mica 82

Član
  • Broj odgovora

    454
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Odgovori objavio/la mica 82


  1. Treba mi predlog za dobrog dečijeg dermatologa, imate li iskustva sa nekim? U pitanju je Bg, išla bih privatno.

    Dr. Pero Višnjić je jedini pomogao mom detetu. Imao je baš problem sa kožom. Rane po celom telu i suvu kožu.

    majat voli ovo

  2. EG traži drugo mišljenje, Ne bih da te tešim, ali mojoj sestri je privatnik isto rekao i hteo je da joj zakaže abortus, ali je ona srećom otišla kod drugog lekara i sad ima bebu od 13 meseci, Opusti se i uživaj sa decom. To je sve što sada možeš da uradiš. Ako ne bude sada, biće za mesec,dva, ;)

    Earl Grey voli ovo

  3. Drage žene, treba mi mala pomoć oko tumačenja rezultata ogtt testa sa insulinom. Činimi se da baš nisu dobri rezultati:

    Glukoza 0            4,5 (3,33 - 6,10)

    Glukoza 60          9.4 (3,33 - 6,10)

    Glukoza 120        8,5 (3,33 - 6,10 

    Insulin 0               2,3  (6,0 - 27,0)

    Insulin 60            28,7 (6,0 - 27,0)

    Insulin 120          28,8 (6,0 - 27,0)

    Sutra idem kod doktora, ali sam se baš uplašila zbog niže vrednosti insulina. Znam da mnoge žene imaju iskustva sa ovim testo, pa se nadam da će se neko javiti da me malo uteši.;) 


  4. To i ja sad nesto kontam nije mi jasno kako to misli.Uvek neke komplikacije i ti doktori su stvarno nemoguci uvek nesto nedoreceno ili kazu pa onda nije to nista pa sta nas plasis onda.

    Hehe sad ce i april jos maloo :) samo da doguram do 9og sad me taj grlic kopka a nzm valjda bi ginekolog napomenuo da je alarmantno @ana87

    Ne brini ema nećeš skoro.Ja sam dugo bila otvorena 2 cm, grlić dug, a imala sam i kontrakcije od počka trudnoće. Bila sam baš aktivna, nosila dete od 15 kg, trčala,penjala se uz stepenice  i na kraju se porodila tek u 42-oj nedelji. Doktor bi ti skrenuo pažnju da nešto nije ok. 

    ema123 i Ragdoll85 volite ovo

  5. Ja sam dobila uput kad sam ušla u 9 mesec da CTG i UZ radim u porodilištu jednom nedeljno do termina. Posle svaki drugi dan. To što ti je rekao da nećeš pre 21. Meni je doktor u prvoj trudnoći rekao da neću skoro, a ja uveče dobila bolove i porodila se.Navijam da to bude sutra.

    merima i Ehinacea volite ovo

  6. Danas sam 100 puta ulazila na forum samo da vidim jesu li se Tackicca i Bebče porodile. Bebče navijam da bude ujutru, a Tackicca bi mogla u nedelju. :baby:

    bepce voli ovo

  7. I meni je rađena laparaskopija pre dve godine zbog cicte na jajniku. Nakon par meseci ostala trudna iz prvog pokušaja.Oporavak brz i mene je bolelo samo dok mi nisu izvadili dren. 

    LilianaB voli ovo