mamaIrena

Član
  • Broj odgovora

    13
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici mamaIrena

  • Rođendan 05/05/72

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Informacije o profilu

  • Lokacija Beograd

Ko je posetio ovaj profil?


pregleda profila

Aktivnosti člana/članice mamaIrena

  1. mamaIrena je dodao/la post u temi neurolog Dr Dimitrijević   

    Ja oboje dece vodim privatno kod njega u ginekolosku ordinaciju njegove zene dr Vesic,kod Kalenic pijace,a br na koji se pregledi zakazuju je 011 2443422.Paksa je da dete,iako nema problem sa tri nedelje odvedete kod njega jer je cudo od doktora.Neverovatno sta covek moze kod tako male bebe da predvidi i da ukaze na sve moguce probleme koje dete moze da ima,pa cak i do pete godine!!!!Znam mnogo primera gde su deca izbegla ili pregurala neke stvari bez posledica samo zato sto je roditeljima sugerisao na vreme sta da rade.A i kada ste njegov pacijent privatno,sve sto vam,ne daj boze,zatreba u Tirsovoj zavrsavate preko njega.Stvarno je super!
  2. mamaIrena je dodao/la post u temi neurolog Dr Dimitrijević   

  3. mamaIrena je dodao/la post u temi Dečija obuća   

    Da bas su lepe,a ove crvene posebno,ja obozavam da joj kupujem stvarcice u crvenom tonu..
  4. mamaIrena je dodao/la post u temi Dečija obuća   

    Kazite mi gde ste kupovale dobre patike,sada za prolece.Nadja ima 14 meseci tek je prohodola pa me zanimaju neke kvalitetnije,koje su meke a u isto vreme dobro drze nogu..
  5. mamaIrena je dodao/la post u temi second hand za decu   

    Da ste blize pa da prodas meni pozdrav
  6. mamaIrena je dodao/la post u temi Porodilište ''Dr Dragiša Mišović'' - Beograd   

    U Misovicu nema apartmana,tamo su sobe dvokrevetne a ima i1 ili 2 cetvorokrevetne,al su bolje oporemljene i sredjene nego apartmani koje placas u ostalim bolnicama.Svi koji rade tamo su veoma profesionalni i krajnje ljubazni,trude se da pomognu,mada dozivljaj svega dosta zavisi i od toga kakav porodjaj budes imala.Ja sam se tamo porodila 2 puta,nisam bila njihov pacijent,al su me oba puta primili prosto zato sto sam dosla 8 prstiju otvorena,tj porodjaj je vec bio prd kraj pa nisu mogli da me vrate.Fora je u tome,ne znam koja si nedelja,al postoje vezbe na koje odes 4 puta pred porodjaj i nauce te da u bolnicu odes u toj fazi da ne mogu da te vrate.Jedino sto je tada kasno za epidural,al to je inace momenat kad nastupa faza mesanja kontrakcija i napona pa i da si ga primila,tada ga iskljucuju.
    D.Misovic za svaku preporuku!!!
  7. mamaIrena je dodao/la post u temi Strah od porođaja   

    Ja mislim da treba dobro da se pripremis za porodjaj.Kad to kazem ne mislim na zakazivanje porodjaja,narucivanje carskog reza i placanje lekara i anesteziologa da budu uz tebe i ostale nenormalne stvari koje zene rade,vec mislim da treba da prodjes adekvatne vezbe i da znas u svakom trenutku porodjaja sta ti se desava i sta ti mozes da ucinis da olaksas sebi,a posebno bebi.
    Najvaznije je da dobro savladas tipove disanja i kad koji da koristis,jer unosenje dovoljnih kolicina kiseonika u toku kontrakcija je jako bitno za srcane tonove bebe,da znas da prepoznas koji tip kontrakcije imas,na osnovu toga ces tacno znati koliko ce ti trajati porodjaj,kada da krenes u bolnicu ako zelis da se porodis sa epiduralom a kada da krenes ako hoces bez i jos milion korisnih stvari i da ti porodjaj ne bude nepoznanica i mozes da vladas situacijom sve vreme.
    Ne znam da li te davim i da li zelis to sve da znas al ja ti mogu preneti moja iskustva,i uputi te gde sam ja isla na vezbe,pozz
  8. mamaIrena je dodao/la post u temi second hand za decu   

    Ima dosta razlicitih misljenja,al mi je ok da ima i onih koji su za.Mislim da cemo krenuti sa butikom poc,marta pa javljam prve utiske..pozdrav !!
  9. mamaIrena je dodao/la post u temi second hand za decu   

    Jel ta radnja na Paliluli samo za decu?
  10. mamaIrena je dodao/la post u temi second hand za decu   

    Jao divna im je radnja!!!Bas ti zavidim..Kad bih mogla nesto slicno da ovde osmislim mislim da bi bilo zainteresovanih.Ono sto sam videla na internetu stvarno je super.Mislim da oni rade i otkup ocuvanih stvari?
  11. mamaIrena je dodao/la post u temi second hand za decu   

    Hvala svima na savetu i misljenju.Nadam se da cu naci neku dobru prometniju lokaciju,pa cu najverovatnije pokusati...uz malo reklame i marketinga mozda krene,videcemo..
  12. mamaIrena je dodao/la post u temi second hand za decu   

    I moja deca su odrasla u tudjim stvarima,uglavnom od prijatelja,al sam bila u prilici da vidim second hand radnje u inostranstvu(npr.ukucajte kid to kid i videcete takav tip butika) i prvo sto lepo izgledaju,nisu neke rupe na sta covek odmah pomisli kad je rec o polovnoj garderobi,a drugo sto je izbor zaista veliki i cene jako povoljne. Meni bi ovde i bila ciljna grupa ljudi koji imaju manje novca, a opet za decu uvek treba nesto. Sto se tice opreme mislim da je bolje u butiku nego preko interneta,jer prosto mozes uzivo da vidis ono sto kupujes..
  13. mamaIrena je dodao/la tema Oprema za bebe i decu   

    second hand za decu
    Drage mame i tate,htela sam da vas pitam sta mislite o polovnoj decioj garderobi,opremi,igrackama.Razmisljam da otvorim takav butik(Beograd),pa me zanima da li biste kupovali u njemu.Garderoba je jako malo nosena,a ima i dosta novih stvari, sa etiketom.Uglavnom je zara,chicco,beneton...dobre robne marke,a ima i anonimnih ali kvalitetnih.Bilo bi i malo korisenih sedista,kolica,krevetaca,igracaka po jako povoljnim cenama..Kakav je vas stav?
    • odgovora
    • pregleda