macak u cizmama

Član
  • Broj odgovora

    4
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici macak u cizmama

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Aktivnosti člana/članice macak u cizmama

  1. macak u cizmama je dodao/la post u temi Porođaj posle konizacije grlića   

    radjena mi je konizacija 2009.god
    porodila sam se 06.08.2011.god. Ne brini nista, prednost je sto se grlic lakse ravna i otvara nakon konizacije. To ti kazem iz iskustva,porodila sam se za tri sata

  2. macak u cizmama je dodao/la post u temi Porođaj posle konizacije grlića   

  3. macak u cizmama je dodao/la post u temi Porodilište - Zemun   

    Drage moje,

    ja sam se porodila 06.08.2011. u KBC Zemun. Moja beba je jedna os tih 9 zarazenih beba. U pitanju je bio entero virus. Moja beba je u veoma kriticnom stanju preneta na institut za majku i dete i to na moju inicijativu.. Virus a prvo bakterija stafilokoka koju je dobio je nastala nehigijenskim uslovima!!!
    Sto se lekara tice jedino se kunem u dr. Milana Perovica koji me je porodio. Opet bih njega izabrala ali i neku drugu bolnicu.
    Pedijatrija je veoma losa u smislu neobavestavanja sta se desava sa vasim detetom. Baby frendly je uveden kako bi bili sterilisani boksevi za bebe zbog sanitarne inspekcije.
    Dijagnoza mog deteta je sepsa i meningitis entero virus sto uopste nije naivno. Jos uvek idemo na kontrole a o pretrpljenom strahu i stresu da ne govorim.
    Otvorili su porodiliste ponovo a moj savet je izbegavati zemunsko porodiliste u sirokom luku.
    Nadam se da ce nekome znaciti ovo moje, nazalost lose iskustvo!!!
  4. macak u cizmama je dodao/la post u temi Prirodni porođaj   

    Drage moje,
    porodila sam se 06.08.2011.god u zemunskoj bolnici. Sto se porodjaja tice prosao je fenomenalno zahvaljujuci posebno dr Milanu Perovicu!!! Nemam reci da opisem njegov pristup i strpljenje!!! Sjajan lekar i covek!!!
    Moj problem je nastao 15 sati nakon porodjaja sa bebom. Ukratko, beba je dobila stafilokoku. Nedelju dana je primao longacef da bi osmog dana ponovo dobio temperaturu 39,6. Tu pocinje pakao!!! Niko nije nasao za shodno od pedijatara da vam kaze sta je sa detetom. Zahvaljujuci lekaru sa Instituta za majku i dete prebacila sam ga na intenzivnu negu. Dijagnoza MENINGITIS entero virus!!!! Moja beba je zarazena nehigijenom u boksevima u 21.veku!!! Sva nasa sreca sto sam dete izvela iz porodilista na svoju inicijativu!!! Beba je sada Bogu hvala dobro. Idemo na kontrole, a ja sam u velikom stresu zbog svega sto smo prosli. Tesko se opustam sa bebom, stalno proveravam temperatutu, uvukao mi se strah u kosti!!!
    Porodiliste je bilo zatvoreno, sada opet radi!!! nadam se da ce ovo nekome znaciti kao informacija. Jos jednom ponavljam sto se porodjaja tice opet bih izabrala Dr Milana Perovica ali i neku drugu bolnicu!!!