Mini1

Član
  • Broj odgovora

    5
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Aktivnosti člana/članice Mini1

  1. Mini1 je dodao/la post u temi Ustanove specijalizovane za vežbe trudnica   

    a jel ide neko na yogu za trudnice, cula sma da ima na dusanovcu, jel ima neko iskustava?
  2. Mini1 je dodao/la post u temi Začini u ishrani trudnice   

    ko od doktora je specijalista za ove stvari. Da li zaista ginekolog zna sve zacine, cajeve koje smem ili ne, ili je bolje obratiti se nutricionisti ili ?
    Ja sam veliki obo\avalac mediteranskih i bliskoistocnih zacina, kao i cajeva. Ko god ide u Tursku, zna sta da mi ponese. Moj jelovnih je uvek ljut i pikantan, a pitanje je koliko toga moram da se odreknem. Za sada, ja jedem malo umanjeno ali ne skroz, jer mi je ginekolog rekao da jedem kao i do sada ali da ne preterujem ni sa cim, (to i moja baka zna:) )..
  3. Mini1 je dodao/la post u temi Matične ćelije   

    Zvala sam i definitivno dve igle te kese za prikupljanje maticnih celija nisu isto sto i to vezivanje-logicno , mada su se In Scientia fides, iznenadili kada sam ih pitala za cvorove i vezivanje, kazu da toga kod njih nema vezivanja.. Kazu da 2 igle sluze da se prikupi vise krvi, i da je kod okvirno 20% zena potrebna upotreba druge igle. U Viti 34, kazu da imaju jednu iglu i da je njom dovoljno prikupiti svu krv. Pa sad, svak na svoju stranu...
    Mene interesuje, da li neko zna sta se tacno podrazumeva kod svih ovih banaka kada neko kaze da je uzorak osiguran? thanks
  4. Mini1 je dodao/la post u temi Čajevi u trudnoći   

    gde je logika da ne moze caj, npr od kima a moze kim u hrani?
  5. Mini1 je dodao/la post u temi Matične ćelije   

    Moja sestra je čuvala kod italijanske banke In Scientia Fides - ako sam dobro napisala, i posto cekam bebu krajem godine, sigurno cemo i mi to uraditi, za nedaj Bože. Ona mi je pricala o tome, i bas mi je spominjala da oni imaju jedini kesu sa dve igle koja omogucava da se prikupi vise krvi, a ne da se vadi i igla i zabada drugi put, jer je ovako mnogo sterilnije. Ne znam da li je to isto kao kod ove Vita 34, da li pricamo o istoj stvari, mada mi deluje da ne. Kontaktiracu ih danas, pa pisem sta sam saznala.