zlata12345

Član
  • Broj odgovora

    5
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Aktivnosti člana/članice zlata12345

  1. zlata12345 je dodao/la post u temi Bebina težina   

    29+3 1500 gr
  2. zlata12345 je dodao/la post u temi Skrining hromozomopatija - double, tripl i ostali testovi   



    To je glupost da te neko moze naterati na nesto sto ne zelis. Odabrani ginekolog ti daje mogucnosti i predloge sta kad da radis, a ti od toga nista nisi obavezna ako neces.
    PS inace amino nije toliko strasna kako vlada misljenje medju nama, narodom. Jedna mi je geneticarka rekla da je veca verovatnoca da je dabl test tacan, nego sto je verovatnoca od spontanog prilikom amino.
    Svako odlucuje sam hoce li zdravo dete ili ne. Stvar je samo na roditeljima, i nikom vise.
  3. zlata12345 je dodao/la post u temi Skrining hromozomopatija - double, tripl i ostali testovi   


    Meni je Dabl test bio bas los (1:111), naravno trauma... ali sam odradila posle toga ponovo UZ, privatno kod dr koji je strucnjak za rano otkrivanje anomalija, i on je rekao da je beba savrsena, ali naravno crv sumlje nije dao da mirujem, pa sam odradila amiono, hvala Bogu rezultati dobri.
    Dabl u principu nista ne govori samo traumira, bitan je UZ, da tu nemaju neke nedoumice oko bebe, i naravno ako mozes uradi amino, da bi bila mirna do kraja trudnoce. Kod amino najgore ti je cekanje rezultata, sve sto se tice same procedure vadjaenja plodove vode nije nista strasno, govorim ja koja sam inace panicar za beli mantil
    Sve ce to biti dobro, i sto manje sekiracije! Pa javljaj rezultate
  4. zlata12345 je dodao/la post u temi Skrining hromozomopatija - double, tripl i ostali testovi   


    To je obavezan UZ za sve trudnice, pa posle 29 nedelja, a za dalje ne znam, posto sutra radim taj UZ, pa cemo videti sta doca kaze za dalje.
  5. zlata12345 je dodao/la post u temi Kolica za bebu   

    Zdravo, mame i buduce mame!
    Interesuje me da li je neko imao ovaj model kolica i kako je zadovoljan istim http://shop.aksa.rs/hauck-kolica-eagle-lolli-turqoise.html