cazablanka

Član
  • Broj odgovora

    300
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Odgovori objavio/la cazablanka


  1. predivni ste...moram da primijetim da je mama zmaj očaravajuce lijepa i u super formi...ma super ste pusa svima


  2. E devojke hvala vam svima sto mislite na mene :wub: :wub: :wub:

    Inace danas skupljam mokracu 24 sata da vide valjda rad bubrega, sutra idem na dopler, da vide kako su bebe, u petak mi zakazali konzilijum i idem tad kod interniste.

    E sad ja se bila zabrinula, ako zakazu konzilijum to znaci da ce da me porode u naredna dva tri dana, ili to zakazu samo onako da pretresu moj slucaj.

    Meni danas malo skocio prititsak 140/90, nesto sam ceo dan nervozna, uh sto mrzim bolnice <_< ali sta cu kad moram.

    Devojke ko hoce da svarati neka dodje, ja sam tu nigde ne mrdam :lol: , posete su od 2-3 sata.

    Jekic draga moja samo sam virnula da viddim kako si mi i samo da nisam na dupe pala kad sam ugledala tvoj tiker ..pa da me tako dugo nije bilo ma ne vjerujem ..znam da tebi vrijeme sporo prolazi ali meni leti,svu srecu svjeta ti zelim..mislim na tebe i saljem ti blagoslov,kisss x3


  3. B)-->

    (Jully B @ 12.05.2012, 08:01)
    Znam, obe bebe su decaci. Na UZ se nije lepo video pol druge bebe, al je amniocenteza pokazala. Inace citala saam da su dvojajcani blizanci 65% istog pola, a samo 35% decak-devojcica.

    znaci ja sam u onih 35 % :lol: bas lijepo ,imat ces tri musketira ;)


  4. B)-->

    (Jully B @ 11.05.2012, 21:00)
    Neuhvatljiva hvala na uputstvu za tiker.

    Micika84 svaka cas na energiji i entuzijazmu. Ja ne mogu ni brzo da hodam, odma krenu tegobe, a kamo li da potrcim.

    Jully,znas li ti spolove djece??


  5. Zdravo moje duplicke .....bas mi je lijepo vidjeti da netko kucka na ovoj temi.Mi smo dobro,lijepo,zdravo hvala dragom Bogu....evo dobro smo zakoracili u 5 mj i još uvjek samo sisamo,spavamo u istom kreveticu ......noću se jednom budimo oko4h,napapamo se i dalje spavamo,drage moje ja ne mogu da vjerujem koliko su mi dobra ova djeca ,vjerujte lakse mi je sada s njih dvoje nego mi je bilo s po jednim od ono dvoje starije djece...dali sam ja sada zrelija,pametnija ,sposobnija nego prije ili koji jarac pojma nemam ali sad mi sve ide ko po špagi....pupupupu...da se ne pokvari..................LJUBIM VAS SVE


  6. DRAGA JULLY,DRAGO MI JE DA TI JE SERKLAŽ DOBRO PROSAO I DA TE NE BOLI...MISLIM DA NEMAS RAZLOGA ZA BRIGU,TO ŠTO SI PROHODNA ZA PRST NIJE NISTA CUDNO I JA SAM BILA OD 3 MJ DO KRAJA TRUDNOĆE...MORAS SE PRIPREMITI NA TO DA CES RODITI PRIJE TERMINA,KOD VISEPLODNIH TRUDNOĆA JE TO ZA OCEKIVATI I NIJE NISTA CUDNO,U GLOBALU BLIZANCI TI SE RADJAJU IZMEDJU 34 I 38 NEDJELJE I TO JE OK,PRIRODA SE POBRINE DA ONI DOZRIJU MALO RANIJE NEGO STO BI DOZRIJELO JEDNO DJETE S TIM TJEDNIMA...JA SAM SE PORODILA S 37 TJ,MALI BIO 2500G CURA3300 PO 50 CM DUGI,CAST IZNIMKAMA KOJE SU PREGURALE 38 TJ...UGLAVNOM NEMOJ DA TE SEKIRA TAJ TERMIN BITNO JE DA ZAKORACIS U 9 MJ ONDA JE TO TO...MENI BIO TERMIN 13.01 A DOKTORI MI REKLI DA AKO DOGURAM DO 20 12 NA KONJU SMO ,I EVO SVE JE SUPER. ;)


  7. DRAGE MOJE MAME EVO SAMO DA VAS SVE LIJEPO POZDRAVIM I POŽELIM SVE NAJBOLJE,POSEBAN POZZ MOJIM DUPLICAMA,DRŽTE SE,PUSA SVIMA :wub: :wub: :wub:


  8. MI SMO STIGLI JUCE KUCI,TJ NAS TROJE A SUTRA NAM STIZE SEKA IZ DECIJE BOLNICE

    JAKO SAM UMORNA .NOCAS OKA NISAM SKLOPILA I PREPLAKALA SAM ZATO STO SU KENJKALI I MALO SLABIJE JELI.POSLACU VAM SLIKE KADA NAM SE SEKA PRIDRUZI.HVALA VAM SVIMA NA NEIZMERNOJ PODRSCI.ZAHVALJUJUCI BOZIJOJ VOLJI,MOJOJ UPORNOSTI I VASOJ PODRSCI DOBILA SAM DIVNU DECU.

    VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELIKI POZDRAV ZA SVEEEEEEEEEEE :wub: :wub: :wub:

    LJUBIM


  9. B)-->

    (Jully B @ 3.05.2012, 14:37)
    Zdravo svima,

    17-oj sam nedelji blizanacke trudnoce i pomno sam procitala sve postove u ovoj kategoriji.

    Prilicno su mi pomogli jer sam prepoznala sve svoje simptome.

    Zao mi je samo sto u poslednje vreme nema postova. Mame buducih i vec rodjenih blizanaca gde ste?

    Bok Jully,dobrodosla k nama,kako Ivančica rece uglavnom smo na temama trojki jer imamo par triplica..Ja sam mama blizanaca m oji bebci imaju 4mj,pitaj sto god te zanima podjeli brige dileme,sve sto poželis tu sam za tebe :rolleyes:


  10. Moji blizanci su dvojajcani i to se vidi iz aviona,ne samo da su razlicitog spola nego su sto posto razliciti,djevojcica lici na moju familiju a djecak na suprugovu tako da je ona crnka tamne puti,a djecak plav bjele puti,ona crnooka on plavook,totalne suprotnosti inace moja baka s majcine strane imala je brata blizanca :rolleyes: tako da je u mojem slucaju sigurno genetika u pitanju ;)


  11. Poruka od Jelene777

    Dobro smo, koliko možemo. U petak su mi jednu devojčicu prebacili u dečiju bolnicu, jer ima neku bakteriju u krvi i imala je neke krize, tj. zaboravi da diše. Sada je Bogu hvala stabilna, a ove dve bebe od juče mi dovode da sisaju. To je nešto predivno :).

    Hvala Bogu da je sve ok,nek tako i ostane

    jEKIC ZA TEBE VELIKI POLJUBAC DRZ SE


  12. PREKRASAN DAN...JELENA CESTITKU VELIKU POPUT SVEMIRA TI SALJEM..RADUJEM SE KAO DA MI SESTRA RODILA,NEVJEROJATNO..NEKA SU BEBE ZIVE I ZDRAVE LJUBIM

  13. Jelena, pozdrav za tebe i bebice tvoje. Izdrzi jos malo :wub: :wub: :wub: :wub:

    Nema Jelene vec drugi dan,nadam se da je dobro :blink:


  14. slazem se s tvrdnjom da je millar velika majka..hvala bogu na njoj Jeleni Pesic,Bibiribi i ostalim majkama koji nam pomazu svojim iskustvima.

    Moji bebci su sada stari 3 i po mjeseca i još uvjek nisu probali nista osim sike.Veselimo se sto cemo uskoro da smijemo papati vocne kasice.Sto se podoja nocu tice mi spavamo u istoj sobi ,Nika papa 1puta oko 4h,a Ivano papa 2 puta oko pola 2 i oko 4,ja sam zadovoljna uspijem se naspavati a i najlakse mi e izvaditi sisu i izbjeci formule.Svake nedjelje mjenjamo strane i lijepo napredujemo,ivano sada ima 5700g,a nika 5600g ;)


  15. svaki dan u mami duze, bebi zlata vrijedi ,tako da si me bas razveselila porukom da ti je bolje.Mislim na tebe i vjerujem u tebe,skoro ce srijeda,kiss ;)


  16. Bebe se non stop prevrću po stomaku. Videću sutra kako će biti. Popila sam bensedin i nadam se da ću zaspati. Sada nememan snage da idem do Novog Sada. A baš se sada potrefili praznici.

    razumjem te,pokusaj zaspati i ujutro polako krenite,sto se praznika tice ne trebas mi nista reci meni vodenjak puko u 4 ujutro na sam božić


  17. Mila idi ti svakako, dosta je to vec, mucis se tako kuci, cim mognes torbu i u bolnicu. Ja znam da bi ti volela da si kuci i da guras tako dan po dan, evo vec je 34 nedelja, tamo koliko izdrzis jos i par dana bice dobro svakako, samo gledaj da sto pre odes molim te.
    ja bi odmah uzela torbu i otisla u bolnicu,sto je sigurno sigurno je


  18. Boli me stomak već dva dana. Nisu kontrakcije već me boli non stop i imam pritisak na dole. Samo da izdržim do srede i dokopam se bolnice.

    Jelena mislim da bi trebala nazvati svog doktora i reci mu kako se osjecas,možda te prije srijede upute u bolnicu,usla si u 34 nedjelju nije sada nikakvo cudo da osjecas dolje pritisak pogotovo s 3 bebe ali ipak bi se trebala konzultirati s ljecnikom,to sto su oni odredili da te hospitaliziraju u srijedu nije kljucno,mogu oni tebe i ranije primiti ako je potrebno,a osobno smatram da bi bilo najbolje da si tamo pod nadzorom,uopšte me cudi sto vec nisi ostala :blink:


  19. Е овако јуче сам била на прегледу и овај преглед ми је био најбољи до сад. Проф ме је прегледао на 4 Д УЗ и онда м је показао једну бебицу која ми се насмешила. бебице су сад све око 100 грама, једна има 101гр, друга 108гр, а трећа 112гр.

    Питала сам га јесу ли одвојене бебе или свака за себе и рекла сам му да ми је др одавде рекла да су ми једне бебе једнојајчане а трећа сам, а он ми је рако да и он сад не може то да види а како је тек она могла у раној трудноћи, а ја му кажем да је претпоставила на основи ГМ, он каже да то ништа не значи, и да он мисли да су бебице свака за себе али да ћемо тек касније да знамо. Онда ми је рекао да се десној бебици накстрешила пиша :lol: а лева да нема такву пишу :lol: ја га питам за у средину каква је пиша, а он ми рекао да не види, окренула нам гузу :o

    И тако жао ми ове мрвице у средини, бата и сека га само гурају, а оно јадно само се промешкољи. После ме прегледао на вагинални уз, и то пред два доктора, 4 студента и 3 сестре :unsure: ако ми верујете било ме срамота :P, тад ми је рако да грлић није толико лош али да ће ми свакако урадити серклаж, и то је било за следећу среду договор, кад сам изашла из болнице зову ме и кажу померено ти за 24.4 <_< рекох аман више договорите се, овако се сваки пут припреман психички па ме зезну, и онда опет из почетка све. Додао ми Нистатин вагинални поред терапије коју користим и то је за сад све.

    Бебице се баш размрдале, питала сам др за онај осећај рекао ми је, то је то :wub:

    JEKIC PRE-PRE-PREKRASNO,RASPLAKALA SI ME...DIVNO NEMAM RIJECI,NEKA SU ZLATA MALA ZIVA I ZDRAVA,BAS LIJEPO DA SU CURA I DECKO ZA TRECE TI JE SADA TAK SVEJEDNO,,,,,MA JESMO LI TI I MI GOVORILE DA JE ONAJ OSJECAJ MRDANJE BEBE,KAKVI MISICI TO BEBICE TVOJE TEBE VEC GURKAJU MASALA...LJUBAC ZA SVE CETVORE :wub:


  20. Nisam se javljala lekaru zato što sam prošli put bila kod interniste i rekla mi je ukoliko mi skoči pritisak da popijem Methil~Dopu i Bensedin.

    Jedva čekam da idem u bolnicu. Više me sve boli. Ja često u poslednje vreme pitam muža da li sam ja postala p...a, jer to nikada nisam bila a ovo sam čekala tolike godine, pa se pitam kako mogu na bilo šta da se žalim ali je stvarno teško fizički ~ jer sam mesecima neaktivna i psihički ~ jer se stalno pitam da li je sve u redu?!

    Ma sto ti pada napemet da to pitas muza imas svo pravo da kukas i ima svi da te tetose pa jesi li ti svjesna koju zrtvu podnosis,i fizicki i psihicki....zeno draga sto si ti sve podnjela i prije ove trudnoce ma naravno da ti je tesko i imas svo pravo ovog svjeta da se zalis i onaj koji to ne razumije nije normalan nemoj da te vise cujem da kazes da pitas muza jesi li p...a dat cu ja tebi ludice jedna ima da ti svi skidaju kapu,TI SI JEDNA VELIKA ZENA VRIJEDNA SVAKE HVALE I SVAKA TI CAST STO SI TAKO HRABRA