dimitrije-aleksandra

Član
  • Broj odgovora

    673
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Odgovori objavio/la dimitrije-aleksandra


  1. Nisam mogla da nađem temu o ovome pa ako admini nađu neka zatvore ovu:Naime pre izvesnog vremena detetu se pojavio ekcem koji je uporan i nece da se povuce pa smo dobili uput za Tirsovu da uradimo alergoprobe,da li je neko tamo vodio svoje dete i kakav je postupak?Da li treba da se zakazuje?


  2. Evo i mene drage moje da se javim posle 2 meseca malo sam pravila pauzu od foruma i uopste od kompa lepo vreme bilo pa smo koristili svaki dan maksimalno!Vidim ima puno novina,neko trudan neko se porodio cestitam svima od srca!


  3. moje neko misljenje je do godinu dana bar sam ja tako sa prvim detetom,naravno morala sam da se vratim na posao tako da dojenje nije bas bilo izvodljivo a i dete je krenulo u vrtic a i sa drugim planiram isto ako naravno bude dovoljno mleka!


  4. Ana super!Iz mog licnog iskustva mi smo pre 5 godina kupili stan od 40m2 a posto imamo plac poceli smo kucu da pravimo i definitivno sam za kucu,sam si svoj gazda pa dvoriste za decu pa ruze,cvece a da ne spominjem basticu sa organskim proizvodima,samo napred


  5. ne znam da li je neko cuo za djadaj pamucne pelene juce mi stigne od njih mail da ce mi poslati jednu 2-1 pelenu da probam i da pisem svoja zapazanja o njoj,odusevila sam se a inace ovih dana sam u velikom razmisljanju da li da pređem na platnene peleneTaman da isprobam.To je nepropusna pelena od bambusa koja se pere u masini!


  6. Koji prasak za pranje vesa koristite i da li je neka od vas uzimala bioloske?Ja sam do sada uglavnom koristila Persil i zadovoljna sam ali me interesuje ima li neko iskustvo sa tim bio-praskovima?


  7. Da li neko zna koliko u merkatoru ili rodi kosta 4 lumpi pelena?Mi smo do sada koristili pampers ali volela bih da probam i lumpi pa me interesuje kolika bi to usteda bila!Ako nije neka velika razlika sto bi rekao Čola ja tu nista ne bi dirao! :)


  8. dimitrije-aleksandra...

    jao neuhvatljiva :wub: tu sam,ovih dana nikako da se sastavim bebac poceo po 10-15 puta nocu da se budi tako da sam skroz izcrpljena,svaki trenutak koristim da prilegnem,zubi ga urnisu cim se malo vratim u normalu eto mene!


  9. ninuska jako mi je zao sto se sve to izdesavalo uz tebe sam svim srcem jaka si zena i drzim ti pesnice da se sto pre iz svega izvucete!


  10. samo da javim milenica 77 mi se javila,sada su dobro proveli su 15 dana u Tirsovoj beba je imala intoleranciju na kravlje mleko.Uskoro se vraca na forum


  11. hvala Maso evo tortica ta5-IMG-13.jpg nije bas umetnicko delo ali ja bez sprica bolje nisam mogla!Kada sam umutila slag skontala sam da mi je spric ostao kod s&S


  12. super javi obavezno rezultate posto imamo isti problem.nadam se da cete sto pre ozdraviti!


  13. Kiki, ne vidim bas dobro na ovim slikama da li se radi o ekcemu ili obicnom crvenilu zbog toga sto stavlja rucice u usta. Ako i poslije par dana (cekaj max. 7 dana) ne smanji, ili sutra-prekosutra vidis da se siri, pravac kod pedijatra, ili jos bolje kod dermatologa.

    Ne znam kolika je beba, ali nece joj stetiti kamilica, samo nemoj bas cesto da ispiras, mozda jednom-dva puta dnevno (koliko sam cula i caj od kamilice moze podstaci razvoj bakterija :huh: ).

    A kod nas je stanje doseglo tacku pucanja (prije svega mojih i mm-ovih zivaca, a onda i Mihailovog dobrog raspolozenja)!

    Rane od cesanja na rukama, ledjima, grudima, nogama, ne stizu da zacijele a on pravi nove! Ne spava dobro vec nocima, budi se da bi se cesao, po sat-dva gledamo crtace da bi se smirio i bar prije zore zaspao...

    Narucili smo kremu i gel za tusiranje iz "Bioeliksira"- firme iz Srbije. U to smo ulozili sve nade, i molimo se Bogu da ovaj put uspijemo.

    Proizvodi su mi isporuceni danas, a platila sam ih oko 80 evra. Zato i mislim da bi mogli biti kvalitetni, pogotovo sto su 100% prirodni.

    Javicu vam stanje kroz par dana, i ako bude pomaka, ja cu ovu kremu svima rado preporuciti da se ne bi mucili sa ekcemom ovoliko dugo kao mi.

    borjana jesi li po preporuci nekoga narucila te proizvode iz bioeliksira?Mislim jel neko imao pozitivno iskustvo sa tim?


  14. nema ni milenice 77 zadnji put je pisala da joj je beba imala krv u stolici i od tad se nije javljala,nadam se da je sve uredu