mare82

Član
  • Broj odgovora

    11
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Reputacija

  1. Dzo se sviđa post u temi od mare82 u Porodilište - Šabac   
    Devojke moram nesto da vam kazem. Pred porodjaj u ovom porodilistu naletela sam na ovu temu i naravno pazljivo procitala od prvog do poslednjeg slova... sta mislite kako mi je bilo? Celu noc nisam oka sklopila, zgrabila cigare koje sam naravno pre toga ostavila i popusila celu kutiju za noc u devetom mesecu trudnoce. Vec sam se pomirila sa tim da ce se desiti ko zna sta, da neko nece odande izaci ziv- ili beba ili ja, pogotovo sto je na uz konstatovano da je bebi pupcana vrpca oko vrata. Vrlo je malo potrebno u tom stanju trudnoce da te uhvate crne misli, dovoljni su recimo ovakvi komentari... moju trudnocu je vodio privatno dr Ivetic koji ne radi u bolnici i za kog su mi svi rekli "ne pominji da ti je on vodio trudnocu, tek onda si nagrabala". Jednom recju horor
    Danas, dok pisem ovo moje pace spava i budi se svakih 5min jer mu ispada cucla iz usta ziv i zdrav on, ziva zdrava ja. Porodila sam se 31.03.2012 u sabackom porodilistu uz babicu Jasminu Joncev. Ne kazem da su lekari dobri, slazem se da stvar sa njima ne stima- dezurni lekar nije hteo da ustane kad sam se ja poradjala jer je zaboga noc, posle toga nijednog lekara nisam videla osim u viziti ali sestre su zaista fantasticne i funkcionisu perfektno. Tu su za sve sto ti treba i rade i ono sto bi lekari trebali.
    Necu da hvalim ovo porodiliste jer, slazem se, nije za hvalu. Ali treba nam samo malo takticnosti kad su u pitanju devojke koje ovo citaju i koje su prinudjene da se porode tamo kao sto sam ja bila. Nije super, nije blizu odlicnog, ali nije ni bas tako- ko ziv, ko mrtav. Sve su zene koje su bile sa mnom tamo izasle zive, citave sa zdravim bebicama- zahvaljujuci sestrama sa ovog odeljenja.
    Rizicne trudnoce nisu u stanju da vode- e u tom slucaju treba bezati u bilo koje drugo porodiliste, ali ako je sve ok one to mogu da iznesu bez ovih sljamova.
    Sve pohvale za sabacke babice