LjubicaLA

Član
  • Broj odgovora

    11
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici LjubicaLA

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Informacije o profilu

  • Lokacija USA

Aktivnosti člana/članice LjubicaLA

  1. Ne možete da vidite ovaj odgovor jer se nalazi u temi za koju je potrebno 100 posts da bi bila pikazana.
  2. LjubicaLA je dodao/la post u temi Napredna beba   



    Vidis nisam znala to za urolani peskir,hvala ti. Probacu bas. Necu da ga forsiram uopste,ako nece,nece. Neka samo on meni raste!!!
  3. LjubicaLA je dodao/la post u temi Sa koliko ste ili sa koliko meseci cete staviti bebu da sedi?   

    Zato mene ova Amerika nervira,ovde uopste ne rade snimanje kukova!!! Strasno.
    Nekako oni su svi tako opusteni. Ja samo molim Boga da sa mojim malim sve bude ok sto se kukica tice,do duse pedijatar ga testira nekim svojim metodama Boga pitaj. Neki dan smo setali i ja sam se zaprepastila,mexikanka neka je stavila bebu koja ne znam da li ima mesec dana u kolica koja vise lice na ona za lutke,u sedeci polozaj. I to skroz sedec,meni je doslo da placem,a beba se sva iskrivila...uzas. Neki ljudi zaista nemaj pameti....posle se cude kad dete ima posledice.
  4. LjubicaLA je dodao/la post u temi Napredna beba   

    Moj sin ima tri meseca i par dana,dojim ga,ima 7 kg okruglo ...brblja,vristi,guce,gleda crtace sa odusevljenjem sav se unezveri od srece dok gleda mase rukama,nogama. Kad ga nosimo uspravno glavicu odlicno drzi,cak je poceo da vuce da sedi. Samo jedno me malo brine jedino kad ga stavim na stomak on nece da dize glavicu,jedva i odmah se iznervira i place. Ja pokusavam da ga drzim par min,ali ne vredi bude mi ga zao. Ja ne znam jel rano za to,mada znam bebe koje vec uveliko dizu glavicu na stomaku kad leze.??
    Opet znam i to da je svaka beba za sebe !
  5. LjubicaLA je dodao/la post u temi Epiduralna anestezija   

    Epidural je iz RAJA izasao Kakav je to osecaj..neopisiv uh.
    Ja sam imala bolove na skali od 1 do 10,10,a otvarila sam se samo 2 cm,posto je to trajalo 15 sati,trazila sam epidural na ne puna 3 cm...bila sam blazena hehe...ali bebac se dok sam docekala 10cm okrenuo na guzu ...usledio je carski,bila sam svesna,muz pored mene ,cak je i uslikao sve to . Sutradan vec bila na nogama
  6. LjubicaLA je dodao/la post u temi Rana od CR   

    I ja sam imala carski rez pre 3 meseca i to u poslednjem trenutku se bebac okrenuo.
    Rana savrseno zarasla,oziljak se jedva vidi,rozikastje,niti bolove imam ,niti svrab,izasla iz bolnice nakon 3 dana...doktor je to fantasticno odradio...God bless America hehe )))
  7. LjubicaLA je dodao/la post u temi Ishrana i zdravlje dojilja   



    Joooj rado bih,ali ja sam u USA,mada ima i ovde nekh cajeva za dojilje koje sam pila,ali nikakav rezultat. Voda mi vise pomaze. A za bebe oni imaju samo neke kapi glupave,ali imaju i GRIPE WATER koji je odlican za gasove. Na bazi djumbira i vodice. To mu obicno dam da se olaksa,ali cini mi se da posle toga kao da ima proliv,jako mu je retka stolica,hm
  8. LjubicaLA je dodao/la post u temi Ishrana i zdravlje dojilja   




    Boris je star 3 meseca. Inace znaju da ga napadnu grcici recimo uvek u isto vreme oko 4h ujutru. Ne place,vec samo stenje nekako,i prducka . Tj napinje se.
    Ispada da sve sto pojedem,a to je nista osim piletine,krompira,supice i jos po koje hrane ,njemu ne odgovara
  9. LjubicaLA je dodao/la post u temi Dojenje samo sa jedne strane   



    Hvala na odgovoru !
    Pocela sam da primenjujem to,prvo na tu levu u kojoj ima manje,pa zatim drugu. A cini mi se kao da on vise voli tu u kojoj ima manje . Mozda zto sto je druga uvek skoro prepuna?!!
  10. LjubicaLA je dodao/la post u temi Ishrana i zdravlje dojilja   

    Moze li mi neko reci za banane,da li i one mogu da smetaju bebcu?
    Ja stvarno vise ne znam sta da jedem,sve sam izbacila maltene,jer moj malisan od tri meseca bas ima osetljiv stomacic. Primetila sam recimo da mu paprike stvaraju grceve. Mleko sam izbacila,hocu reci pijem bez laktoze. To mi je pedijatar savetovala ,a i bolje je. Dok sam pila obicno mali je vristao. Na koji god site odem da vidim sta se sme ,a sta ne ispada da se nista ne sme jesti.
    Cokolade izbegavam,mahunarke,citruse,pijem dosta vode i sokova,jedem jabuke,kruske.....

  11. LjubicaLA je dodao/la post u temi Dojenje samo sa jedne strane   

    Bas sam srecna sto sam pronasla ovu temu
    I ja svog sina uglavnom dojim iz desne dojke,pre mesec ipo dana sam imala problem sa levom,blaga upala i od tad mi se u njoj mleko smanjilo. Imam svega mozda za dva podoja dnevno,ali zato iz desne lije.
    Znaci to je sve normalno? Postoji li mogucnost da se povrati recimo ako cesce vuce iz nje?