MasaS

Član
  • Broj odgovora

    637
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Odgovori objavio/la MasaS


  1. DRAGANA cestitam ti i ovde,eto naseg Pavla,dosao je da se pridruzi svojim drugarima :) zelim ti brz oporavak i da je drugar ziv i zdrav


  2. Da,da a sta je sa nama koje nemamo pojma sta nas cekaaaaaaaaaaa? :)

    Uzivajte u neznanju :rolleyes: xaxa salim se,ma i da znas sta te ceka samo bi ti bilo gore,a i svaki porodjaj je drugaciji i niko te ne moze pripremiti na to kroz sta se tada prolazi,samo hladna glava i koncentracija :rolleyes: i ne slusas NIKOGA sem babice koja te poradja....


  3. :wub:

    Nedam ja Maso Vas..Vi ste nase spasiteljice ...Pa da nije vas mnogo sto-sta ne bih znale(bar Ja) Svasta sam naucila od vas... I bas mi nedostajete ovde... :wub: :wub:

    :wub: za tebe smo tu uvek sta ti god treba,poljubac za tvoj stomacic


  4. Milena draga niko nije rekao da ste vi manje vredne od nas i daleko od toga,mi smo ovde ostale i kad smo se porodile delile sm sa vama nasa iskustva i davale vam savete i onda smo odjednom bukvalno proterane ,kao mi smo OT,a i nisu samo administratori ucestvovali u proterivanju nego i nekolicina vas al ne bitno....BOLJE EKIPE OD OVE NIJE IMALO ;)

    Ma ne mogu nas admini da oteraju sta ti je,mi smo same otisle jel je postalo toliko BORIIING,sem ako nismo mi tu,a sto se tice ostalih clanica,neka su zive i zdrave,ako bilo kojoj treba neki savet tu smo :rolleyes:


  5. zaboravih da pitam...

    Cula sam da je kupinovo vino zdravo da se popije ujutru(mala casica)za krvnu sliku...ja kupila ali tamo na flasi pise zabranjeno za mladje od 18 god. i trudnice :rolleyes:

    Sta Vi mislite?

    Dragana nece da ti skodi,to sto pise da je zabranjeno za mladje od 18god moraju zbog zakona ali mene brine zasto pise da je zabranjeno za trudnice :blink: to prvi put cujem,bolje uzmi Vranac ili je mozda najbolje ako mozes da nadjes negde domace crno vino,i svaki dan popij po casu :rolleyes: moze samo da ti pomogne


  6. Da sam znala da toliko brinete za mene, ne bih vas plasila, javila bih se makar na sekund. Danka vragolanka uziva slusajuci mamu kako joj peva, cita price, uci je enlgeski :lol: i onda mama nema vremena za svoje drugarice. Ovom prilikom vam se mnogo izvinjavam i molim za oprostaj. Ljibm sve nase bebice, i sve vas drage moje :wub: :wub: :wub:

    Pa naravno da sno brinuli,sada je sve ok ;)

    Sestra verovatno pije-pa je bolje ja da vam se javim ;) Danas u 16h carskim rezom rodjen je Djordje. 3950g, 55dugacak. Mene boli stomak ali cekam poboljsanje.

    Losa star je sto sam se probudila dok sam jos imala one cevi u ustima i sili su me. Ne znam zbog cega su me tad budili i dozivali ali bilo je jako lose iskustvo.

    Kinca sam videla samo na slici i jedva cekam da mi ga dovedu. Pozdrav iz GAK-a Nis

    A.N.A cestitam,sve najbolje,cim uzmes bebana u ruke i malo se oporavis sve muke prodju i ne secas se porodjaja,sad uzivajte :rolleyes:

    Dobro jutro treci trimestru!!!

    Dobro jutro mojim curama i njihovim bebama.

    Bubamaro, MasoS, Maya82 - imate pp ;)

    :D


  7. Jao dusa moja kako mi je slatka :wub:

    Uh ekipa iz treceg je bila vrh... Ljubim tebe i tvoju curu , ka i cure i bebice iz moje ekipe treceg tr. :wub:;)

    Mayo ljubimo i mi tebe i tvoj malog andjela :rolleyes:


  8. Drage zene,meni je termin sutra 15 maj.,danas sam bila na kontroli doktor kaze beba se jos nije spustila,da dodzem za 2 dana i kupim gel da me porodi.Jel neko imao takvo iskustvo i molim za savjet?!Hvala

    Sejla koji gel?? Prvi put to cujem?


  9. <a href="http://www.Slikomat.com/slika/5307516.htm" target="_blank">%7Boption%7Dhttp://www4.slikomat.com/11/0

    [url=http://www.Slikomat.com/slika/5307518.htm]yrg-Photo1.jpg</a>

    Ćao devojke, mi samo da se javimo da rastemo, lepo napredujemo. Ne znam koliko se vas seća nas:-) ali ja najviše volim treći trimestar. Sad čitam kako sve iščekujete da vidite vaše anđele, pa se prisećam lepih trenutaka, mi smo satima i satima sedele za kompom i u trećem trimestru opisivale svaki detalj:-) sve do porođaja, a nakon toga i sam porođaj. I eto, opet ne mogu da se otkačim ovog dela foruma. Jel da Maso, Anusa, Milanka, Buba Maro, Sabina...? PUNO VAS SVE LJUBIM...

    Jao sto smo slatki,ljubimo vas puno :rolleyes: da bila je to nenadmasna ekipa iz treceg trimestra,pozdrav za sve njih ;) Uzivajte sa svojim andjelima


  10. caos..:(

    evo mene da vam se javim..bila sam danas na ultrayvuku,i beba mi je manja 2 nedelje..ja sam kao u 34 nedelji prema poslednjoj menstruaciji,a beba je 32 nedelja prema kilazi..ceo dan placem..doktorka kaze da se ne sekiram,ali ne vredi...kaze da je sa bebom sve u redu,ali da je iz nekog razloga manja...ja sam imala 2900 kad sam se rodila...ne znam....ubicu se od sekiracije...

    Jao pa nemoj da te to sekira uopste,kao prvo ti uz nisu pouzdani sto se merenja kilaze tice,meni je moj dr.na ekspertnom pred porodjaj rekao da beba nece imati preko 3 kg,ja sam se porodila za dva dana a bebac imao 3600 :blink: a i sto je beba manja lakse ces se poroditi,samo opusteno i pusti tu bebicu da uziva u stomacicu :rolleyes:

    Samo da se javim,da ne bude da nisam obavestila,pisala sam u temi iskustva sa prirodnog porodjaja :)Moja Tamara je dosla na svet 08.05.2012 u 00 i 29 h... :wub: Sve je proslo ok,hvala Bogu,danas popodne smo izasle iz porodilista!Veliki pozdrav svima! :) :) :) Megi zelim ti svu srecu!!!
    Jelo cestitam jos jednom :rolleyes: uzivajte sam kuci,mazite se.... :wub:


  11. MasaS zar tvoje bepce vec ima 17 dana??? Kako vrijeme leti, kao da si se porodila prije 7 dana maksimalno .....

    da da...videces i sama,i ja se nekad zacudim kako leti :rolleyes:


  12. Anuska gdje si zeno ??? :unsure:

    Nadam se da ste dobro i da hodate po citav dan, ti i Danka, dok su tvoji momci odsutni :rolleyes:

    Ma ko zna gde je ona,nema joj momaka pa koristi maksimalno slobodu,ona i Danka uzivaju :rolleyes:


  13. Okili hvala veliko...

    Videcu sta ce biti kasnije...Sad za sad su mi ok....A sto se tice kolostruma nemam ni K od toga :rolleyes: Nadam se da cu lepo proci sto se tice bradavica :rolleyes: Mada :rolleyes: ko je jos lepo prosao...hm...jos nisam cula da neko nije imao problema sa grudima i bradavicama :rolleyes:

    Dragana evo ja nemam problema,sve je ok,a nisam nicim mazala,i ti ne treba sada da mazes sve dok se ne porodis a onda da vidis kako ce sve to ici i onda eventualno da mazes ad kapi :)


  14. Dobro jutro trudnice,mame i bebice,kako ste,sta se radi,izgleda da ce danas biti bas suncan i lep dan,pa mozemo svi u jednu lepu setnjicu :rolleyes:


  15. A to, da, to si u pravu, ja sam imala vise tih faza sto se tice porodjaja :)

    Sad samo jedva cekam da krene, i znam da ce sve biti kako treba, samo da budem jaka i hrabra, i da slusam sta mi prica babica kad dodje vreme za to.

    Megi sta su ti bese rekli u Misovicu,vidim da imas jos cetiri dana :rolleyes: