marijana81

Član
  • Broj odgovora

    4
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Odgovori objavio/la marijana81


  1. Uh, kad citam ove vase postove, dodje mi da odem u ovaj nas DZ i izljubim moju dr kao i mog dr-a u bolnici (koji ce da me porodi).

    Kod nas nema dana za trudnice, svi su nam na raspolaganju. Kad odem na pregled ili za doznake, odmah zakazujem pregled za sledeci mesec i to kad meni odgovara. Desavalo mi se i da zaboravim da zakazem i samo se pojavim, sacekam 5 min. i ulazim. Inace, moja dr je "na glasu" i ima najvecu guzvu. Jeste me jedno vreme nervirala ali je posle bila ok.

    Kod dr-a u bolnici idem jednom mesecno, i sve je idealno. On mi je uvek dostupan jer mogu da ga pozovem kad god mi nesto treba. Njegov komentar je bio "Bolje me pozovi pa makar i to bila neka glupost zbog koje me zoves, nego da mislis da nije nista pa da napravimo stetu i ti i ja".

    Skoro kad sam bila na pregledu dao mi je da uradim gomilu analiza koje trebam za mesec dana da mu odnesem. Mislim da me sprema za porodjaj :unsure:

    Hahahahaa...Zaista kada citam kako neke trudnice prolaze u pravu si!Slatko sam se nasmejala.Mislim da nam je u bolnici isti doktor vodio trudnocu......Ja sam prezadovoljna.Boljeg doktora ne mogu ni da zamislim!!!


  2. Slucajno sam naisla na tvoju pricu.Zapala mi je za oko jer sam prepoznala babicu Macu.To je rodjena sestra mog muza!!!Zaista je divna sa pacijentima.Ja sam se skoro porodila i mozes da zamislis koliko mi je znacila.Porodio me je Dr MIKI.On mi je i vodio trudnocu od prvog dana.Ja boljeg i divnijeg coveka u zivotu nisam srela.Porodila sam se ko od sale,za cas,zahvaljujuci njemu.Uvek je bio tu za mene,u toku cele trudnoce i na porodjaju....Prezadovoljna sam.


  3. sa prvi sinom, primili me u 10 ujutru, porodila sam se sledeceg dana u 6.15, nisam znala nikoga, jedna plava matora babica me je maltretirala, i porodila me doktorka Tanja Marić, super zena, dosla za neku svoju pacijentkinju, a sa drugim sam mesec dana pre termina pocela da idem kod Snežane Djordjevic, i na porodjaju mi žena pomogla, zahvalna sam joj do neba, s obzirom da sam celu trudnocu patila od kamena cas u jednom organu cas u drugom, postala sam hipersenzitivna na bol, jednostavno sam dosla do tacke gde sam rekla doktorki, radite sada sta hocete ja vise ne mogu, i naravno žena mi je pomogla...s obzirom da sam povraćala od žučne kese, sestra na odeljenju je celu noc bila uz mene, drzala mi glavu, stavljala obloge, vodila do kupatila, stvarno je super bila, sestra Marija(Maca) mi je pomogla kao da mi je najrodjenija....inace iz pouzdanih izvora sam svasta cula(najbolja drugarica mi je dr. i na specijalizaciji je tamo), Blaža bas i nije neki stručnjak(jeste stručnjak za slanje privatno i uzimanje para), Dr.Ruška takodje, mnogo slucajeva beba rodjenih sa ocenom ispod 5, a normalne trudnoce bile, i svi traze pare <_< .Naravno ima i super ljudi kao sto je dr.Sneža Djordjević, Dr.Braca, Dr.Miki, Dr.Aca.....jeste da i oni jure lovu , ali im je statistika porodjaja odlična za razliku od nekih ;)