DixiDaki

Član
  • Broj odgovora

    74
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Odgovori objavio/la DixiDaki


  1. Ne znam sta bih ti napisala... Kontam da je mozda u pitanju neki hormonski poremecaj, a mozda, na kraju krajeva i lazna menstruacija sto bi bilo najbolje. Sacekaj koji dan pa ces videti kakvog ce ti biti intenziteta menstruacija i koliko ce trajati pa ces vec i sama shvatiti da li je prava ili lazna. Nadam se da ce ti se javiti neko sa nekim boljim savetom, meni samo ovo pada na pamet. Zelim ti srecu, ako i nije sada dosla bebica doci ce, sigurno, uskoro.

    hvala ti puno svaki odgovor mi mnogo znaci :(


  2. Razumem te u potpunosti i nazalost za to nestrpljenje nema leka,jbg,evo dodji na plusice pa da ti bar tamo u drustvu vreme brze prolazi ;)

    Temperatura je visoka zbog velike koncentracije progesterona,a i zato nema mece.Koji je ona to dan samo rekla da se formirala jajna celija i kako zna da nije cista,jesi li vadila estradiol i lh?A sto se tice izazivanja piju se tablete.

    Evo dodji i ti na plusice,pa ces cuti jos neko misljenje

    nemam pojma kako je to videla,tj radila sam ultrazvucni pregled sondom koji je trajao 2 min!da sam doktor,znala bih sve :) nemam cisti,jajnici su u redu,a rekla mi je da je mucnina najverovatnije gastroenteroloski problem,a daza temp nema pojma zasto je vec 10 dana tolika i da je trudnoca videlo bi se sigurno!


  3. cao devojke :) dugo me nije bilo ali sada mi treba vasa pomoc :( imam konstantnu mucninu,temperaturu 37.2,kasni mi 18 dana,beta negativna,ginekoloski pregled negativan!doktorica kaze da se jajna celija formirala i da treba da pukne,a ako ne,za 4 dana da idem da izazove mecu.recite mi jel se nekoj desilo nesto ovako,a da je ipak bila trudna?kako se izaziva meca???

    hvala,macici :*


  4. Mozda ti macina trava utice na sekret, da bi doslo do oplodnje treba i sekret da bude dobar, najplodniji je taj kao sto opisujes kao belance, mislim da je to u pitanju ;)

    hvala,micka puno....bas mi je bilo cudno ovo sto mi se desava.pored toga,jos i trava ima najodvratniji ukus koji sam ikad probala u zivotu :( joj,samo da je rodim pa cu svaki dan da prebijam moje vanzemaljce :) kako si mi ti? dugo nisam bila,trazim neki posao da se malo iskuliram od svega,pa nisam ni ovde dolazila...


  5. Cao devojke evo opet mene. Pocela sam da pijem macinu travu (ocajnicu) i nesto se cudno desava. Posto se pomalo punimo svaki dan :) iz mene izlazi cudna sluz pomesana sa spermom, providne je boje. ako neko zna HVALA :*


  6. Evo ovako drage moje - bila sam kod generalnog dr, trazila da uradim rep. hormone, plus ta antiTPO, plus TORCH i ostalo o cemu smo jutros pricale, plus rekoh ajde da ponovim krvnu sliku i jos te neke generalne analize, kad vec to sve radim. Samo hormoni i torch ce da kostaju preko 400 eura! :blink: Posto je danas neradni dan, rekao mi je dr da dodjem sutra ujutru pa da odem sa njime kod direktora klinike, da bi on urgirao da osiguranje pokrije bar pola tog troska, ili ako nece osiguranje (a ne mora, posto trudnicki troskovi i troskovi vezani za bilo sta vezano za reprodukciju, a da nije osnovno zdravlje, nisu pokriveni <_<) onda da se vidi da mi klinika da popust ... za sve moram da se sa nekim cenjkam <_< ... Jos mi je rekao da mi je sad donekle bezveze da uopste radim hormone, jer se to radi na 2dc ... ja na to dodala, ili treci i cetvrti, a on ni da cuje, samo drugi! :huh: Dobro, doduse meni je danas 6dc a sutra 7dc, pa nemam pojma ni da li mi se isplati uopste da njih sada radim, ili da sacekam sledeci ciklus pa da ih uradim odmah na pocetku kad i treba, a sad da uradim sve ostalo? Sta mislite?

    I da, pitao me je da li sam bila kod jedne od tri ginekologa u njihovoj klinici. Naravno, nisam bila i on mi je predlozio da odem i cak je i preporucio kod koje, navodno je divna i veoma raspolozena da prica i da pomogne ... Pa cu i to da vidim da zakazem kod nje da pogleda te moje rezultate kad ih dobijem, ali iskreno nemam pojma sta da ocekujem, veoma sam skepticna. Ne zelim gin. pregled, briseve i ostalo, to sam zavrsila pre 6 meseci i nema potrebe da to ponavljam do sad ovog leta. Ako se nista do leta ne desi, i ovako zelim da uradim HSG, tako da cu briseve neposredno pre toga da obavim, kako i treba.

    da sam na tvom mestu,ja bih sacekala...u svakom slucaju ne moze da skodi...ali na tebi je da pdlucis :*


  7. Ovo je superiska!!! :wub:

    Zao mi je :( ... Ali videces da se mi ovde bas tako nesto ne opustamo - a bebice stizu ;) Pridruzi nam se, jer tako vreme mnogo brze ide ;)

    ma super je....a ti mala,samo polako...i ja cekam isto,a ovako uporne osobe zasluzuju sve!!! :*


  8. Dixi, najzad videh - opet me kao i obicno zeza net posle 18h.

    PREDIVNO JE!!!!

    ja sam se odusevila :) i posle kako da ga ne obozavam...ma volim i kad se svadjamo :) nisam ni ja bila par dana...jurim posao i nista...ne znam sta cu sa sobom :(

    kako si mi ti?


  9. Ja nista ne vidim :(

    Mislim da nije lose da sa nama pocnes da meris BT. Brze ce ti proci vreme, a i puno toga moze da se pametnog cuje :lol:

    micka,samo klikni na ovo gde pise klikni i kad udjes imas sa desne strane dugmence,klikni i njega i videces :*


  10. Ne znam koliko ali sad mi bas mm kaze da je otisao sa santom i nas omiljeni splav, tj. marina sv. Nikola :(

    Mojim drugarima je otplovila jedrilica, ne znam koliko ih se otkacilo ili potopilo, ali su sve pronasli sem tih 19 u koje spada i njihova <_< Moram da priznam da je Dunav ove zime divno izgledao, kao Antarktik.

    Ja ne znam sta da mislim. Te smole, tj. mumia nije bas toliko skupa, ima je u Lilly parfimerijama i apotekama. Prirodna je stvar, nije neka njena muckalica. Meni je rekla da ne moram njene da kupujem, stvarno su dosta skuplje, ali mislim da su i sigurnije da su cist mumio. Ja sam bila fascinirana stvarima koje je meni i mm rekla, cak i o nasim roditeljima. Meni je povezivala simptome jos iz mladih godina kojih se nisam ni secala dok ih ona nije spomenula. Odmah je rekla da mm nema problema, do tada smo se na njega fokusirali jer su nasi lekari mislili da je on problem a kod mene nisu nista nalazili. Neosredno pre odlaska kod nje sam radila hormone i ona je merenjem i posmatranjem aure ponovila te vrednosti, rekla tacno kolika je i gde se nalazi struma na tiroidi. Po nasim lekarima meni su hormoni bili dobri jer su se kretali u granicama referentnih vrednosti. Po njoj to nema nikakve veze vec njihov odnos i izbalansiranost prema tvom licnom hormonskom statusu koje si rodjenjem dobila. Meni je odredjivala hormonalni status od samog rodjenja pa na svake 4 godine kako se menjao. Po tome sam do 22. mogla normalno da zatrudnim sve posle je trebala pomoc. Cak je i odredjiala kakvi su mojoj mami bili hormoni u trenutku zaceca sa mnom i nakon porodjaja :blink:

    Sve u svemu ja zatrudneh posle 20 dana pijenja mumia, ali kako ona prica puno i teze razumljivo jer je Ruskinja ja sam ili precula ili nije ni rekla da za to vreme ne pravimo bebu. Samo tako se brecnula na mene kad sam joj trudna dosla i rekla da je krenuo spontani. To sam vec znala jer sam pre nje bila u Frontu i rekli su mi da je krenulo krvarenje. To je bilo u junu i nakon toga sam do sledeceg aprila pila mumio i tad je rekla da sam spremna. Za dva meseca sam zatrudnela ali to je bila vanmatericna sto nema nikakve veze sa hormonima.

    Malo pojasnjenje za one koje se pitaju o cemu mi sad pricamo...

    Ta dr Majra je radila na VMA kao dijagnosticar, udata je za naseg hirurga ali je iz Rusije. Mnogima se na VMA nije svidjao njen nacin dijagnostikovanja jer se bavi alternatinom medicinom i merenjem aure. Moja komsinica mi je zakazala i platila da odemo kod nje, to je uradila jer ja nikad ne bih otisla da mi je rekla sta me ceka, skeptik sam za te stvari. E ta komsinica ima cerku koja je u tinejdzerskim godinama dobila sepsu iz cistog mira i ni jedan lekar nije znao od cega je. Devojka bukvalno umire i salju je na VMA, tu je pored drugih lekara pregleda i Majra i zakljuci da joj se menstrualna krv zadrzava u nekom "dzepu" i da se ona zagadila. Drugi dr se nisu slagali sa tim. Jos je i rekla kako da joj se to iscedi da bi joj i himen sacuvali. Moja komsinica je odlucila da joj veruje i spasila cerku. Druga komsinica je otisla kod nje kad je ova vec presla u privatnu praksu i rekla joj da ima melanom na stopalu i da ide da joj do kostiju ociste i spasila joj i nogu i glavu. I jos jedan primer, toj komsinici sto me poslala kod nje, u stvari njenoj cerki je rekla da joj otac ima tumor na bubregu, to je bilo pre nekih 10 god. Ni jedan dr mu to nije video da bi mu pre dve godine pronasli tumor koji je oko 20 godina se obavijao oko bubrega i na zalost morali su da ga izvade. Pre 10 god. da su ga nasli mogli su samo tumor da odstrane.

    reci mi mali vise o toj mumii,molim te :*


  11. To obavezno. Pivo zbog vitamina B, rakija zbog cirkulacije... 2-3 casice od svakog i briga mene sto Srbija nema more!

    samo napred,mala :)


  12. Hvala, mila! I zelim ti da NIKADA ne saznas, nego se pripremaj za bebce i uzivaj!

    Ooooooo a veruj mi, ima da se olesim kad ovo prodje. Nego ne smem jos...zbog anestezije.

    ma cim ti bude bolje...preporucujem ti sangriju ili kupinovo vino...em dobro za krvotok,em kao smirujuce dejstvo :*


  13. Drage cekalice, ne znam zasto sam u zivotu uvek ludo verovala da ce mi nesto krenuti iz prve?...nikada nije.

    Takodje, osecam se tako, da kada bih sve to napisala, najverovatnije bi mi administratori obrisali post. Ovako cu samo reci da se osecam kao jedno VELIKO govno.

    Sinoc je poceo, a jutos se nastavio braonkast sekret. Otisla sam hitno kod lekara i na UZ-u nije ustanovljena srcana radnja. Beba je umrla pre par dana (imala je 15mm) i organizam je polako poceo da je izbacuje. Posto sam u 9. nedelji i opasano je da se prepusti slucaju, sutra idem na kliniku da uradim preglede i zakazem kiretazu. Sta ce biti posle, videcemo...

    Inace, danasnji UZmi je bio zakazan za sutra jer mi je sutra rodjendan, pa sam htela da mi najlepsi poklon za rodjendan bude bebino srce...

    Sad razmisljam da li da popijem tablu bromazepama ili flasu rakije, posto sam vec upalila cigaretu, onako u znak revolta!

    Zao mi je sto vas mracim, ali apsolutno nemam kome ovo da kazem, jer nikome nisam ni rekla za trudnocu.. Muza nikada nisam videla ovako tuznog... Samo mi dodje da vristim na sav glas dok ne puknem!!!!

    Ovo su oni momenti kada bih dala sve na svetu da sam kod kuce, pored moje mame... ona uvek ume da kaze pravu stvar........... (ovo je bas zvucalo kao da imam 3 godine :) )

    Ljubim vas sve mnogo! OdoK sad da obrisem ticker (njega sam najvise volela da vidim na svakom svom postu)

    Tako da, pridruzujem se novom krugu cekanja, a do tada moram da vidim sta se radi u ovim situacijama i sta treba da preduzmem dalje....

    micka,strasno mi je zao :( ne mogu zamisliti kako se osecas...sve ti je sada dozvoljeno...i da se napijes i da se isplaces...tu smo za tebe :*


  14. Potpisujem!!!

    ma znam ali ne moze da skodi...ne osecam temp,a imam 37.4,a nije mi vreme ovulacije jer treba da dobijem 8og...helppppppppp

    201203041257.png


  15. DIxiDaki,da,naravno,cekamo bebce zajedno i idemo dalje :**** ;)

    posle svega ovog sto radimo za te nase bebce,koji su u planu,mislim da ce svaka od nas roditi bar po jednog vanzemaljca :) joj,kad pomislim sta sve radim,jedem,pijem...ma to je to-vanzemaljac u najavi :) :*


  16. Zao mi je sto ti se to desilo...koliko si bila trudna?

    Meni moja tetka jutros stigla....i neboli me stomak..svasta da i to dozivim...pokusavam da stavim grafikon u bazalnu,ali neide...kako vi stavljate...isla sam preko slikomata..moze mi neko poslati PP..Ko mu nije tesko...ma to ce sigurno moj NESTRPLJIVKO... :P:rolleyes:

    strasno mi je zao...ne mogu ni zamisliti kaKO TI JE TESKO....ali ima i nesto pozitivno,pravicemo opet bebice sve zajedno :)