mille

Član
 • Broj odgovora

  33
 • Priključio/la se

 • Poslednja poseta


o članu/ici mille

 • Rođendan 01/18/83

Načini kontaktiranja

 • ICQ 0

Informacije o profilu

 • Lokacija Subotica

Ko je posetio ovaj profil?


pregleda profila

Aktivnosti člana/članice mille

 1. mille je dodao/la post u temi Svekrva-noćna mora ili ne?   

  ako si se nasmejala, pa i jeste smešna. evo još malo njihove mudrosti- njena ćerka (inače najpametnija na svetu- zna sve od proizvodnje upaljača do ustava) ju je jednom predamnom pitala zašto ne muze junice nego samo krave koje su se telile (ozbiljno) a oni su odrasli na salašu... Tuga...
 2. mille je dodao/la post u temi Svekrva-noćna mora ili ne?   

  sorry za off al ipak je usko povezano
 3. mille je dodao/la post u temi Svekrva-noćna mora ili ne?   

  jao jadan njen sin... podseti me na moju kad se mm prošle god usvinjio na svadbi, pijan ko *upe ja stomak do zuba i dete od 2.5god a još njega vuci, umivaj, ribaj za njim. A ona došla sutra i kuka jao pa šta si to pojeo juče kad ti je tako loše, a on bazdi ko cefra... ali ne sin je super, snaje ne valjaju, ma.. uf!
 4. mille je dodao/la post u temi Porodilje   

  čestitam od srca! Sve najlepše mami i bebi!
 5. mille je dodao/la post u temi Smešne slike   

 6. mille je dodao/la post u temi Svekrva-noćna mora ili ne?   

  joj kako bih volela da je moja bar malo takva, blago tebi, bar da je što više svekrva koje se tako ponašaju i snaja koje to cene.
 7. mille je dodao/la post u temi Da li biste se ponovo udale za vase muzeve?   

  Bih, jer bez obzira što me nekad dovede do tačke ključanja, mi smo zajedno mnooogo toga prošli i uvek smo bili najjači kad je bilo najteže. A naši momci su posebno dobar razlog da moj odgovor uvek bude DA...
 8. mille je dodao/la post u temi Smešne slike   

  Suze mi teku od smeha. Joj žene svaka čast!
  a evo i moj skromni doprinos:


 9. mille je dodao/la post u temi Cene vrtica u Srbiji   

  kod nas ih baš briga za prosek plate a ako jedno ne radi cene su mnogo veće. Pritom, mi imamo i stambeni kredit, ali ni to ih ne zanima- svima isto- 4.500, ako oboje rade.
 10. mille je dodao/la post u temi Bitka za bebe   

  Pa zar nije osnovni plan bio ukidanje pdv-a i ograničavanje marži? Nisam u toku pa šta se desilo sa tim?
 11. mille je dodao/la post u temi Slatka moja jetrva,zaova,dever...   

  mm ima dve sestre i brata , mlađa sestra i brat su ok ali je zato starija... uf! Od kad smo zajedno ona i svekrva mi zagorčavaju život kako stignu. Kad sam bila trudna pozvala je mm da mu kaže da ja od njega pravim budalu zato što sam radila double test (genetiku) i da je to sasvim nepotrebno. Inače ima trip da se sa gradskom vodom supa nemože kuvati, nego joj mama donosi vodu sa salaša... i taako. yinače je najpametnija na svetu i večita žrtva koju svi mrze. Ne govori sa pola svoje rodbine i ni sa kim iz komšiluka. To je moj devojački komšiluk i tamo niko nije nikad bio posvađan ni sa kim tako da se ne javi na ulici. Al eto kažem nju jadnu svi mrze, a ona dobraaa...
 12. mille je dodao/la post u temi Svekrva-noćna mora ili ne?   

  Čoveče, šta je ovo? Pa jel joj tm skrenuo pažnju? Vi to finansijski zavisite od nje? A svekar?
  Joj imam dva sina, ako budem ikada ličila na ove primere nadam se da će me mm ili oni srediti, ma one ko da su prolupale totalno!
 13. mille je dodao/la post u temi Neodgovorno ponašanje roditelja   

  Grozne stvari! Mislim, svako može pogrešiti al nekad se zapitam kome Bog sve da decu? I sama znam za neke grozote koje rade verovali ili ne moje svekrva i zaova. Zaova je najpametnija. Svaku moju brigu i strah je omalovažavala jer sam "glupa što od svega pravim problem"- kad je A. imao 4 meseca sveki je došla da pričuva A da odem do pošte i do pijace, prvi put u životu, stavila ga je u kolica kao da prošetaju i naravno otišla do ćerke na kafu. Pošto je zaspao one su ga ostavile na dvorištu i ušle. Kad je nisam našla kod mene i na ulici znala sam gde je, otišla sam bez najave i šlogirala se kad sam videla da mi je sin sam napolju, a njih dve unutra, sa te strane kuće nema prozora, a bio je febeuar.
  E sad zaovi je to normalno- ona je svog sina kad je bila kod mamice ostavila pet sati napolju da spava na t oko nule a ona se unutra zezala sa svojima. Žive na selu, mačaka i pasa koliko hoćeš, a hladno... Treba li reći da su joj oba sina stalno boležljiva?
  Inače ne govorimo već godinu i po, baš zbog takvih stvari- pukla sam i rekla im sve što mislim, pa i da bolje da se ne družimo jer ću ako još nešto vidim zvati socijalnu pomoć, mislim da je bilo presudno kad me zvala da joj pomognem da sprema i kad sam videla buđave stvari u ormarima dečijim. Prekrivene crnom buđi. Al kako ona reče to su mu još velike stvari, dok uraste opraće se...
 14. mille je dodao/la post u temi Tasta i zet   

  moji se slažu odlično, ma čitava moja familija ga voli, sa njima on ima mnooogo bolji odnos nego sa svojima što je pomalo tužno. Sa svojima je na distanci i uvek suzdržan, a sa mojima (širom rodbinom) i zapevati i popiti i raditi i crći od smeha... Volela bih da je u životu imao takav odnos sa svojima, često se požali i bude mi baš žao ali i drago što su moji takvi s njim. Samo kad su svadbe i sl. znam da će s mojom braćom zavšiti pripit na stolu, za mikrofonom i taaako. Srećom ne dešava se često.
 15. mille je dodao/la post u temi Svekrva-noćna mora ili ne?   

  jao lude žene! anđelčiću šta da ti kažem očitaj joj litaniju s tim se ne šali, može ti povrediti dete.