Nadanje

Član
  • Broj odgovora

    21
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Odgovori objavio/la Nadanje


  1. Videla sam na FFu da veliki broj njih koje su zatrudnele su koristile te frendli lubrikante

    Extra,mada naravno ni to nije jeftina varijanta :unsure: ,kontam da je sve bolje od veštačke.Za sve više žena čujem da ima naprave trojke :(

    P.S. šta je FF?


  2. Nov je na tražištu,tako sam ja skontala a opet ne bi da si izazovem neke probleme.A opet izludeću dok čekam da mi priroda pomogne :(


  3. Saznala sam,sasvim slučajno, u jednom časopisu za Zestica lubrikant koji pravi prijatnu atmosferu i optimalnu ph vrednost za spermatozoide a pritom ih i ubrzava.Interesuje me da li je ijedna od vas imala bilo kakva iskustva sa ovim novim proizvodom na tržištu?


  4. Nadanje, posle pozitivnog lh testa (kad cu crtice iste jacine, nije dovoljno da se pojavi druga samo, mora biti ista kao kontrolna ili jaca) bi trebalo imati odnose 3 naredna dana..posto O nastupa od 16-48 sati nakon pozitivnog lh testa...nekom odmah taj dan, nekom naredni, a nekom tek za dva dana..pa da pokrijes sve

    Hvala na odgovoru :D


  5. Надање ја користим ове Бејби Тајм, коштају 2200 динара има 7 комада, јесу скупље али вреде. Реагују од 25 уи/л лх хормона, и то је битно јер је тад ваљда боља овулација, за разлику од оних што реагују на 10уи/л. Он је скупљи јер више стављају тих реагенаса, и ја сам користила ове које си сада ти користила. И престала сам јер управо због бојења и слабог коришћења реагенаса нисам знала тачан да овулације по њима, јер цртице никад нису биле јаке као контролне.

    Имаш тему лх тракице па тамо има још података.

    Evo me opet,retko se javljam ali sad imam opet pitanje vezano za bas taj lh test baby time koji si pomenula.Vec sam pocela da gubim ovo malo strpljenja sto sam imala,ne znam da li je 5 meseci pokusaja razlog za paniku?Znam da ovde ima zena koje mnogo duze cekaju.Da se vratim na svoje pitanje,u tim testovima pise da treba imati odnos 24 sata posle dve crtice-meni je to malo nelogicno a i na taj nacin mi nije uspelo ovaj mesec.Nelogicno mi je iz razloga sto na svim drugim testovima pise da osnos treba imati u narednih 24-36h.Molim za razresenje trileme?


  6. Ево ово је од овог месеца кад ми је била овулација, цртица је јасно видљива и јача мало од контролне. Али ето тако тачно знам кад је овулација, ово је чисто пример.

    ez-DSCI26.jpg

    Hvala za primer, to na ovim testovima nikad nećeš videti,lepo je podeliti utiske da se ne istripujem još više nego što jesam :rolleyes:


  7. Надање ти тестови јесу можда најефтинији али су и најнесигурнији, ја сам их само једном користила и увек сам имала неке црте које нисам могла да дешифрујем шта значе, јел то овулација или није. По мени џаба и што су јефтини кад су тотално несигурни.имаш на тржишту скупљих али много прецизнијих тестов, ја лично користим Бејби тајм али имаш и много других који су исто тако прецизни. На овим тестовима никад ти неће бити иста црта или јача, па самим тим никад по њима нећеш прецизно одредити овулацију.

    To sam i ja skapirala da najverovatnije ''koliko para toliko muzike'',ali već sam počela da se tripujem da možda uopšte ne ovuliram :( ,treba se nekako opustiti mada ja ne znam kako.A koliko koštaju ti testovi ako nije problem da mi napiše?


  8. Postavljam ovu temu jer kao većina žena na sajtu želim da ostanem u drugom stanju pa sam probala sa One step ovulation test LH testovima jer su oni najjeftiniji na našem tržištu.Problem je što ja mislim da ti testovi imaju slab reagens ili kako se to već kaže pa je rezultat jedva vidljiv.Tebale bi obe tračice biti jednake debljine a ova druga je svo vreme ovulacije bila jedva vidljiva.Da li neko ima slična iskustva?


  9. Jeste, uspelo je :)

    Ako prelistas prvih nekoliko strana teme, tu su pisale clanice koje potvrdjuju da su bebice zacete u toku lunarne plodnosti, bez poklapanja sa sredinom ciklusa :)

    Super,pošto kod mene skoro neće doći do poklapanja,hvala ti na odgovoru :D


  10. Nadanje, mozda je jos rano...

    Jel ti kasni?

    Jedan dan,mada mi se menstruacija-veštica ravna po punom mesecu koji će biti prekosutra tako da ću najverovatnije tad dobiti. :(


  11. Evo me ponovo među vama,baš sam se nadala ovog meseca i trudili smo se muž i ja maksimalno ali ništa.Sad sam uradila test i je*ena jedna crtica,''veštica'' kako je vi ovde zovete mi još nije stigla ali najverovatnije samo što nije,lagano ludim. :angry:


  12. Jaoj ja ovaj mesec ni ne smem pre nego što mi izostane menstruacija da proveravam da li je uspelo,prošli pu je bilo razočarenje a boli me kao da ću svaki čas dobiti.......agonija.......


  13. Dobro jutro

    Ispratila sam i naravno otišla na sajt i odštampala plodne dane po mesečevim menama,pogotovo što se meni menstruacija uskladila sa punim mesecom ima tome već godinu dana.Ali ipak,koliko god da ja volim astrologiju,meni natalna karta ili bilo šta što se radi po principu dana rodjenja nije NIKAD ništa pogodila a više puta sam se trudila da nešto saznam.Malo me je rastužilo jer po ovom kalendaru plodni dani su mi već prošli za ovaj mesec i bili su tik pred menstruaciju,opet ništa ne košta da probamo u sledećem mesecu. :unsure:


  14. Nadanje i Tajci79 dobrodosle!

    Zene moje, ja sve procitah i pogubih se u silnim testovima i ko sta treba da radi. m1433.gif

    Uglavnom, svima koje rade test za ovulaciju zelim da kada ugledaju dvije crtice da naprave taj dan bebu, a svima koje rade test za trudnocu zelim da bude pozitivan i da nam se jave sa pozitivnim vjestima i naravno projekcijom. ;)

    Sto se tice onog zatrudnjivanja pod menzesom, ta sam. Mislim bio je zadnji dan, ali se zakacila.

    A i citala sam negdje u nekoj enciklopediji staroj 40 godina, da zena nema neplodne dane, nego da ima manje plodne i vise plodne dane. E sad to je ipak od prije 40 godina.

    A sad sve vas mnooogooo t4802.gif !

    Ma sve je to isto kao i pre 400 godina,naš organizam se nije promenio,to što smo mi počeli da ga promatramo detaljnije ne znači da ga bolje kapiramo :blink:


  15. Ja opet imam pitanje,za sve,naravno,kakva iskustva imate ili ste čule da li je moguće zatrudneti tokom menstruacije?Jeste malo :mellow::( ali sve za BEBE!


  16. Hvala svima na dobrodošlici :rolleyes:

    Sad jedno pitanjce,čitam i zaključujem da je najbolje imati odnose svaki drugi dan,zašto je to tako jel se smanjuje kvalitet ''plivača'' kad je svaki dan?

    E da,kontala sam kad krenem sad da koristim lh pločice,pa maybe baby,pa bazalna temperatura,pa čajevi za plodnost-bojim se zaboraviću muža da uključim u akciju :D :D :D


  17. Луна Ми чекамо твоје одбројавње са нестрпљењем :D

    Надање добро дошла, можеш да идеш на фоликулометрију, да мериш Базалну температуру и користиш лх тракице, то је све у циљу да одредиш дан овулације.

    Или да пијеш чајеве за плодност и тако нешто.

    Hvala na dobrodošlici.Te lh ili kako već trakice,kako to funkcioniše,gde se nabavlje i da li je pouzdanije od maybe baby?


  18. Evo i ja da se po prvi put u životu priključim nekom forumu,nadam se da ću se snaći.

    Moj muž i ja smo se bacili na posao pravljenja našeg malog potomka i nismo uspeli iz prve,što smo saznali pre 3 dana :( .Ne znam zašto sam mislila da će to ići tako lako,prilično sam nervozna i stalno mislim o tome.Svi su kao u fazonu, ma samo opušteno ali ja nisam taj tip,čak sam do nedavno pila lekove za anksioznost pa me je lekar zbog željene trudnoće prebacio na nešto što je kao malo manje opasno za plod.Osim opuštenosti i redovnih odnosa šta mi još savetujete,kako da što pre dođem do te druge crtice :rolleyes: