terzzza laza

Član
  • Broj odgovora

    3
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici terzzza laza

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Aktivnosti člana/članice terzzza laza

  1. terzzza laza je dodao/la post u temi Koliko ste kilograma "nabacile" u trudnoći?   

    33nedelja, 14kg ... Visoka, krupna, pa toliko i ne osećam kilograme, mada me doktor kritikuje. Da sam nešto mnogo jela, ne biih žalila što sam ih dobila, a ovako... Ne volim slano, slatko umereno, jedem mnogo povrća (sve) i voća (jabuke i nektarine), od testa ponekad nesto... Ali smo u debelom plusu, a ima još do kraja :/ Pa kako bude, sve je vredno za ono što nas čeka na kraju.
  2. terzzza laza je dodao/la post u temi Kolica za bebu   

    Ćao, drage mame. Zanima me da li je neka od vas imala BERTONI kolica? Meni se dopadaju ova, videla sam ih na JustClick-u, potražila bi ih i po radnjama, ali me zanima kvalitet.
  3. terzzza laza je dodao/la post u temi Prenosivi kreveci   

    Mi za 2 dana ulazimo u 8. mesec, a ja sam naravno već krenula u potragu za svim neophodnim stavkama. Izgleda da ja spadam u onu grupu koja će morati da ima i drveni i prenosivi. Drveni u sobi na spratu, a prenosivi u dnevnom boravku u prizemlju (pa po potrebi i za putovanja). Jeste trošak, ali izgleda mi kao jedino rešenje, u početku beba će najviše vremena provoditi u sobi, ali kasnije će nam trebati nešto u dnevnom boravku... Neće biti baš lako da trčkaram non stop gore-dole stepenicama. A i planiram bar još 2 bebe...