Depra

Član
  • Broj odgovora

    2
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


Sve od člana Depra

  1. Depra je dodao/la post u temi Antidepresivi i dojenje   

    Bila sam kod dr-psihijatra, izlozila mu svoj problem, i on mi je rekao da se tokom dojenja ne smeju piti AD, jer su toksicni za bebu. Iako ja, tokom razgovora, pokusah da objasnim da nisam bas nacisto sa sobom , on me je poslao kuci kao da mi nije nista Mislim, to je dobro, ali meni jeste neka buba.

    Da mi je da se nadje neki dr koji je imao panicne napade, bilo bi mi lakse.

    Znaci, podjoh, izalih se, dodjoh i podojih

    Ako se nadje neka porodilja sa slicnim problemom, neka bare mahne na forumu!
  2. Depra je dodao/la tema Dojenje   

    Antidepresivi i dojenje
    Pozdrav za sve! Ranije sam imala dijagnozu anksioznost sa panicnim atacima. Ti napadi su lagano poceli da mi se vracaju nakon porodjaja. Planiram da odem kod doktora i pretpostavljam da ce mi ponovo prepisati terapiju (sigurna sam da bi mi pomogla da problem eliminisem na samom pocetku). Medjutim, pretpostavljam da nijedan antidepresiv ili sedativ nije dozvoljen dojiljama, a tako ne bih da prekidam dojenje.

    Nisam bas kriticno , ali sam osecaj nesigurnosti (strah od gusenja, nesvestice) kad izadjem medju ljude da setam bebu nije bas prijatan.

    Da li ima neka dojilja sa slicnim iskustvom? Znam da je sve u glavi, ali nije lako da se covek sam izbori sa tim. Nije lako jer su tu fizicki simptomi koji ga podsecaju da se nesto desava. Razumece panicari

    Probala sam persen, ali nista.
    • odgovora
    • pregleda