@nny

Član
 • Broj odgovora

  38
 • Priključio/la se

 • Poslednja poseta


o članu/ici @nny

 • Rođendan 06/20/92

Načini kontaktiranja

 • ICQ 0

Informacije o profilu

 • Lokacija Kragujevac

Aktivnosti člana/članice @nny

 1. @nny je dodao/la post u temi Koji od kucnih poslova vam najteze pada?   

  Peglanje naravno...

 2. @nny je dodao/la post u temi Pesmom opisi osobu iznad   

 3. @nny je dodao/la post u temi Poreklo, značenje, simbolika imena   


  Srpsko, hrišćansko nasleđe. Potiče iz grčkog “Andreas”, izvorno iz “andreios” u značenju “hrabar, muževan”. Ovo ime je popularno u svim evropskim jezicima zahvaljujući tome što se tako zvao jedan od dvanaestorice apostola. Kalendarsko je ime. Od ovog imena izvedena su imena Andra, Andreja, Andrija i Andrijana.

 4. @nny je dodao/la post u temi Poreklo, značenje, simbolika imena     U pravu si..Dunja je nekako neznije, a Jagoda mi je bas nekako grubo, iako kad bi uporedili kao vocke slozili bi se da je jagoda lepsa.
 5. @nny je dodao/la post u temi Poreklo, značenje, simbolika imena     Влатка владати, влат траве владати својим животом, млада лепа као влат траве.
 6. @nny je dodao/la post u temi Poreklo, značenje, simbolika imena   


  Ali Prcko??
 7. @nny je dodao/la post u temi Poreklo, značenje, simbolika imena   


  To bi bilo ono ,,Cao, ja sam Peder,,. A zamisli reakciju sa dr.strane. Jaoooo..haha
 8. @nny je dodao/la post u temi Poreklo, značenje, simbolika imena   


  A kako ti je pravo ime? Imam knjigu sa imenima?
 9. @nny je dodao/la post u temi Poreklo, značenje, simbolika imena   

  u poslednje vreme roditelji deci daju imena kao što su Imperator, Mercedes, Policija, Tarzan i Vinetu, Prcko , Devica.
 10. @nny je dodao/la post u temi Poreklo, značenje, simbolika imena   


  Bilo je jos cudnijih..sad cu da pokusam da nadjem na netu pa da iskopiram ovde.
 11. @nny je dodao/la post u temi Poreklo, značenje, simbolika imena     Zbog istog značenja s' prisvojnom zamenicom u romanskim jezicima, ime Mia popularnije je u skandinavskim zemljama i engleskom govornom području. Tu je Mia najčešće izvedena iz imena Maria i ima značenje tog imena. Ime Mia može biti i izvedeno iz niza drugih ženskih imena bilo da se uzimaju prvo i zadnja slova, bilo da se izvlači iz sredine nekog imena. Najpribližnija pravoslavna srpska imena imenu Mia su: Milja, Milena, Milenija, Miladinka, Mileva, Milesa, Milijana, Milica, Milka, Milojka, Mirjana, Miroslava, Mitra i naravno Marija, kao i slovensko ime Mila.
 12. @nny je dodao/la post u temi Poreklo, značenje, simbolika imena   

  Jeste li videli na beogradskom dnevniku pre par nedelja najcudnija imena koja su roditelji davali deci u zadnje vreme. haos. Zapamtila sam samo par...Neboderka, Helikopter, Kraljica... Sta mislite o takvom izboru imena?
 13. @nny je dodao/la post u temi Poreklo, značenje, simbolika imena   

  PRIPISANO TUMACENJE: ANA
  "PLEMENITA,MILOSRDNA,BLAGODARNA".
  IME JE MAJKE BOGORODICE MARIJE,PA JE PREKO KALENDARA POSTALO POPULARNO I SVEPRISUTNO SIROM HRISCANSKOG SVETA OD NAJRANIJIH VREMENA DO DANAS.IZ NAJRANIJE PROSLOSTI PORED OSTALIH OSTALE SU SU POSEBNO POZNATE ANA KOMNINA,KCI VIZANTIJSKOG CARA ALEKSIJA 1.,IZ 11. VEKA,KOJA JE ZIVOTOPISOM SVOGA OCAOSTAVILA REMEK-DELO VIZANTIJSKE ISTORIOFRAFIJE,ANA SAVOJSKA,PRINCEZA,ZENA VIZANTIJSKOG CARA ANDRONIKA 3.,KOJA JE KAO MAJKA I NAMESNICA MALOLETNOG JOVANA 5. VODILA GRADJENSKI RAT PROTIV UZURPATORA JAVANA KANTAKUZINA,IZ NASE NAJRANIJE ISTORIJE OSTALE SU POZNATE ANA (14.VEK),KCER KRALJA MILUTINA,ZENA BUGARSKOG CARA SISMANA KOJU JE POSLE SMRTI MUZA STEFAN DECANSKI VRATIO NA BUGARSKI PRESTO,I ANA 15.VEK),ZENA SRPSKOG VELIKOG VOJVODE STEFANA HRANICA.SUDECI PO PISANIM IZVORIMA KOD NAS SE POCELO JAVLJATI U NARODU JOS U 11. VEKU.

 14. @nny je dodao/la post u temi Mali saveti - velika pomoć     Sa kiselim jabukama ali bez sunke je Francuska... Ja iskusna kuvarica..hehe.
 15. @nny je dodao/la post u temi Mali saveti - velika pomoć     Jeste najbolja..