jelka85

Član
  • Broj odgovora

    6
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici jelka85

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Aktivnosti člana/članice jelka85

  1. jelka85 je dodao/la post u temi Koliko ste kilograma "nabacile" u trudnoći?   

    sada dolazim od dr 25.nedelja sam, a ugojila sam se 7-7,5 kg i sve je u stomaku, a kukovi uski, verovatno je veliki napor za kicmu pa me zato boli. Inace rekao mi je da je bebac tezak 800 g, cini mi se da je mozda krupnija beba. sta vi mislite? Naravno dr mi nista odredjeno nije rekao, osim da ne bi trebalo da vozim.
  2. jelka85 je dodao/la post u temi Koliko ste kilograma "nabacile" u trudnoći?   

    kicma me boliiii
  3. jelka85 je dodao/la post u temi Koliko ste kilograma "nabacile" u trudnoći?   

    24+3------+6,5 kg
  4. jelka85 je dodao/la post u temi Koliko ste kilograma "nabacile" u trudnoći?   

    Cao drage mamice, mi imamo 20 nedelja i 5 dana. Ostala sam trudna sa 57, a sada imam 62 zarez nesto do 62,5 kg. Noge nista, guza malo sto i volim, a stooommmmaaakkk... izgledam kao jedan veliki krompiric na cackalicama jer sam visoka 165 cm (sve vam mere rekoh) Salim se pa kazem da moj bebac zivi u kuci od 100 m2. salu na stranu ne znam da li je ovo u normali ili malo vise, ali jedem normalno i ne ustezem se i jedva cekam sladolede.
  5. jelka85 je dodao/la post u temi Amniocenteza   

    da li je neko imao iskustva sa intervencijom sa horionskim resicama? Dabl test je pokazeo los rezultat 1:124, a kada se uzme u obzir ocitavanje sa 4D UZ onda je malo bolje i tada je 1:168. Dr Marta Savic iz klinike "Sretenovic" (doktorka je divna i svima je preporucujem) je savetovala da bi trebalo da odradi intervenciju sa horionskim resicama. prilicno sam uplasena, ako je neko imao iskustvo molim vas da mi napisete. hvala, poydrav!!!
  6. jelka85 je dodao/la post u temi Bolovi, grčevi, zatezanje stomaka   

    Pozdrav svima!!!! Prva mi je trudnoca i u 14oj nedelji sam. Do sada je sve bilo pod kontrolom, ali desilo mi se 4-5 puta u poslednje 2 sedmice da me u noc jako zaboli zaludac, preko dana nista. Prvo sam mislila da sam mozda gladna i onda pojedem nesto malo i to malo *npr.pola banane ili jedan stapic lepo povratim sa malo neke vodice. Ne bude mi muka kad me zaboli, niti je u pitanju gorusica, samo jak bol koji traje nekoliko minuta i izmuci me. prodje sam od sebe ili kad povratim to malo. Inace preko dana nista, a nije mi ni muka. Da li je neko imao slican problem i da li je moguce da budem gladna, a da ne osecam glad? Do sada sam se ugojila 1-1,5 kg.