Gi united

Član
  • Broj odgovora

    4
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Sve od člana Gi united

  1. Gi united je dodao/la post u temi Endometrioza   

    Devojke ,
    hvala puno na ovako iscrpnim odgovorima i lepim zeljama . Stvarno ste bile od pomoci !
    nadam se da cu se za par meseci javiti sa lepim vestima
  2. Gi united je dodao/la post u temi Endometrioza   


    Kada sam bila na kontroli , pitala sam da li treba da uzimam neke pilule , rekao je kako sam sad zdrava i da nema potrebe nego da sto pre ostanem u drugom stanju . Znaci , nije mi dao izbora vec mi je ponudio samo jedno resenje . Kasnije sam saznala da on nije pristalica bilo kakvog uzimanja hormona , pogotovo sto sam mlada i mogu da zatrudnim .
    Proslo je oko cetiri meseca od operacije i mislim da je kasno sad da uzimam bilo sta od terapije , posto ona treba da se zapocne neposredno posle operacije ? U svakom slucaju se slazem sa tvojim predlogom da konsultujem lekara , ali trazicu drugo misljenje .
  3. Gi united je dodao/la post u temi Endometrioza   



    hvala Suncokret i Marina na brzim odgovorima . Trebao mi je objektivan savet nekoga ko je prosao kroz ovo , i kroz samu trudnocu ili jos pokusava. Na svu srecu imali bi finansijsku pomoc nasih roditelja. Cula sam da se endometrioza brzo vraca i da izaziva sterilitet , i te dve cinjenice su me zabrinule . I jos pored toga imam ureaplazmu
    Ako jos neko ima slicnih iskustava nek to podeli sa nama i olaksa mi , jer sam u totalnoj konfuziji
  4. Gi united je dodao/la post u temi Endometrioza   

    Pozdrav svima . S obzirom da imamo istu bolest , nadam se da cete moci da mi pomognete

    Imam 23 godine , operisana sam hirurski od endometrioze levog jajnika . Posle operacije nisam dobila nikakvu terapiju , vec mi je savetovano da zatrudnim . Drugi jajnik mi je policistican .
    Moje konkretno pitanje je da li moram da zatrudnim ubrzo ? Plasim se ako budem odlagala , da ce cista da se vrati , a jos gore da necu moci da zatrudnim . Partner I ja zelimo dete , ali za par godina , jer sada nismo u finansijkoj situaciji I oboje smo studenti . Od operacije je proslo tri meseca , vreme odmice a ne zelimo da se pokajemo I da pogresimo u odluci .