beba malo spava i nocu i danju

Član
  • Broj odgovora

    1
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici beba malo spava i nocu i danju

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Aktivnosti člana/članice beba malo spava i nocu i danju

  1. beba malo spava i nocu i danju je dodao/la post u temi Koliko vase bebice spavaju?   

    Ja inace nemam obicaj da pisem po forumima, ali volim da ih citam jer se moze naci mnogo korisnih informacija. Pa vas, drage mame i tate, molim da mi pomognete i posavetujete.

    Moja beba ima 8 punih meseci.Hvala Bogu, za sada nemamo nikakvih problema, veseo je, drustven, sve jede i veoooooma je aktivan. Vec sa 4 meseca je hteo da sedi, dizao se itd i sada ne miruje po ceo dan juri po kuci ili u setalici ili puzi i ustaje uz pridrzavanje. Dakle nema mira.

    E SADA dolazi problem. Jako tesko se uspavljuje i kada zaspi preko dana to bude max pola sata u krevetcu ili cak i do sat vremena na grudima necijim. Uspavljuje se po pola sata da bi spavao 15 ak min. Dakle preko dana spava max dva puta po pola sata. Inace se budi vec oko 6 ujutru, a uvece do 8 je u krevetcu. Preko noci i dalje trazi mleko da pije (oko ponoci i oko 3-4 ujutru) i spava mozda sat vremena, pa pola sata kenjka, ustaje, pa opet zaspi i tako u krug.

    Molim vas za savet kako da naucim bebu ili da joj pomognem da prespava noc ili da ima dnevnu dremku. Ne znam odakle crpi snagu. Da se ne bi budio nocu cak sam i pokusavala sa raznim metodama sa foruma:
    da mu dajem vodu-nece, ako mu ne dam mleko to je dreka.Nakon mleka spava
    da ga pomazim i smirim i tako ga ostavim da se sam uspava-ne pomaze

    JA sam kao sto vidite ocajna.

    Unapred zahvalna neprospavana mama