bojanaboka

Član
  • Broj odgovora

    3
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici bojanaboka

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Aktivnosti člana/članice bojanaboka

  1. bojanaboka je dodao/la post u temi Pelene su proslost ili mozda ne   



    haha,naravno,pozajmiću ti. razmisli malo,mora da postoji nešto što je zabranjeno,a da joj se svidja.mi smo tako za dan-dva ostavili varalicu,a kasnije za dan-dva i flašicu.ali je mama tražila po gradu makaze za decu,pa se ispostavilo da njemu ne trebaju takve makaze.pa se onda mama dala u potragu za pravim makazama koje su koliko-toliko bezbedne,znači male,dovoljno optočene plastikom i ne jako oštre.našla sam u knjižari kao deo školskog pribora. mogao je da ih koristi samo kad se zajedno igramo,da mi bude na oku.
    onda je dobio deo tatinog pravog alata.onog alata kojim ne može da se povredi,ali bitno da nije plastičan,već pravi,kakav tate koriste.dobio je i kutiju za alat,istu kakvu tata ima,samo mnogo manju.i tako,svašta je tu bilo,pustila sam ga da napravi pitu od početka do kraja.moje je bilo da mu pomognem malo i da ja uključim šporet.ima gomila stvari koje smo odradili jer je hteo da radi stvari koje su samo za velike,a koje ne može da radi dok se ponaša kao beba.

  2. bojanaboka je dodao/la post u temi Pelene su proslost ili mozda ne   

    ja sam mog sina odvikla od pelena za jedno po podne,a da prethodno nisam insistirala da sedi na noši.ponekad bih ga stavila,ali je odmah ustajao.kad su mi pelene postale preskupe,a on dovoljno veliki da shvati,našla sam mu caku. bilo je to pred drugi rodjendan.stalno mi je tražio da šije na šivaćoj mašini.prostorija gde je šivaća mašina je za njega zabranjena zona.rekla sam mu da će moći da šije kad prestane da piški i kaki u pelene,jer mašina nije za bebe,već samo za velike.skinula sam mu pelene i pustla ga da šije(skinula sam iglu).počeo je da kaki dok je klečao na stolici,baš se bio zaneo.e onda sam ga izvela iz te prostorije,stavila rajber,i on je jako plakao i pokušavao da otvori vrata.pitala sam mašinu da ga ipak pusti unutra,ali ona nije htela,jer pušta samo velike da šiju.od sutradan,pokazivao je da mora da piški ili kaki tako što je vukao gaće i mumlao nešto,jer je tada slabo pričao.platila sam štelovanje mašine kada je prestala da mu bude interesantna. koštalo je hiljadu dinara,ali mi nije bilo žao para.verujem da svako dete ima neku želju koju će rado da trampi za nošu.
  3. bojanaboka je dodao/la tema Zdravlje   

    Gde naći EMLA kremu?
    volela bih da mi neko odgovori,gde može da se kupi ta krema.to je lokalni anestetik,potrebna mi je zbog operacije deteta. doktor je rekao da se teško nalazi,ali izgleda mi skoro nemoguće,jer gde god sam pitala-nema.ako je neko kupovao,zanima me i cena.hvala unapred.
    • odgovora
    • pregleda