WishMaster

Član
 • Broj odgovora

  7
 • Priključio/la se

 • Poslednja poseta


o članu/ici WishMaster

 • Rođendan 04/26/89

Načini kontaktiranja

 • ICQ 0

Aktivnosti člana/članice WishMaster

 1. WishMaster je dodao/la post u temi Da li ste radile tokom trudnoće?   

  Pozdrav... Treba mi savet... Dobila sam otkaz nedugo nakon sto sam saopstila sefu da sam trudna pod nekim bednim izgovorom. Dao mi je resenje da sam tehnoloski visak i rekao da cu primati nadoknadu sa biroa godinu dana. Sada procitah da na moj staz imam pravo na nadoknadu samo 3 meseca? Da li neko zna nesto o tome??
 2. WishMaster je dodao/la post u temi Trudničko bolovanje   

  Pozdrav svim trudnicama! Imam jedno pitanje... Nisam dugo trudna i nemam problema,hvala Bogu,ali zbog stresa na poslu,pogotovo u zadnje veme uzela bih bolovanje. Interesuje me,ako neko zna kolika bi mi bila plata,ista ili manja...? Imamo kredite,pa da znam da li moram da radim ili da ja palim na bolovanje. Hvala unapred! P.S. Prijavljena sam na neodredjeno 2 godine..
 3. WishMaster je dodao/la post u temi Seks u trudnoći   

  To je,ja ne znam nista... Bila je guzva i doktorka me je otperjala za 5 minuta,tako da nista ne znam... Samo sam videla mesak i neku malu tufnicu koja bi trebala da bude moja beba... No,pokusacu... Pa sta bude. Hvala ti puno! :)
 4. WishMaster je dodao/la post u temi Seks u trudnoći   

  Pozdrav svim buducim mamama! Ja sam u 6-oj nedelji i prilicno se bojim da imam sex... Ovaj moj jadnicak naskace na mene kao zec,a ja ne smem. Keva mi rece da ako nisko nosim,ne bih smela. A kad sam bila na UZ,samo su mi potvrdili trudnocu,zakazali za Maj i za Jun ekspertni...
 5. WishMaster je dodao/la post u temi Kako ste saopštili šefu da ste trudni, i kako je reagovao?   

  Pa to je odlicno! Mene je moj pitao: Sto to sad?
 6. WishMaster je dodao/la post u temi Trudnoća bez ikakvih simptoma   

  Mi smo juce saznali da cemo imati bebu... )) Da mi nisu rekli,ne bih verovala Od simptoma skoro nista,kao pred mecu! A eto,vec pet nedelja nosim moje malo cudo u sebi..
 7. WishMaster je dodao/la post u temi Kako ste saznale da ste trudne   

  Meni je kasnila meca 5 dana,pa smo odlucili da uradimo test Nisam imala narocito mnogo simptoma,nemam ni sad... Bol u ledjima,umor,malo sam nervozna... I to je to Uradili smo 2 testa,Gramem i Baby Rapid pre 5 dana... Danas idemo kod doce,da nam potvrde ono sto vec znamo