu da pocnem da ih pijem,kad vec ne moze da skodi,a i imam jake bolove tokom mens. Danas umitem,jedva sam izdrzala dan.


  7. pozdrav mamice 2013! Zelim dobrodoslicu natadjuro! :-)

    Mislila sam puno na sve vas i kako mi nedostajete kad nemam internet ili kad nemam vremena da caskam sa vama. :-)

    Svejedno- lep ti je tiker! Cmok i cilj i...poljubac!

    Hvala za dobrodoslicu,bolje vas nasla. :)

    Mackica voli ovo

  8. Ja sam samo čula za varijantu ako je imao zauske da dovodi do neplodnosti a ne ako nije imao. :huh:

    i ja isto,ali ne mozes ti njemu tvrdoglavom dokazati. :)


  9. koliko vi cekate?? i nema to "nemam snage" moras je naci,uvek se nadje,a beba ce doci sigurno!!! budi uporna i sve ce se resiti,ovde sa nama se sve lakse podnosi ;) jel ste radili nesto od analiza,izvini ako si vec pisala o tome,nisam ispratila.

    Nismo radili nista osim mog detaljnog pregleda kod ginekologa,kod mene je sve ok.On je radio spermogram,jer nije prelezao zauske,pa smo culi da to moze da dovede do neplodnosti,dok opet neki kazu da ako si ih imao opet moze da dovede do istog.


  10. Nazalost,jeste.A taman sam se ponadala. 3 Dana je kasnila,al je dosla.Ja se vama stvarno divim,neke od vas cekate duze dosta od mene,ali ne odustajete.Svaka vam cst,ali ja stvarno nemam snage.


  11. Nove cekalice DOBRO DOSLE! Nadam se da se necete dugo zadrzavati na ovoj temi, bar ne kao cekalice!

    Bebac, cestitam na ctricama i na divnoj beti! Neka ti cela trudnoca bude lepa, laka i dosadna :P

    Hvala na dobrodoslici :)


  12. Imaaaam veeeeeeliki problem.Juce sam se pridruzila ovom sajtu,sve super,kad danas da se ulogujem,ja ne mogu na svoj nego morah da kreiram novo ime.Inace,Zvoncica je :). Znam da ovo nije grupa za ta pitanja,ali tamo mi niko ne odgovara.