Sherry

Član
  • Broj odgovora

    18
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Reputacija

  1. lunna se sviđa post u temi od Sherry u Kućni ljubimci u trudnoći   
    Samo maženje životinjica, i milovanje njihovog krzna je za mene prava terapija i uživancija. Do pre par dana, smo imali 5 malenih kučića u dvorištu + njihovi roditelji. I svako jutro, prvo kad ustanem, stavim vodu za kafu, i oni me čuju kroz prozor da sam ustala, krenu da laju ko ludi, pa moram prvo njih da "namirim" pa tek onda da krenem da sredjujem sebe. Oni su mi prava priprema...Slatkiši mali I sad mi je od njih 5, ostalo samo jedno (ostale sam srećno udomila). Uživamo još par dana sa njim, pa će i on da putuje...Imamo i malo mače, koje je stalno na terasi - valjda ne sme u dvorište da kroči zbog kučića...jadničak, al ne buni se. Njega sam spasila iz jednog auta, ali to je druga prica.
    Nego, ja sam definitivno za zivotinjke u trudnoci, posle trudnoce, pre trudnoce, kad god...
  2. Sherry se sviđa post u temi od Dachy u Kada počinje da raste stomak   
    pozdrav drage moje,

    nama se stomacic vidi, i to bas bas a usli smo u 16 nedelju trudnoce.od pocetka sam izgubila 6 kg ( psihicki sam bila opterecena zbog rizicne trudnoce i nista sem jagoda, tresanja, kajsija, jabuka, dinja i lubenica nisam jela a pila sam 1,5l vode plus 1,5-2 l caja od lipe dnevno).

    nista ja tu ne brigam previse jer sam bila buca pre trudnoce ihihihihi dobilo smo oko 900 grama u zadnjaih 3 sedmice ali sada nam se hrana gadi hihihihi...

    citav zivot se trudim da skinem ove kile (dobila kg posle prestanka aktivnog bavljena sportom) i nista. ostanem trudna i pogledajteeee... sreca,sreca, radost haahhahahaahahahaha

    a stomak... kao stomak... tata je visok 2 metra, mama 1.8m...pa treba i detetu mesta.

    ljubac za sve od nas
  3. Sherry se sviđa post u temi od Dabrica u Koliko ste kilograma "nabacile" u trudnoći?   
    Citam komentare... I ne verujem...
    Ja sam u prvoj trudnoci nabacila 22kg, do detetovog 9meseca oslabila 26kg,kada sam opet zatrudnela i nabacila istih tih 26, i za sada oslabila 22, a beba ima 6,5 meseci. Dojim, ne drzim nikakve dijete, samo jedem slatkise u manjem obimu nego inace. Sve se vrati na svoje, zene uzivajte u trudnoci i ne opterecujte se kilogramima!!Pa sta i ako ostane kilogram ili dva viska,ej...pa majke ste, nema nista lepseg od toga! MM sam zgodnija sada, nego pre trudnoce (mada mslm da to kaze da bi me utesio:))
    Pozdrav svima!
  4. Sherry se sviđa post u temi od Tranquilo u Seks u trudnoći   
    Volim sex i rado ga se secam.
    Tek sad mi je ova recenica dobila smisao ahahahahha