mille

Član
  • Broj odgovora

    33
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Sve od člana mille

  1. mille je dodao/la post u temi Svekrva-noćna mora ili ne?   

    sorry za off al ipak je usko povezano
  2. mille je dodao/la post u temi Svekrva-noćna mora ili ne?   

    ako si se nasmejala, pa i jeste smešna. evo još malo njihove mudrosti- njena ćerka (inače najpametnija na svetu- zna sve od proizvodnje upaljača do ustava) ju je jednom predamnom pitala zašto ne muze junice nego samo krave koje su se telile (ozbiljno) a oni su odrasli na salašu... Tuga...
  3. mille je dodao/la post u temi Svekrva-noćna mora ili ne?   

    jao jadan njen sin... podseti me na moju kad se mm prošle god usvinjio na svadbi, pijan ko *upe ja stomak do zuba i dete od 2.5god a još njega vuci, umivaj, ribaj za njim. A ona došla sutra i kuka jao pa šta si to pojeo juče kad ti je tako loše, a on bazdi ko cefra... ali ne sin je super, snaje ne valjaju, ma.. uf!
  4. mille je dodao/la post u temi Porodilje   

    čestitam od srca! Sve najlepše mami i bebi!
  5. mille je dodao/la post u temi Smešne slike   

  6. mille je dodao/la post u temi Svekrva-noćna mora ili ne?   

    joj kako bih volela da je moja bar malo takva, blago tebi, bar da je što više svekrva koje se tako ponašaju i snaja koje to cene.
  7. mille je dodao/la post u temi Da li biste se ponovo udale za vase muzeve?   

    Bih, jer bez obzira što me nekad dovede do tačke ključanja, mi smo zajedno mnooogo toga prošli i uvek smo bili najjači kad je bilo najteže. A naši momci su posebno dobar razlog da moj odgovor uvek bude DA...
  8. mille je dodao/la post u temi Smešne slike   

    Suze mi teku od smeha. Joj žene svaka čast!
    a evo i moj skromni doprinos:


  9. mille je dodao/la post u temi Cene vrtica u Srbiji   

    kod nas ih baš briga za prosek plate a ako jedno ne radi cene su mnogo veće. Pritom, mi imamo i stambeni kredit, ali ni to ih ne zanima- svima isto- 4.500, ako oboje rade.
  10. mille je dodao/la post u temi Bitka za bebe   

    Pa zar nije osnovni plan bio ukidanje pdv-a i ograničavanje marži? Nisam u toku pa šta se desilo sa tim?
  11. mille je dodao/la post u temi Slatka moja jetrva,zaova,dever...   

    mm ima dve sestre i brata , mlađa sestra i brat su ok ali je zato starija... uf! Od kad smo zajedno ona i svekrva mi zagorčavaju život kako stignu. Kad sam bila trudna pozvala je mm da mu kaže da ja od njega pravim budalu zato što sam radila double test (genetiku) i da je to sasvim nepotrebno. Inače ima trip da se sa gradskom vodom supa nemože kuvati, nego joj mama donosi vodu sa salaša... i taako. yinače je najpametnija na svetu i večita žrtva koju svi mrze. Ne govori sa pola svoje rodbine i ni sa kim iz komšiluka. To je moj devojački komšiluk i tamo niko nije nikad bio posvađan ni sa kim tako da se ne javi na ulici. Al eto kažem nju jadnu svi mrze, a ona dobraaa...
  12. mille je dodao/la post u temi Svekrva-noćna mora ili ne?   

    Čoveče, šta je ovo? Pa jel joj tm skrenuo pažnju? Vi to finansijski zavisite od nje? A svekar?
    Joj imam dva sina, ako budem ikada ličila na ove primere nadam se da će me mm ili oni srediti, ma one ko da su prolupale totalno!
  13. mille je dodao/la post u temi Neodgovorno ponašanje roditelja   

    Grozne stvari! Mislim, svako može pogrešiti al nekad se zapitam kome Bog sve da decu? I sama znam za neke grozote koje rade verovali ili ne moje svekrva i zaova. Zaova je najpametnija. Svaku moju brigu i strah je omalovažavala jer sam "glupa što od svega pravim problem"- kad je A. imao 4 meseca sveki je došla da pričuva A da odem do pošte i do pijace, prvi put u životu, stavila ga je u kolica kao da prošetaju i naravno otišla do ćerke na kafu. Pošto je zaspao one su ga ostavile na dvorištu i ušle. Kad je nisam našla kod mene i na ulici znala sam gde je, otišla sam bez najave i šlogirala se kad sam videla da mi je sin sam napolju, a njih dve unutra, sa te strane kuće nema prozora, a bio je febeuar.
    E sad zaovi je to normalno- ona je svog sina kad je bila kod mamice ostavila pet sati napolju da spava na t oko nule a ona se unutra zezala sa svojima. Žive na selu, mačaka i pasa koliko hoćeš, a hladno... Treba li reći da su joj oba sina stalno boležljiva?
    Inače ne govorimo već godinu i po, baš zbog takvih stvari- pukla sam i rekla im sve što mislim, pa i da bolje da se ne družimo jer ću ako još nešto vidim zvati socijalnu pomoć, mislim da je bilo presudno kad me zvala da joj pomognem da sprema i kad sam videla buđave stvari u ormarima dečijim. Prekrivene crnom buđi. Al kako ona reče to su mu još velike stvari, dok uraste opraće se...
  14. mille je dodao/la post u temi Tasta i zet   

    moji se slažu odlično, ma čitava moja familija ga voli, sa njima on ima mnooogo bolji odnos nego sa svojima što je pomalo tužno. Sa svojima je na distanci i uvek suzdržan, a sa mojima (širom rodbinom) i zapevati i popiti i raditi i crći od smeha... Volela bih da je u životu imao takav odnos sa svojima, često se požali i bude mi baš žao ali i drago što su moji takvi s njim. Samo kad su svadbe i sl. znam da će s mojom braćom zavšiti pripit na stolu, za mikrofonom i taaako. Srećom ne dešava se često.
  15. mille je dodao/la post u temi Svekrva-noćna mora ili ne?   

    jao lude žene! anđelčiću šta da ti kažem očitaj joj litaniju s tim se ne šali, može ti povrediti dete.
  16. mille je dodao/la post u temi Svekrva-noćna mora ili ne?   

    pokušava ali više joj ne ide, kad pretera imam keca iz rukava- kažem joj bako na to je alergična jer misli da je suviše mlada da bi je tako zvali. Ima žena šestoro unučadi ali je svi zovu drukčije. A ja joj to kažem pa mi smešno kako se nervira i brani... I uživam... e jesam i ja vrag
  17. mille je dodao/la post u temi Svekrva-noćna mora ili ne?   

    shvatila sam da se živci vremenom okoštavaju i od papirnih postaju kameni i na kraju me tako zabole za nju. Ne jedim se... Jedino za Aleksu će biti frke ako se ponovi. Mislim mogla bih ja o njoj roman napisati ali nije vredna toga.
    Žene, ne dajte se, ja nju i dalje ispoštujem- ipak je mm mati, ali sam joj otvoreno rekla sve i nikad neću zaboraviti sve što je radila.
    Neka si se nasmejala, i jeste bre smešna!
    A najgore je što je svekar divan i iskren čovek koji me ceni i poštuje, i njegova rođena sestra i svi njeni a to mi sveki ne oprašta nikako. Šta mislis- nju muževa familija baš nije volela i njima je svašta radila, al valjda kad je neko takav nije bitno dal je to svekrva il snaja ili dever ili koznako... Loš čovek je uvek loš.
  18. mille je dodao/la post u temi Svekrva-noćna mora ili ne?   

    top 5 njenih izliva ljubavi prema nama:
    -hteli smo malu svadbu, zvala je 180 ljudi, dala nije ni dinara
    -kad smo hteli početi živeti zajedno napravila cirkus (2 nedelje pred svadbu) da je to greh i da će ona umreti od sramote, kasnije sam saznala da se ona udala trudna pet meseci
    -kad sam ostala trudna i imala problema sa mučninom (bolnica, infuzija, smršala 4kg za mesec) dolazila je i urlala na mene kako njen jadni sin zbog mojih gluposti pati i sve mora sam ali pred njim glumila dok je nije zatekao na delu
    -sin mi ima alergiju na perje, ekcemi, bronhoopstrukcije itd već skoro tri godine, ona ga pustila u kokošinjac i nije iznela perje iz sobe u kojoj spava pa imamo čitav cirkus (tražila je da spava kod njih ajde voli ih pa reko nek ide dete, kad ono...)
    -izjavila je da je zbog mene doživela infarkt, jer joj se sin napio i napravio s.... a ona je zaključila da je zbog mene (nije, slavio je bolje radno mesto al s pogrešnim društvom) i odmah nazvala moju mamu da joj kaže kakvog je monstruma rodila (nije prvi put, al zadnji verujem)
    Da, moja ssveki je i medicinski fenomen. Imala je četiri infrakta. Bez lekova, operacija i sl, ona se dakle kad dobije neki odveze sa salaša u bolnicu sama- oni tamo to ustanove i ona za volan i kući. Jednostavno.
  19. mille je dodao/la post u temi Svekrva-noćna mora ili ne?   

    pošto sam srpkinja sigurna sam da se i na mene odnosi, al nema veze. Hvala Bogu ne živimo zajedno- nisam pristala da živim na salašu, 3km od najbliže autobuske, 17km od grada.
    Ovako je ona htela- tamo živimo, ja i dalje radim u gradu (znači ustajem najkasnije u 3.30 da stignem na bus peške od salaša) pa dignemo kredite da se oni opreme, pa onda kad dođem kući ja njoj pomognem da spremi, skuva- sve to ona meni lepo objasnila, pa kad sam rekla da nema šanse još sam dobila- šta hoćeš i druge žene tako rade.
    aloo? koje druge? ona dana nije radila u firmi, a ni niko iz šireg okruženja njenog.
    A ja treba da crknem ujarmljena jer sam majmun, ovaj žaba.
    Neće moći gospodžo.
  20. mille je dodao/la post u temi Svekrva-noćna mora ili ne?   

    naravno, na sve sto ima veze samnom. nedavno je izjavila kako moja rođaka ima baš slatku ćerkicu al dobro pa nije baaš tooliko ružna ni mama al možda je povukla na očevu stranu. Ljudi ta moja rođaka je pre-le-pa! Ceo život mi je bila uzor, kao klinka sam bila ljubomorna što su se za njom okretali i bez šminke. A da, za moju sveki srbi su žabe, to mi je odmah rekla, prvi put u mojoj kući.
  21. mille je dodao/la post u temi Svekrva-noćna mora ili ne?   

    Moj sin je velika maza. Došao je iz vrtića i s vrata viče "Moja lepa dobra mamice" A sveki mrtva ozbiljna "joj samo kad si naučio da lažeš". E pa stvarno! Dete je ostalo izgubljeno, nije znao zašto je to rekla.
  22. mille je dodao/la post u temi Psorijaza kod dece   

    Imam iskustva sa psorijazom pa ako nekog nešto zanima, slobodno pitajte. Psorijaza jeste neizlečiva, ali se može kontrolisati. Najbolje je umiruju sunce, more.
  23. mille je dodao/la post u temi Sa koliko godina ste postali roditelj?   

    Postala sam mama sa 25, mm 26, drugo dete sam rodila sa 28, a mm 29 godina. Za treće i ja čekam loto...
  24. mille je dodao/la post u temi Menstruacija posle porođaja   

    Kod mene bila prva posle šest meseci, a pošto je David bio sjajan spavač već od drugog meseca- po 6,7 sati odjednom ja sam bila sigurna da sam zaglavila i uspaničila sam se, ali kad sam htela da uradim test, dobila sam. Tri dana sam bila kao prebijena mačka, ali već sledeći put je bilo sve ok.
  25. mille je dodao/la post u temi Rodjendanske torte nasih andjelcica   

    Hvala, a sad ću probati nešto malo hrabrije baš divnih ideja ima tu, ima i dobrih saveta pa ćemo za uskrs da pravimo tortice! Ih al mi se sviđa ova tema!