cuci

Član
  • Broj odgovora

    9
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici cuci

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Informacije o profilu

  • Lokacija Kumanovo-Makedonija

Aktivnosti člana/članice cuci

  1. cuci je dodao/la post u temi Strah od porođaja   


    Kalle ja sam nasla na internetu to sto te zanima, pises samo epiduralna anestezija i imas podobro objasnjenje, ali ne treba ti to nista ne boli vise od oko 15-20 minuta i ja sam se prvi put poradgala zato ti kazem iskreno, bitno je da je sa tobom i bebu sve najbolje, ne razmisljaj toliko oko porogdaja kad dodge vreme videces da ti ne treba anestezija, a za bazen ne znam to je popularnije u druge zemlje. Pozdrav
  2. cuci je dodao/la post u temi Najraniji simptomi trudnoće   


    Hvala na odgovoru, pisacu opet kad odem na kontrolu.
  3. cuci je dodao/la post u temi Fetalne malformacije   

    Milim, vidim da si zbunjena ali to kod svih majke je tako, ne brini i ja sam prvorodkinja, isto tako i moj doktor je video da je nabor 2,2 mm sto je dobro tako treba da bude beba je sasvim zdrava i zato se na to mesto upise, ako je nad 2,5 onda nije dobro tada dete ima neku deformaciju i da se zna dali da se produzi trudnoca ili ne
  4. cuci je dodao/la post u temi ! Prvi dani dojenja   


    Milslila sam da samo u Makedoniju je tako ali vidim da nije.
    I meni se desilo isto nakon porodgaja, samo su mi dale bebu i zatim jedan sat su me pitali jesam li dobro i toliko do ujutru kad su me premestili u drugu sobu.
    Kasd pomislim na tih dana najezim se cela, imala sam mleko ali beba nije zelela da sisa, trazila sam pomoc ali uzalud, jedna sestra me je pogledala i kaze da je u redu sto beba nece odmah da prihvati niko nije me slusao, strasno je kad nema ko da ti pomogne. Posle su joj dali samo jedan spric mleko i to ju je drzalo 2 dana valjda je malko i od mene sisala.
    Kad smo dosli kuci odmah smo otisli kod pedijatra i dao ni je Hipp adaptiranu formulu i tako da beba za dva dana je ojacala ja uz pomoc pumpise sam istiskavala grudi da omeksaju i tako da nakon 10 dana je pocelo prvo sisanje pa ako je potrebno i hipp mleka.
    Pozdrav puno
  5. cuci je dodao/la post u temi Najraniji simptomi trudnoće   

    Zdravo!
    Znate ja kako sam primetila da sam trudna, posle 5, 6 dan sam primetila ujutru braon iscedak slicno kada se dobije mens, ali nije tako malo je ligavo i odma na internetu sam nasla da je moguci simptom za bremenost zatim sam uradila test ali je bio negativan, valjda je trebalo da prodge jos neko vreme. Isto tako na internetu sam saznala da test se uradi posle nekoliko dana od dobivanje mens i tada pokazuje tacan rezultat sto je bilo tacno.
    Tako da posle 10-15 dana opet sam uradila test i bio je pozitivan, nije bitno koje vreme u danu, uvece je bilo znam, i ginekolog samo je potvrdio da je 2 nedelja.
  6. cuci je dodao/la post u temi Kako odvici bebu od uspavljivanja na rukama?   


    Hvala puno na vese odgovore nadam se da cu uskoro resiti problem oko uspivanja, pozdrav svima
  7. cuci je dodao/la post u temi Kako odvici bebu od uspavljivanja na rukama?   

    Drage mame i ja imam isti problem oko zaspivanje deteta.Ja sam iz Makedoniju ali nadam se da me razumete u rukopis.Moe dete ima godinu i devet meseci a i dalje zaspiva u ruke. Nikada nije zelela da zaspi sama u krevetic od rogenje je ista, pokusavala sam sve ali i dalje je isto, ne znam sta da radim, nekad zaspi spustim je u krevet i odma otvori oci da je uzmem u ruke i dok ne dobro zaspi ne mogu da je ostavim da spava, naporno e ali mislim da vreme ce uciniti svoje jos malo da odraste pa sama da zeli da zaspi uz flasicu u ruke.