milavanila

Član
  • Broj odgovora

    6
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici milavanila

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Aktivnosti člana/članice milavanila

  1. milavanila je dodao/la post u temi Вантелесна оплодња за жене без партнера   


    Dragi prijatelji,
    hvala vam svima koji ste ovde uz mene i dajete mi punu podrsku, cak vecu nego neki moji prijatelji ovde.
    E pa......imam divne vesti!!! .... Trudna sam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Izvinjavam se svima sto me nije bilo tako dugo, razlog je taj sto sam jurila papire za trudnicko i otisla iz grada kod majke da se sklonim od stresa.
    Sve je proslo fantasticno dobro i evo sad cekam bebicu. JA mama?! hiihihihihih
    A tata je visok smedj sa braon ocima, grk...toliko znam.....

    Puno vas ljubim sve i zelim vam da svi iskusite ovaj divan osecaj.

    Mila




  2. milavanila je dodao/la post u temi Вантелесна оплодња за жене без партнера   

    Drage moje evo javljam vam se sa malo vise vesti. Nije me bilo ovih dana, jurila sam i zurila da skupim rezultate. Evo ovako ukratko, obavila sam klasican ginekoloski pregled, sa pap testom, i sl, krvnu sliku, rh faktor i grupa mi je ponovo odredjena, onda, amh, hormoni, t3,t4,tsh, i svi rezulatati su mi dobri, u granicama normale jel. E onda odabrala sam dragog navela sam zeljenu visinu, boju kose i ociju. I bitno je da nam se podudara krvna grupa. Poslala sam sve rezultate i sad cekam da mi odobre terapiju, i da mi naidje sledeci ciklus pa da krenem sa hormonima. Za sad je sve super, u embryolabu imaju zenu koja govori srpski i sa njom sam se dogovarala oko svega. Vidi se da znaju sta rade i bas nisam imala nekih poteskoca bez obzira sto su u Solunu a ja ovde. Zadovoljni su mojim rezultatima i misle da ce biti dosta jajnih celija za oplodnju pa ako bude razmisljam se da neke i zamrznem za drugi put. Nikad se ne zna. ))
    Kako ste vi?
  3. milavanila je dodao/la post u temi Вантелесна оплодња за жене без партнера   


    Hvala vam svima na podrsci! Sada sam u fazi prikupljanja i slanja rezultata, sve ide po planu. Kontaktiram stalno sa klinikom Embryolab, pisem im na srpskom i dobijam odgovor na srpskom. Imaju nekog zaduzenog za Srbiju i to je super. Za sada su zadovoljnim mojim opstim stanjem.
    Puno pozdrava svima i pisem Vam kad bude novosti!
  4. milavanila je dodao/la post u temi Вантелесна оплодња за жене без партнера   


    Jao Jekic hvala ti puno! Svakako cu vam pisati kako napredujem i nadam se da cu se uskoro javiti sa vestima o trudnoci. Hvala ti beskrajno na podrsci i lepim zeljama.
  5. milavanila je dodao/la post u temi Вантелесна оплодња за жене без партнера   

    Hvala ti puno na podrsci! Zaista mi mnogo znaci.
    Odlucila sam se na to, nije naisao onaj pravi a ja necu da se udam samo zato da bi drugi rekli da sam se udala, pa onda da pravim dete sa idiotom.
    Pare imam, za to cu uvek da se snadjem. I vec sam se odlucila za kliniku u Solunu, necu da na meni eksperimentisu u Srbiji. I necu da idem sto puta. Za ove ljude sam cula mnogo dobrih stvari od poznanika, i njihovih prijatelja. Da pripremim sve rezultate i odoh!
    Pozz!
  6. milavanila je dodao/la post u temi Вантелесна оплодња за жене без партнера   

    Au kakvih ovde sve gluposti ima. Zasto bih ja bila osudjena da ceo zivot budem sama i da se ne ostvarim kao majka? A sta da je neki moj decko ..... pre vremena, pa da sam slucajno ostala trudna pa me posle recimo ostavio. Sta onda? Trebalo bi da odem na abourtus jel? Samo zato sto bi dete odraslo bez oca? Pa sta! Ja cu barem vantelesnom znati da je otac mog deteta zdrav ako nista drugo, i moje dete bice zeljeno a ne slucajno. Vantelesna oplodnjo dolazim! I to naravno inostranstvo, gde u jednoj Srbiji da nadjes podrsku i strucnost.