ankicav

Član
  • Broj odgovora

    17
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Reputacija

  1. ankicav se sviđa post u temi od YelenaC u Razmena i prodaja opreme za bebe i decu   
  2. BabyLove se sviđa post u temi od ankicav u Najraniji simptomi trudnoće   
    bas mi je zao zbog tebe,a citala sam imale smo i iste simtome,samo sam ja imala i bol u ledjima i grceve u stomaku,vrtoglavicu i mucninu ,videcemo za mene sutra,nadam se da nece doci ali i ako dodje guramo dalje.javim u svakom slucaju.pozz
  3. ankicav se sviđa post u temi od BabyLove u Najraniji simptomi trudnoće   
    Radila sam 2 dana pre ocekivane menstruacije, sutra bih trebala da dobijem. Po uputstvu na testu (Babyrapid) trebalo bi da pokaze pozitivan rezultata vec 7 dana nakon zaceca, a kod mene, a i kod tebe bi trebao da je prosao taj period ako je do zaceca doslo, mada vidim, citajuci iskustva drugih zena, da je moguce da i u tom periodu pogresi. Kako kazu najbolje je sacekati da menstruacija zakasni barem par dana ali ja sam jako nestrpljiva da bih toliko cekala. :-) U svakom slucaju zelim ti srecu i nadam se da su nasi testovi ovoga puta bili losi. ;-)
  4. ankicav se sviđa post u temi od BabyLove u Najraniji simptomi trudnoće   
    Drage moje,
    samo da vam javim da sam juce uradila test i pojavila se samo jedna crtica... Uf sto je bila ruzna, najruznija crtica koju sam ikada videla. Bas sam bila iznenadjena (negativno) s' obzirom da imam simptome, ali izgleda da nisu trudnicki.
    U svakom slucaju ostaje mi da vidim da li cu dobiti za koji dan pa ako vestica dodje, sledeci mesec se nadamo ponovo, a ako zakasni uradicu jos jedan test pa cemo videti sta ce tada pokazati. Ne znam ni sama da li verujem u to da je pogresio, ali se jos uvek pomalo nadam, no potrudicu se da se opustim i pustim da sve ide svojim tokom.