Jecaaa

Član
  • Broj odgovora

    3
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Aktivnosti člana/članice Jecaaa

  1. Jecaaa je dodao/la post u temi Letovanje u trudnoći   

    Izbegavala sam duga putovanja tokom trudnoce, nije mi prijatno dok putujem. Narocito leti kada je jako vruce, klima iako hladi nije zdrava a prelaz iz klimatizovane prostorije van je jako nezdrav i mene to odmah razboli. Kraca putovanja su podnosljiva ali u pocetku trudnoce, naravno i kada niste u drugom stanju ima dana kada se raspolozeni i zdravi za putovanje a ima i onih drugih.

    Poz
  2. Jecaaa je dodao/la post u temi Da li pijete gazirane napitke u trudnoći?   

    Naravno da nisam pila gazirane sokove u trudnoci, iako ih volim trudim se da ih izbegavam. Vise ih pijem leti kad je vruce, a zimi ne pamtim, nikako piti gazirane sokove u trudnoci jer oni nemaju nista zdravo u sebi.

    Poz svima!
  3. Jecaaa je dodao/la post u temi Šta smem a šta ne smem da jedem u trudnoći?   

    Nakon trudnoce jedem vise svezeg voca i povrca, tokom trudnoce sam presla na skroz zdravu ishranu i tridim se da nastavim tako. Sveze sokice od cedjenog voca zasladim medom, cajeve takodje. Kafu nikad nisam pila, sto je verovatno cudno, a slatko jedem svaki dan ali po veoma malo. Ranije sam trenirala dosta, u trudnoci sam prestala, ali nakon radjanja moje bebice sam pocela polako da e vracam u formu. Dakle, zdrava hrana je neophodnost bilo pre trudnoce, za vreme nje ili posle.

    Poz svima.