kaficica

Član
  • Broj odgovora

    2398
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Reputacija

  1. kaficica se sviđa post u temi od Margaritta u Treći trimestar   
    Ali to nije crtani, nego narodna epska pesma, Damjan je jedan od devet Jugovica... Zato mi je i smesno, kakav crtac crni!
  2. kaficica se sviđa post u temi od Šaptačica u Ćaskanje roditelja dece uzrasta od 4. do 5. godina   
    Cao svima, evo smo kuci, grejemo se i poludesmo vise od kuce i dosade. Nadi zakazana operacija 21 novembra, bas na slavu ali sta da radim, mora da se operise ne smem da rizikujem da mi se opet ne razboli. Marka i Jovana ne saljem u vrtic da ne bi doneli neki visrus. Pa smo nonstop u kuci, oni su poludeli od dosade i zatvorenog prostora. Uzas, samo se biju, na svakih 20 minuta ispadne po jedna tuca, za bilo sta, malo pre sam ih razdvajala zbog toga sto je Nada zahtevala da se Jovan pomeri sa mesta gde je ona htela da sedne, pa ga je gurnula, a onda je Marko prisao iza ledja i gurnuo je, zato sto je ona gurnula Jovana, a u stvari on je trazio samo izgovor da se malo izmakljaju, i napravila se opsta tuca koja je trajala 5 minuta, ali bilo je svega i cupanja za kosu, grebanja, jedan dobar samar je Nada dala Marku a Jovan je dao dobar sut Nadi. Mogu da vam kazem da ih sve teze i teze razdvajam, Nada ima 26 kg, ovi manje, ali kad se sasanu svo troje, stvarno je tesko da se razdvoje, jednog povucem, dok razdvojim drugog i treceg , prvi se vratio u tucu, koja zapocinje od pocetka. I tako, izgustirali smo sve, i plastelin, i vodene bojice, i drvene, i table sam im uzela svakom posebno, ucili smo slova, pesmice, ali jednostavno im je dosta, hoce napolje, i napolje, drugo ih nista ne interesuje. Stavila sam cufte za rucak, jos se kuvaju, jutros sam im pravila pitu, koji niko nije hteo, samo griznuli po malo i to je to. Sad vec pola sata kukaju za cufte, bas da vidim koliko ce da pojedu. Jedu mi promenljivo, dorucak vec neko vreme mi  izbegavaju, rucak ok, i vecera ali dorucak bas nesto slabo. Kod logopeda pravimo pauzu do N. G zato jer planiramo svi da operisu krajnike. Brokoli kako napreduje ispravljanje glasova kod vas, jel se poboljsalo od operacije krajnika ili ostaje isto.
  3. kaficica se sviđa post u temi od Daca87 u Drugi trimestar   
    Mi smo u sustini ok...,javlja se povremeno "krvarenje" ali je zanemarljivo...
    Jedino sto ne mogu da uradim briseve zbog toga i to me nervira...
    Izgleda smo devojčica....
    Ovako sve ok sem bolova u kicmi i nekog rastezanja u stomaku,tacnije kod jajnika...
    Iskuka se ja sad za sve pare 
  4. kaficica se sviđa post u temi od broccoli u Ćaskanje roditelja dece uzrasta od 4. do 5. godina   
    Da, da idemo jednom nedeljno... Mnogo mu se svidja, pa nas zeza sve kod ispravljanja glasova, namerno da bi isao sto duze
    Vezbamo C (kao carape)... Ja: Cica cita casopis V: Deda lista novine...
  5. kaficica se sviđa post u temi od .Naja. u Drugi trimestar   
    Helou svima! Gledam i tražim I trim, ali nema ga... pa vidim da ste ovde. 
    Od simptoma imam: metalni ukus (ponekad); nadut stomak; stomak me bolucka nekao čudno pa onda kao kad treba da dobijem; prisutna je glavobolja; pomalo imam braonkasto (uključen mi je Utrogestan i Progesteron depo); bolne grudi.
    Bila sam na prvom uz-u danas, vidi se mešak ali još uvek je baš rano. 
    Eto to je to, za početak.
  6. kaficica se sviđa post u temi od .Naja. u Слике позитивних тестова   
    Zdravo devojke, imala sam neke simptome, ali ovo prvi put vidim iz prirodnih radova! Nadam se da će beta potvrditi lepe vesti, a ja ću ih vama javiti    
     
     

  7. kaficica se sviđa post u temi od Marijana00 u Treći trimestar   
    Samo da javim. Ja sam se porodila danas u 17:05. Bolovi sami krenuli u 12 h. Stigla u 15h 4cm otvorena, posle sat vremema ukljucena indukcija da se ubrza i to je to. Bez epiz, bebac 3250g.
  8. svejedno se sviđa post u temi od kaficica u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Svejedno, grlimo i ljubimo vas tako hrabre,  i tebe i vaseg savrsenog bebca!! Hvala Bogu sto je na vreme otkriveno i otklonjeno!! Bate, jer su ukapirale da se nesto desava? Jer su se oni uplasili?
    Cipelic, super za rezultate, i ti glavu da odmoris...
  9. kaficica se sviđa post u temi od MakiJana u Caskanje roditelja dece od 1-2 godine   
    I mi smo ludi za vodom. Isto na moru bilo uzivanje 
    Snow, ovaj mali malo malo pa kod kuce. Stalno je slinav pa mi zao da ga saljem takvog. Tada radim uvece, kada njih dvoje legnu. To mi je opustanje, osecaj da radim nesto za sebe.
  10. kaficica se sviđa post u temi od broccoli u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Cipelicu, kako ste?
  11. kaficica se sviđa post u temi od macka maza u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Joooj Cipelicu drzite se.Uhh...strasno.Javljaj sta se desava i kako ste.
    Mamino bas lepo,sama je izbacila.Moj sisa tri puta u toku noci.
    Svejedno bas je bucko tvoj mali,on je i rodjen krupan.Srce lepo.
    Mardz sve je individualno to znas.I meni je V prvi mesec napredovao 550gr,ali nastavio je ja sisa i evo ga i danas sisa....uhhh....i lepo napreduje.
    Danas je probao jabukicu i odusevljen je.Sad spavka...moja predobra bebica.Srce me boli koliko je dobar.
  12. kaficica se sviđa post u temi od neca79 u Čekamo plusiće   
    E tako...skupih hrabrosti da pravimo bebu..sad mi drzite jaaaako palceve do 29.10. 
  13. kaficica se sviđa post u temi od nanchika88 u Spisak trudnica   
    Jao,mala,opet zajedno Meni test pozitivan 
  14. kaficica se sviđa post u temi od qsanja u Trudnice posle 35-te godine   
    Добро вече
    Ево и ја да се пријавим, имам 44 год. и родила сам треће дете пре 4 месеца. Први син пуни у јулу 20 год, ћерка 16 и мишић сад 4 месеца и мислим да тек сад уживам онако како треба :)))))
     
    поздрављам вас 
  15. kaficica se sviđa post u temi od leni u Ćaskanje roditelja dece uzrasta od 4. do 5. godina   
    Broc, u pravu si za komplikovane odnose medju devojcicama. Moja srednja je vrlo rigidnih stavova i nece da se druzi sa mnogo devojcica(zapravo ima samo jednu drugaricu) pa pokusavam da uticem na nju da se malo otvori i zanemari "mane" drugih. Mozda i gresim, ne znam. Nije nedrustvena, samo izbirljiva.
    Starija mi cesto prica o tim "sukobima" i deluje mi da ima dobar stav(a i krisom citam prepisku na vajberu  ).
    Ima problem sa devojcicom sa invaliditetom i pokusala sam da sa njom nadjem najbolji pristup. Nisam za to da se bilo kome podilazi ali rekoh joj da uvek pomisli na to da ta devojcica ne moze da radi sve ono sto ona moze i da joj se nekad ne moze zameriti sto je gorka i ljuta.
    Moram ovde da podelim nesto sto me je obradovalo. Moja drugarica je trudna cetvrti put i posle tri devojcice dobice jednog batu. Msm, znate moj stav, obradovala bi me jednako i devojcica ali nekako mi je milo sto ce u toj kuci biti i muske energije. 
  16. kaficica se sviđa post u temi od In-Greed u Caskanje roditelja dece od 1-2 godine   
    Mi smo 8. oktobra napunili dvije godine i nijesmo vise u ovoj grupici. Ema je bas porasla veeeelika, jako je samostalna, ali i kmezava. U isto vrijeme nam dzigericu jede i pruza najvece zadovoljstvo. Bistrica je, lijepa kao lutka i obozava brata. Prica recenice od po 3 ili 4 rijeci, iiii eto, tako ja ostadoh skromna. Not.
  17. kaficica se sviđa post u temi od mala007 u Spisak trudnica   
    Hello 13.05.2018 :-)
  18. kaficica se sviđa post u temi od Ivana2013 u Treći trimestar   
    Stigla moja mačkica!  Predivna je! 
  19. kaficica se sviđa post u temi od Daca87 u Spisak trudnica   
    Da se upisemo I mi 
    19.04.2018.
  20. kaficica se sviđa post u temi od andjelita u Ćaskanje roditelja dece uzrasta od 4. do 5. godina   

     
    ova nam je s rodjendana  porasli smo, i sad joj je omiljena rec "necu"  ljubi je majka...
    inace ne zaklapa usta, te sto ovo, te zasto ono, pa zbog cega sve, pa ... 1000 pitanja i podpitanja.... ne bi bio problem nego voli dete samo sebe da slusa... na pola odgovora pocne da prica nesto svoje...
     
    inace, posto sam ja ta koja vaspitava (maltretira) sve vise i vise trazi protekciju od tate, kao i svu paznju i ljubav i sve zivo... 
    bas neki dan vaspitacica u vrticu kaze kako se vise raduje tati nego meni... 
    razgovarala sam s mm-om, ali ocito bezuspesno.... i tako.... pojedo se ziva... ostala deca su ok, manje-vise.... srednja je plagijator u svakom smislu, kopira stariju seku u svemu... ali ne kapira da neke stvari prosto ne ume da uradi pa se nervira i onda mene nervira i tako... 
    Nego rekoh da priupitam - znate li za neki lek protiv promuklosti? Promukla mi A danas... Ne znam od cega...  Nista ne boli, nije prehladjena... 
  21. kaficica se sviđa post u temi od Margaritta u Ćaskanje roditelja beba do 6 meseci   
    Moja curica  
     
     
  22. kaficica se sviđa post u temi od Ehinacea u Ćaskanje roditelja dece uzrasta od 4. do 5. godina   
    Zene drage puno ste mi nedostajale. Kad smo dosli sa mora uhvatila nas je selidba koja je trajala  mesec dana. Mm je hteo da sve radimo sami sto se svelo na to da je on teglio, a ja bila maltene sama sa decom po ceo dan i tako se to malo oteglo, ali smo stigli da se prebacimo u nov stan 5 dana pred pocetak skole. Sve smo lepo sredili, zadovoljna sam kako smo uredili prostor, a njihova soba mi je najlepsa, zbog cega sam najsrecnija. 
    E a onda je S krenula u skolu, M u vrtic i tako dok smo se malo navikli i plus uveli net ovde proslo je par nedelja. Moram da kazem da smo skolom odusevljeni, samo cu ukratko, ide se stalno prepodne, posle nastave se ide u boravak tako sto svako odeljenje ima svoju uciteljicu za boravak koja radi sinhrono sa njihovom glavnom uciteljicom. Boravak je do pola 4, a posle je dezurstvo do pet (kao prijemna soba u vrticu). U boravku zaista rade domaci sa njima, kod kuce doradimo ono sto nije stigla. Uciteljice su nam predivne, mlade, pune entuzijazma i jako vole svoj posao, a vec imaju po 10 godina iskustva obe. Ima ih 24 u razredu, vidim da joj se drugari za sada svidjaju. U okviru skole i boravka ima raznih sekcija, stalno ih vode u bioskope, muzeje, izlozbe, uciteljica je sa nama u kontaktu stalno preko mejla, ma zaista smo za sada prezadovoljni.
    Iskreno, najvise nas je brinuo M vrtic, jer smo joj promenili sredinu, medjutim ona se adaptirala bukvalno za jedan dan. Prvi dan je ostala dva sata, a vec drugi na rucku i na spavanju. Ide sa Ankom od Smey, Anka je med medeni. Iskreno, mislim da je dobro prihvatila bas zato sto je privatni vrtic, odnsono, grupa je mala, vrtic je u stanu, zaista je domaca atmosfera skroz. Nemaju dvoriste, ali za sada dok je lepo ih vode na Kalemegdan svaki dan po dva sata. Kaze mi ova glavna vaspitacica i vlasnica da im je to letnja sema, a da onda zimi rade sa njima svasta kada sede u sobi. Bas je raspolozena kada je skupim, eto za sada joj je super i ja sam odusevljena sto je tako.
    Bebac raste, trazi sve vise paznje, propuzao je, ima dva donja zubica, rucka kasice, smeje se, jako je veselo i milo bice.
    Ja nekako sve stizem, ali ne stajem  od ujutru do uvece. kada oni legnu jos pola sata sat i ja sam vec u krevetu. Tek kada krene skola krecu prave obaveze...
    Kako ste vi, sta ima novo, sta sam propustila???
  23. kaficica se sviđa post u temi od Anonymous u Treći trimestar   
    E maknite me sa liste xD
    decak je stigao u ponedeljak 11.9. u 8:26  zove se Adrien. Mi smo juce stigli kuci. Masemo vam, i zelimo svima najbolje.
  24. Margaritta se sviđa post u temi od kaficica u Treći trimestar   
    Marg, stigla bebica. Hrabrost i upornost urodila malenim drecavim zavezljajem cestitam, uzivajte!!!
  25. kaficica se sviđa post u temi od Šaptačica u Ćaskanje roditelja dece uzrasta od 4. do 5. godina   
    Cao svima, rekoh malo da svratim nisam odavno. Kod mene kao i uvek ludnica ali to je kod nas skroz uobicajeno stanje. Malo su mi bolesni, mozda sutra krenu u vrtic. Sad smo kuci, svadjamo se non stop, oni su u fazi da je odgovor mami na svako pitanje ne, ne i ne. Ajde u cose, NE, pokupite igracke NE, presvuci se sam NE, obuj se sam NE. Uglavnom mucim muku trenutno sa njima, neka faza katastrofa, usi me bole jer se i medjusobno puno svadjaju, popustila sam samo tako sa  njima letos, ajde da ih nekaznjavam puno, daj sve da nam bude cile mile, medjutim oni cim osete malo da su uzde popustene, oni bi u galop samo takav, sad sam dosla u fazu da su opet kao trogodisnjaci, nemam para da ti kupim, vristanje po prodavnicama, valjanje po patosu, da se kupi pa da se kupi, i verujte mi po ceo dan me smaraju sta da im kupim, koju igracku, koji slatkis, katastrofa, kad sam presekla sa kupovinama svakakvih gluposti koje me kostaju Boga oca, onda sam postala najgora majka IKADA, kako mi kazu oni kad ima kazem da nema nista od nove igracke. Ali uglavnom rastu i vodila sam ih letos na ostvarenje  njihovih snova, u DINO park, proveli smo se fantasticno i da vam mahnemo od tamo.