silvermarijana

Član
  • Broj odgovora

    1
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Odgovori objavio/la silvermarijana


  1. Pozdrav mame ,

    sad sam 21 nedelja.

    Sto se tice babskih prica,imam u familiji staru nanu koja tako ''sve zna'' i ona je rekla jos kad sam tek ostala trudna da nosim devocicu. Metod je , ako trudnica sedi pomalo zgrceno,ili sa dignutim savijenim nogama,kao da 'cuva' stomak onda nosi devojcicu a ako sedi pravo sa pravim nogama,stopalima na podu i 'izlozenim' stomakom onda nosi musko.

    Sto je najgore pogodila je svim trudnicama do sad,mada ja i dalje ne verujem u ta sujeverja i metode ali ajde videcemo :)

    Imala sam u pocetku neki osecaj da nosim decaka,i sanjala sam da sam rodila decaka.

    Ali moj muz je tako pricao o njegovom SINU , i kako je on to proracunao precizno da napravi musko,i vec je 'smislio' koji ce njegov SIN fakultet da upise (a mnogo mi je sladak kad tako krene da lupa gluposti :D ) Onda sam mu rekla da ne samo sto ce zbog toga svega sto lupeta ispasti zensko,nego ce jos biti i estradna pevacica i gledacemo je sa silikonima na grand show-u :lol:

    Onda sam bila na ultrazvuku (zaljubila sam se u bebicu kad sam je videla joooj preslatka jeeeee!!!!) i doktorka mi je rekla da ima bas duge noge i da joj se cini da je zensko.

    Tako da sad buducem tati vadim mast kako ce da ima dugonogu cerkicu,pa jos kad obuce minic... XD , a on mi vraca kako ce odmah u manastir da je posalje a eventualne decake ce da najuri u startu. Tako se mi zezamo,a u sustini svejedno nam je. Znam da ce on biti dobar otac kako god ispalo.A ja sam se toliko zaljubila u bebicu da mi je svejedno sve samo nek je zdravo i jedva cekam da se rodi.