tijana123

Član
  • Broj odgovora

    11
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici tijana123

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Informacije o profilu

  • Lokacija cukaricka padina

Aktivnosti člana/članice tijana123

  1. tijana123 je dodao/la post u temi Drugi trimestar   


    Bas me zanima koliko ti je trajao expertski i da li su do detalja gledali?? setila sam se da ga danas radis pa svratih da vidim kako je tebi bilo
  2. tijana123 je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

    Uvek mi je na pameti Tom Kruz koji je kupio UZ aparat kako bi mogao da gleda bebu u zeninom stomaku svakodnevno
  3. tijana123 je dodao/la post u temi Drugi trimestar   


    p.s. ne bi mi ni to dala da pogledam da je nisam pitala koliko je sigurna za pol bebe!!! a bilo mi glupo da kazem: aj mi pokazite bebu, da je malo posmatram, a cekaonica puna trudnih zena!!!!
  4. tijana123 je dodao/la post u temi Drugi trimestar   


    U 25oj nedelji sam, a ekspertski uz sam radila u 23ned i 5 dana, tada mi je ona napsala da sam po uz trudna 23ned i 2 dana..
    Meni je ovo druga trudnoca a prvi put da radim na 4d aparatu, kad mi je to na kratko okrenelu bebu da joj vidim polni organ tako mi je bilo krivo sto mi nije pokazala bebu
    tako je lepa slika i tako se sve jasno vidi a nije mi dala nista da vidim sem pise

  5. tijana123 je dodao/la post u temi Drugi trimestar   


    ej boka ,

    mene su stavili kod ove doktorke jel oni doktori sto se malo vise posvecuju pacijentima su vec bili zauzeti (tako mi je rekla ova sestra preko tel. kad sam zvala da zakazem), mozda ces ti imati vise srece u smislu da malo detaljnije pogleda, jel taj ekspertski uz rade samo doktori koji su dobili licencu i to u Londonu, kako sam cula, ne znam koliko je istina ali znam da ne znaju svi da gledaju i da stvarno trebaju posebne obuke da se prodju!!!

    Kad imas zakazan?


  6. tijana123 je dodao/la post u temi Drugi trimestar   


    Ma koje bre slicice to sam dobijala samo kad samisla kod privatnika, gledala je i klimala glavom u fazonu ok je sve, zamolila sam je da mi kaze koji je pol posto nisam znala,ona je rekla da hoce i negde pred kraj pregleda mi rece da ce najverovarnije biti decak ja je pitak koliko je sigurna ona mi je tad okrenula monitor i pokazala testise i pisu , stvarno se super vidi, a na onoj listi sam procitala da je merila obim bebine glave, obim abdomena bune kosti, koliko je beba teska i na kraju koliko sam trudna po datumu a koliko po ultra zvuku, razlika je 3 dana!!

    Doktorka jeste fina zena, ne znam da li smem da pisem ime ali ja cu eto napisati samo prezime, dr. doc. Kontic.

    Ekspertski se radi od 20 do 24 nedelje trudnoce, ja sam ocekivala mnogo vise (jel sam citala o ekspertskom UZ) ali kad sam videla koji je tamo hao i guzva znala sam da ce me otaljati , i da, gledala je i organe, srce, bubrege, besiku ja mislim, samo je rekla da je sve ok!!!!!

    To je moje iskustvo sa E UZ






  7. tijana123 je dodao/la post u temi Drugi trimestar   

    26og januara sam radila ekspertski UZ u Vsiegradskoj na 4d aparatu, traje ok 10-15min maksimalno, to se tako nayiva ali nema veye sa vezom jel oni tamo nemaju vremena da se bave sa tobom kao kod privatnika gde platis pa se klatis...ili je to bilo samo tako kod ove doktorke kod koje sam ja radila..
  8. tijana123 je dodao/la post u temi Trudničko bolovanje   


    Tako sa i mislila, do 6og januara da cu i ja primiti ali kasne papiri.

    35% ces dobiti najverovatnije ove nedelje ili do sledeceg utorka, tad je 31.

    Hvala i tebi na ovoj informaciji, sad znam da je firma ili socijalno novi beograd zakasnilo sa papirima..
  9. tijana123 je dodao/la post u temi Trudničko bolovanje   

    Hvala Bogu da neko cita ove forume!! Hvala ti na odgovoru, mene je zato i zanimalo da li je neko primio bolovanje za novembar jer ako jeste onda moja firma kasni sa papirima, ali mi je to malo cudno jel radim u drzavnoj firmi a u socijalnom mi je receno da nasu firmu medju prvima obradjuju zajedno sa zdravstvom (vrtici su u pitanju). Zato me je zanimalo da li je neko za novembar primio!!!

    Hvala u svakom slucaju














  10. tijana123 je dodao/la post u temi Trudničko bolovanje   

    Drage trudnice,

    da li je neko primio platu da novembra??? i da li neko uopste ima informaciju kada ce biti, stvrano mnogo kasne sobzirnom da obicno uplacuju do 10og u mesecu najkasnije! v
  11. tijana123 je dodao/la post u temi Da li vam kasni naknada za porodiljsko/trudničko bolovanje   

    04. novenbra je bila uplata trudnickog za avgust!