Nadanje

Član
 • Broj odgovora

  21
 • Priključio/la se

 • Poslednja poseta


Sve od člana Nadanje

 1. Nadanje je dodao/la post u temi Zestica lubrikant   

  Nije ih lubrikant napravio već veštačka oplodnja
 2. Nadanje je dodao/la post u temi Zestica lubrikant   

  Extra,mada naravno ni to nije jeftina varijanta ,kontam da je sve bolje od veštačke.Za sve više žena čujem da ima naprave trojke
  P.S. šta je FF?

 3. Nadanje je dodao/la post u temi Zestica lubrikant   

  Nov je na tražištu,tako sam ja skontala a opet ne bi da si izazovem neke probleme.A opet izludeću dok čekam da mi priroda pomogne
 4. Nadanje je dodao/la tema Priprema za trudnoću   

  Zestica lubrikant
  Saznala sam,sasvim slučajno, u jednom časopisu za Zestica lubrikant koji pravi prijatnu atmosferu i optimalnu ph vrednost za spermatozoide a pritom ih i ubrzava.Interesuje me da li je ijedna od vas imala bilo kakva iskustva sa ovim novim proizvodom na tržištu?
  • odgovora
  • pregleda
 5. Nadanje je dodao/la post u temi One step ovulation test   

  Hvala na odgovoru
 6. Nadanje je dodao/la post u temi One step ovulation test   

  Evo me opet,retko se javljam ali sad imam opet pitanje vezano za bas taj lh test baby time koji si pomenula.Vec sam pocela da gubim ovo malo strpljenja sto sam imala,ne znam da li je 5 meseci pokusaja razlog za paniku?Znam da ovde ima zena koje mnogo duze cekaju.Da se vratim na svoje pitanje,u tim testovima pise da treba imati odnos 24 sata posle dve crtice-meni je to malo nelogicno a i na taj nacin mi nije uspelo ovaj mesec.Nelogicno mi je iz razloga sto na svim drugim testovima pise da osnos treba imati u narednih 24-36h.Molim za razresenje trileme?
 7. Nadanje je dodao/la post u temi One step ovulation test   

  Hvala za primer, to na ovim testovima nikad nećeš videti,lepo je podeliti utiske da se ne istripujem još više nego što jesam
 8. Nadanje je dodao/la post u temi One step ovulation test   

  To sam i ja skapirala da najverovatnije ''koliko para toliko muzike'',ali već sam počela da se tripujem da možda uopšte ne ovuliram ,treba se nekako opustiti mada ja ne znam kako.A koliko koštaju ti testovi ako nije problem da mi napiše?
 9. Nadanje je dodao/la post u temi One step ovulation test   

  Postavljam ovu temu jer kao većina žena na sajtu želim da ostanem u drugom stanju pa sam probala sa One step ovulation test LH testovima jer su oni najjeftiniji na našem tržištu.Problem je što ja mislim da ti testovi imaju slab reagens ili kako se to već kaže pa je rezultat jedva vidljiv.Tebale bi obe tračice biti jednake debljine a ova druga je svo vreme ovulacije bila jedva vidljiva.Da li neko ima slična iskustva?
 10. Nadanje je dodao/la post u temi Dr. Jonas - lunarna ovulacija   

  Super,pošto kod mene skoro neće doći do poklapanja,hvala ti na odgovoru
 11. Nadanje je dodao/la post u temi Dr. Jonas - lunarna ovulacija   

  Jel uspelo do sad ikome da zatrudni samo na te dane koji su kao lunarna ovulacija,bez da se poklapaju sa ovom ovulacijom na sredini ciklusa?
 12. Nadanje je dodao/la post u temi Neću da se opustim   

  Jedan dan,mada mi se menstruacija-veštica ravna po punom mesecu koji će biti prekosutra tako da ću najverovatnije tad dobiti.
 13. Nadanje je dodao/la post u temi Neću da se opustim   

  Evo me ponovo među vama,baš sam se nadala ovog meseca i trudili smo se muž i ja maksimalno ali ništa.Sad sam uradila test i je*ena jedna crtica,''veštica'' kako je vi ovde zovete mi još nije stigla ali najverovatnije samo što nije,lagano ludim.

 14. Nadanje je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

  Jaoj ja ovaj mesec ni ne smem pre nego što mi izostane menstruacija da proveravam da li je uspelo,prošli pu je bilo razočarenje a boli me kao da ću svaki čas dobiti.......agonija.......
 15. Nadanje je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

  Dobro jutro
  Ispratila sam i naravno otišla na sajt i odštampala plodne dane po mesečevim menama,pogotovo što se meni menstruacija uskladila sa punim mesecom ima tome već godinu dana.Ali ipak,koliko god da ja volim astrologiju,meni natalna karta ili bilo šta što se radi po principu dana rodjenja nije NIKAD ništa pogodila a više puta sam se trudila da nešto saznam.Malo me je rastužilo jer po ovom kalendaru plodni dani su mi već prošli za ovaj mesec i bili su tik pred menstruaciju,opet ništa ne košta da probamo u sledećem mesecu.
 16. Nadanje je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   


  Koliko koštaju te lh trakice i gde ih nabavljam u apoteci?
 17. Nadanje je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   


  Ma sve je to isto kao i pre 400 godina,naš organizam se nije promenio,to što smo mi počeli da ga promatramo detaljnije ne znači da ga bolje kapiramo
 18. Nadanje je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

  Ja opet imam pitanje,za sve,naravno,kakva iskustva imate ili ste čule da li je moguće zatrudneti tokom menstruacije?Jeste malo ali sve za BEBE!
 19. Nadanje je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

  Hvala svima na dobrodošlici
  Sad jedno pitanjce,čitam i zaključujem da je najbolje imati odnose svaki drugi dan,zašto je to tako jel se smanjuje kvalitet ''plivača'' kad je svaki dan?
  E da,kontala sam kad krenem sad da koristim lh pločice,pa maybe baby,pa bazalna temperatura,pa čajevi za plodnost-bojim se zaboraviću muža da uključim u akciju :D
 20. Nadanje je dodao/la post u temi Čekamo plusiće     Hvala na dobrodošlici.Te lh ili kako već trakice,kako to funkcioniše,gde se nabavlje i da li je pouzdanije od maybe baby?
 21. Nadanje je dodao/la post u temi Čekamo plusiće   

  Evo i ja da se po prvi put u životu priključim nekom forumu,nadam se da ću se snaći.
  Moj muž i ja smo se bacili na posao pravljenja našeg malog potomka i nismo uspeli iz prve,što smo saznali pre 3 dana .Ne znam zašto sam mislila da će to ići tako lako,prilično sam nervozna i stalno mislim o tome.Svi su kao u fazonu, ma samo opušteno ali ja nisam taj tip,čak sam do nedavno pila lekove za anksioznost pa me je lekar zbog željene trudnoće prebacio na nešto što je kao malo manje opasno za plod.Osim opuštenosti i redovnih odnosa šta mi još savetujete,kako da što pre dođem do te druge crtice