SekaSele

Član
  • Broj odgovora

    3
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Aktivnosti člana/članice SekaSele

  1. SekaSele je dodao/la post u temi Voznja bicikla   

    <p>Mi smo bili odusevljeni kako R "vozi" uzbrdo i nizbrdo onaj autic sto druga deca guraju kad prohodavaju. Kada mu je omalio, zeleli smo da mu nadjemo neko "prevozno sredstvo", koje ce imati isti pozitivan uticaj na fizicki razvoj i kupili smo mu bicikl na dva tocka bez pedala. Iskreno ova stvarcica je najbolja moguca investicija u zabavu i fizicki razvoj deteta. Naime, R je odlepio za njim, svaki dan vozi sat-dva, vrlo je dobro za savladavanje tehnike odrzavanja ravnoteze, pravilno drzanje kicme, rad nogu i razvoj misica ruku i nogu. Iskreno preporucujem svima. Posle ovoga, tamo sa nekih 5 godina, prelazimo na bicikl bez pomocnih tockova
  2. SekaSele je dodao/la post u temi Sportske aktivnosti   

    <p>Mi sa 2 godine i 7 meseci svaki dan po sat-dva vozimo bicikl na dva tocka bez pedala. Moram da priznam da je R odlepio za biciklom, sa sve kacigom , a da smo suprug i ja potpuno odusevljeni sa tom stvarcicom koja je fenomenalna za savladavanje tehnike odrzavanja ravnoteze, rad nogu, pravilno drzanje kicme i stvaranje samopouzdanja kod dece. Najiskrenije preporucujem svima, veoma dobra investicija u zabavu i fizicku aktivnost dece.
  3. SekaSele je dodao/la post u temi Sportske aktivnosti   

    <p>

    Sa nesto manje od 2.5 godine nasa ljubav je izrazila zelju da vozi rolere :)Posto smo ga tih dana odveli kod fizijatra da proverimo da li su ok stopala, ja sam pitala doktora kada je pravo vreme za rolere. On me je prvo pitao, da li to dete trazi, ako trazi, rekao je da nije mali i da moze da stane na rolere. Dodao je kako je njegov sin naucio da skija, a jos uvek nije napunio 3 godine. Istakao je, samo nekoliko puta da roditelji ne smeju da forsiraju decu. Dakle, ako hoce i traze, treba im dati da probaju, ali ih ne treba pritiskati po svaku cenu.