Maammaa

Član
  • Broj odgovora

    20
  • Priključio/la se

  • Poslednja poseta


o članu/ici Maammaa

  • Rođendan 06/21/88

Načini kontaktiranja

  • ICQ 0

Informacije o profilu

  • Pol ženski
  • Lokacija Kragujevac

Aktivnosti člana/članice Maammaa

  1. Maammaa je dodao/la post u temi Obaveštenja i novosti   

    Popunjeno
  2. Maammaa je dodao/la post u temi Svekrva-noćna mora ili ne?   


    To je najgore,ne znam da li su uopste svesne kako se ponasaju prema vama,mislim da su ubedjene da je njihov nacin ponasanja 100% ispravan i zbog toga rade to sto rade.
  3. Maammaa je dodao/la post u temi Svekrva-noćna mora ili ne?   



    Ja citam vase komentare,i ne znam kako bih se postavila,svaka vam cast na zivcima.
  4. Maammaa je dodao/la post u temi Svekrva-noćna mora ili ne?   

    Moja svekrva je moram priznati izuzetak.
    Mi svi zivimo zajedno u stanu, za sada sve funkcionise kako treba,nije doslo do konflikta,oni se ne mesaju u nase stvari i u vaspitavanju deteta,tu je da me posavetuje kada je pitam nesto i da mi pomogne naravno,i stvarno imamo skroz korektan odnos.Vise se postavila prema meni kao majka,posto sam ja moju mamu izgubila pre 3 godine.
  5. Maammaa je dodao/la post u temi Kontracepcija   

    Ja sam do 3 meseca pre nego sto sam zatrudnela koristila Mercilon kontraceptivne pilule,meni su savrseno odgovarale.Razmisljam opet da krenem da ih pijem.
  6. Maammaa je dodao/la post u temi Odvikavanje od pelena   

    Moja cerkica hoce na nosu ali obucena.
    Trazi nosu kad treba da kaki,ali kada joj donesem,nema sanse da sedne ako joj skinem pampers.
    Necu da je teram i forsiram mnogo,necu da napravim kontraefekat.Sa velikim brojem roditelja sam pricala na ovu temu,i skoro svi su mi rekli da je u njihovom slucaju dete samo trazilo nosu na kraju,a iste situacije su imali kao i ja sada.
  7. Maammaa je dodao/la post u temi Porodilište - Kragujevac   

    Daniela C

    Mnogo sam se potresla dok sam citala tvoju izuzetno potresnu pricu,i veruj mi da smisljam nacin pomocu kojem bih mogla da ti pomognem pa da obelodanimo to kako se takozvani doktori i takozvane sestre i babice ponasaju prema prvorotkama (opet kazem cast izuzetcima) Mene je doktor Protrka poradjao,i bio je uzas...blagi uzas... Sto se tice aparata i meni su isto rekli da aparat ne radi,posto u jednom trenutku porodjaja mojoj cerkici su otkucaji srca bili 50,dozivala sam ih iz sveg glasa posto sam se uplasila,a i sami su mi rekli da ih zovem ako otkucaji srca padnu ispod 100...nakon 10 min dolazi Spomenka i kaze mi kako taj aparat ne radi i da ne obracam paznju!!!Na kraju cerkica mi je imala pupcanu vrpcu oko vrata i zbog toga je aparat i pokazao da su otkucaji na 50,a ne zato sto ne radi...eto toliko o njihovoj brizi o pacijentima i njihovom znanju.

    Tebi i tvom detetu zelim sve najbolje,i ja cu se veceras moliti za vas.
  8. Maammaa je dodao/la post u temi Sta beba trenutno radi?   

    Uveliko spava
  9. Maammaa je dodao/la post u temi Nadimci   

    Mi nasoj cerkici tepamo- ljubavi,zivote,bembeli obrazi,sreco i cesto cuppy cake
  10. Maammaa je dodao/la post u temi Grčevi kod beba   

    Uhhhhh ti grcevi.Moju cerku su bas namucili.Nisu joj pomagale ni kapi (Espumisan) ni caj (Plantex).Brdo neprespavanih noci...Probudi se oko 8 uvece,ja je okupam,lepo nahranim i onda pocinje zabava,i bude budna do 7-8 ujutru,jednom mi je cak bila budna do 3 popodne,taj dan smo je vodili i kod lekara jer jednostavno mi je bilo nemoguce da grcevi mogu toliko da je muce,medjutim....moguce je.A grceve je dobila kad je imala 7 dana,i trajali su joj do drugog meseca.Kada su prestali,Andrea kao da je drugo dete.
  11. Maammaa je dodao/la post u temi Čime vas vaše dete obraduje   

    Njenim osmehom,ujutru kad se probudimo,i mahanjem rukicama i nogicama kada se odusevi kad me vidi!
  12. Maammaa je dodao/la post u temi Kakav je osećaj postati majka?   

    Jednostavno osecaj koji te ispuni za ceo zivot,kada prestajes da budes sebican,i kada dobijes nove gospodare tvog zivota
  13. Maammaa je dodao/la post u temi Kako ste saznale da ste trudne   

    Ja nisam imala nikakve simptome.Kada nisam dobila jutro kada sam trebala,sa verenikom sam odmah otisla po test i on je bio pozitivan.Jednostavno sam znala da sam trudna,i pre nego sto je test bio pozitivan,a zvanicnu potvrdu od ginekologa sam dobila 1.09 prosle godine!Koliko sam samo bila srecna,mozete da zamislite,znate i same taj osecaj
  14. Maammaa je dodao/la post u temi Nova trudnoća tokom dojenja   

    I te kako je moguce!Tokom lezanja na ginekologiji (zbog prenesene trudnoce) upoznala sam devojku koja je primer zavaravanja da u toku dojenja bebe zena ne moze da ostane trudna.A ja sam posle porodjaja,posle tih 40 dana,odmah dobila prvu menstruaciju.
  15. Maammaa je dodao/la post u temi Porodilište - Kragujevac   

    Uhhhhhh slazem se!!!I ja imam katastrofa utiske o nasem porodilistu,i osoblju.Naravno svaka cast izuzecima,najbolje su se ponasale babice Miljana i Sandra,ne znam da li su vam poznate.A ostalo katastrofa!