pakiliki

Član
  • Broj odgovora

    87
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici pakiliki

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Informacije o profilu

  • Lokacija zapadna srbija

Aktivnosti člana/članice pakiliki

  1. pakiliki je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

    Svima mnogo hvala na brizi i pozitivnoj energiji, zvuci neverovatno...i ne poznajemo se , al mnogo mi znaci...Sa vama delim sve-i radost a eto i tu brigu i nervozu...Stvarno ste mi pomogle da prebrodim gruzne momente i hvala vam na tome. Evo sada lezim, nema krvi i nadam se da ce biti sve ok...Pisacu vam opet, ljubim vas!!!
  2. pakiliki je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

    cao devojke!!!Evo da vam se javim kako je bilo juce- prvo na UZ je bilo sve ok, beba lepo napreduje, vesela je, otkucaji srca su ok...Nista nije nasao osim malenog hematoma, tako da stvarni uzrok krvarenja i nezna. Rekao mi je da samo lezim i mirujem i da pijem untrogestan 3 puta po 1. I eto tako ja sada lezim po ceo dan. Inace to je sve izgleda sto sam se malo napregla za rodjendan od mog sina??? Neznam sta da mislim , ali vazno je da je sa bebicom sve ok. Jos uvek nije video pol. Srecna sam i presrecna sto je sve ok...
    Rekao mi je da untrogestan moze da se pije i od 200mg ali onda ne 3 nego 2 tablete, to kazem zbog devojaka koje traze ovaj od 100mg-ne mora dakle da bude taj slabiji, moze i jaci ali se onda pije u manjim kolicinama. Ja sam nasla od 200mg u Novom Sadu i od 100 u Sapcu.Pozdrav za sve
  3. pakiliki je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

    za 45 min krecem kod doktora...sada cu da idem polako da se sredim i spremim.Imam tremu. Nocas opet krene krv, usi su mi utrnule od straha-ako to uopste neko moze da zamisli...Pred jutro je opet stalo i preslo u braonkastu boju.Uzas!!!Javicu vam kad dodjem sta je bilo kod doktora-molite se za mene...Nasla sam tablete...boze dragi preko jednog svercera-dovozi iz Bosne, tamo ima a ovde nestasica...
    Divni su vam stomacici na slikama. Lljubim vas i pisem vam posle!!!
  4. pakiliki je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

    LOSE SAM... ponovo sam sinoc prokrvarila...kolicinski nije puno ali mi do sada nije stalo.Zvala sam doktora, kaze strogo mirovanje i sutraa u 14 h idem na UZ!!! Kaze pij untrogestan i dalje a nema gde da se kkupi...da poludis. Izgleda da sam se premorila na rodjendanu od mog sincica! Ako neko ima iskustva neka pise. inace prvi put sam prokrvarila u 7 nedelji i sada opet u 14.
  5. pakiliki je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

    Ona kaze da se materijal zove likra...to ti je kao najtanje i najneznije helanke koje sam imala...ma znaju snajderke-nismo mi valjda prve trudnice...ona ce ti preporuciti. Meni je moja i kupila materijal.
  6. pakiliki je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

    MESECEVI PRSTI,kolica su divna, svidja mi se i oblik a i boja.Prelepa su!!!
    A svidja mi se i ona pitica od spanaca-mmmmm malo bi i ja gricnula...
  7. pakiliki je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

    Mi sutra proslavljamo nasem decku 4 rodjendan-tako sam srecna i uzbudjena...nadam se da se necu umoriti...pravimo u igraonici i jedva cekam.
    Ja sam sada 14 nedelja i mislim da sam blago osetila bebu-nisam sigurna dal su crevke ili beka kuca???ali jedno 3 puta je kucnula...pa pauza...pa opet 2,3 puta kuc,kuc??? Mislim da jeste bebica!!!
    Pisacu vam prekosutra o utiscima sa rodjendana-ma da je mom prvencu pravi rodjendan prekosutra, ali zbog zauzetog termina slavimo dan ranije...LJubim vas!!!
  8. pakiliki je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

    nisam u toku o kojim stvarcicama se radi...jel to nesto preko fejsa-ako jeste napisi koji profil pa da i ja vidim sta ima tu...Kakve su cene?
  9. pakiliki je dodao/la post u temi Drugi trimestar   


    Hej, ja sam se snasla lepo...imala sam 3 pantalona lanenih i odnela ih kod snajderke da od njih napravi trudnicke...one su dole sire, samo sto su u struku bile uske...ona prekroji i ubaci neki materijal-ona kaze da je likra...odusevljena sam...taj dodatak je u boji pantalona i uopste se ne primecuje a stoji sik i elegantno...ako imas starih krpica mozes ih i ti preraditi...
  10. pakiliki je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

    TRMALJA, ja ti dajem predlog pored navedenih kompota, muslija...da probas i strudlu sa makom...meni je to pomoglo a i suve smokve su super. Pocela sam da grickam po malo i badem i orahe...sve je to ok/nadam se da ce ti biti bolje.
    A svima ostalim zelim bolje raspolozenje od sutra...Laku noc!!!
  11. pakiliki je dodao/la post u temi Drugi trimestar   


    Iskreno, svi su se uglavnom mucili da to postave. Ides na pocetak foruma/ od tema odaberes/ pitanja o forumu i onda u okviru toga imas temu -tiker/ udji tu i imas pitanja i odgovore. Uglavnom ovako probacu ja da ti pojasnim-kliknes na neciji tiker i pocnu da ti se nude opcije-prvo pozadina, pa oblik pokazatelja-beba, andjelcic, roda... Tako samo biras opcije i kliknes na next, kada dodjes do kraja imaces ponudu bb cod , onda desni klik-pa copy, pa spustis prozor, onda otvoris opciju moje kontrole pa promenu imena, onda desni klik pa past i kada ti se to kopira trebalo bi da ides na opciju sacuvaj/ medjutim ja tu opciju nemam pa sam na kompu kopirala i sada kad ocu da ga ubacim ja samo sa vorda kopiram i postavim...Nadam se da sam ti pomogla...
  12. pakiliki je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

    HRISTOS VASKRS!!!Neka vam je svima srecan praznik kao i predstojeci dani-MIR BOZIJI!!!
    Sve vas pozdravljam-sada idemo moje dete, suprug i ja da rucamo knedlice, krompir i piletinu i naravno zelenu salatu(danas opusteno bez grize savesti)...pa odosmo da lutamo. Pisem vam sutra!!!
  13. pakiliki je dodao/la post u temi Drugi trimestar   


    Hej draga, hvala na pojasnjenju...Idem za dve nedelje ponovo na UZ, pa cim saznam pol odmah javljam...i ja zelim da budem na spisku...
  14. pakiliki je dodao/la post u temi Drugi trimestar   


    Hej a gde sam ja???Kakav je ovo spisak?
  15. pakiliki je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

    Milim i ja se pridruzujem cestitkama-i ja bi volela jednu devojcicu...